fbpx

Welke elektrische verwarmer kiezen

Soorten elektrische verwarmer

Een elektrische verwarmer kopen is de beste keuze die je kan maken. Ze verbruiken namelijk geen aardgas waardoor de CO2 uitstoot verlaagt. Natuurlijk dien je een elektrische verwarmer te combineren met groene stroom. Nog beter, en voordeliger, is om de elektrische verwarming te combineren met zonnepanelen. De stroom die je opwekt, kan je dan gelijk gebruiken om de elektrische kachel aan te zetten.

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood verwarminspaneel warmtepaneel elektrische verwarmer

Er zijn verschillende soorten elektrische verwarmer waaruit je kunt kiezen. Afhankelijk van je behoeften en wensen en de te verwarmen ruimte, kan je kiezen uit vier opties:

  1. Elektrische radiatoren
  2. Elektrische vloerverwarming
  3. Elektrische convectoren
  4. Elektrische Infrarood verwarming
    .

Welke elektrische verwarming kopen?

Je hebt dus meerdere opties bij elektrische verwarming kopen. Het is belangrijk om te overwegen wat je wensen en behoeften zijn voordat je een elektrische verwarming kiest. Denk bijvoorbeeld na over de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen, je budget, en of je de verwarming wilt integreren in de vloer of aan de muur. Als je twijfelt, kun je altijd advies vragen aan een professional, zoals Warmteshop.

Elektrische verwarming gamma

Badkamer verwarming elektrische badkamerverwarming

Bij Warmteshop is er een brede keuze uit de zuinige elektrische verwarming gamma. Je kan infrarood panelen kopen in diverse RAL kleuren, welke aansluit bij je inrichting. Of kies een keuken infrarood verwarming, die je met echt krijt beschrijft. Een elektrische verwarmer met spiegeloppervlak is ideaal in de badkamer. Of kies een badkamerverwarming die ook gelijk handdoeken droogt, de handdoekdroger.

Wil je helemaal dat het warmtepaneel aansluit bij de inrichting? Kies dan voor een schilderij verwarming, waar je zelf het beeld of foto uitkiest die op een speciale wijze geprint wordt op de infrarood verwarming. Lees het complete artikel welke elektrische verwarmer kopen.

Wil je meer informatie over de werking van elektrische verwarmer met infraroodstraling? Je kan voor elektrisch verwarmen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrisch verwarmen met infrarood wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over vermogen infrarood verwarming berekenen vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!