fbpx

Wattage infrarood verwarming berekenen

Vermogen infrarood verwarming berekenen

Bij infrarood verwarming berekenen zijn er een aantal factoren die van belang zijn. Het is namelijk belangrijk dat je het juiste vermogen voor je infrarood verwarming neemt. Bij te weinig vermogen staat de kachel onnodig aan, en geniet je niet van het zuinige voordeel van een infrarood verwarming.

elektrische kachel woonkamer goedkoop verwarmen zonder gas infrarood panelen infrarood paneelverwarming infrarood verwarming berekenen

Wanneer het juiste watt infrarood verwarming is berekend, slaat de kachel uit zodra het de gewenste temperatuur heeft bereikt. Dat wil zeggen dat de kachel op temperatuur is en deze nog heerlijke warmte uitstraalt. Daarnaast houden de vaste objecten in de kamer de warmte lang vast, waardoor je de warmte om je heen voelt.

Wanneer je een infrarood kachel met een te laag vermogen kiest, staat deze dus onnodig lang aan. Te hoog vermogen voor de ruimte kiezen is zonde, want het is niet nodig. Laat daarom altijd het vermogen infrarood verwarming berekenen, zodat je optimaal profiteert van de voordelen infrarood verwarming.

Hoeveel watt per m3 verwarming

Hoeveel watt per m3 verwarming nodig is, kan je door onze experts van Warmteshop laten berekenen. Zodat je niet een te hoog of een te laat wattage warmtepaneel koopt voor de ruimte die je wilt verwarmen. Heb je een goed geïsoleerde woning, zoals een nieuwbouwwoning met hoogwaardige isolatie en triple glas, dan kan je een schatting aanhouden van een vermogen tussen de 20 en 25 watt per m3.

Het verwarming wattage berekenen is een belangrijk aspect, zodat je niet een infrarood paneel koopt die te weinig of juist te veel vermogen heeft. Als het erom gaat geld te besparen op verwarmingsuitgaven met infrarood panelen, zijn de prestatie en het vermogen een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden.

Berekening wattage radiator door experts

infrarood spiegel warmteshop IR panelen badkamer elektrische radiator verbruik

Wil je een berekening wattage radiator door een expert laten berekenen? Laat dit dan over aan de deskundigen van Warmteshop. Wij maken een nauwkeurige warmte- en kostenberekening voor je. Waarbij we ook advies geven over de positie van de warmtepanelen. Lees het complete artikel Vermogen infrarood verwarming berekenen.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming berekenen? Je kan voor infrarood verwarming berekenen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood verwarming berekenen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over onze veelzijdige krijtbord keuken verwarming kan vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen die convectie combineert met stralingswarmte.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!