fbpx

Hoe werkt een draadloze thermostaat eigenlijk?

Werking van draadloze thermostaat verwarming

Een draadloze thermostaat voor je verwarming bedien je eenvoudig via de app op je mobiele telefoon of via het hoofdstation. Met diverse technologieën kan steeds meer automatisch, op afstand en elektronisch worden bediend. Dit verhoogt tevens je wooncomfort. Met een draadloze thermostaat voor je infrarood verwarming profiteer je dan ook altijd van een prettig en aangenaam leefklimaat.

Een infrarood verwarming regel je met een draadloze thermostaat met wifi of bluetooth. Eenvoudig en altijd bereikbaar met je smartphone. Waar je ook bent, thuis of buiten de deur of op vakantie.

Wat is een infrarood verwarming thermostaat?

Elektrische verwarming met thermostaat ir panelen hoe werkt een draadloze thermostaat

De infrarood verwarming thermostaat is in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De verschillende afmetingen en designs zorgen voor een prachtig design die aansluit op jouw interieur. De lelijke stinkende en geluid makende radiatoren kunnen de deur uit. Maak plaats voor de stijlvolle design verwarming van Warmteshop. Het oppervlak van een infrarood verwarming is gemaakt van veiligheidsglas of metaal.

Bespaar geld met infrarood kachel met thermostaat

Infrarood kachel met thermostaat bespaart je jaarlijks veel geld. Bespaar tot 22% op de verbruikskosten. Dit komt omdat een infrarood kachel met thermostaat nooit onnodig aan staat. En dat is nog niet alles. Een infrarood verwarming warmt op een andere manier dan een convectie kachel. Het warmt niet de lucht op, maar direct de vaste objecten zoals de bouwschil en mensen.

wifi thermostaat verwarming draadloos thermostaat hoe werkt een draadloze thermostaat

Dit geeft een ander warmtegevoel, waardoor je de thermostaat 2 tot 3 graden lager kan zetten. De thermostaat 1 graad lager besparing is maar liefst 6%. Kortom door infrarood verwarming te bedienen met een draadloze thermostaat heb je de investering al snel terugverdiend. Lees het complete artikel hoe werkt een draadloze thermostaat.

Wil je meer informatie over Hoe werkt een draadloze thermostaat? Je kan voor hoe werkt een draadloze thermostaat contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoe werkt een draadloze thermostaat wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over nieuwe verwarming kopen, breng de zon in huis vinden. Lees meer over thermostaten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!