fbpx

Infrarood badkamer verwarming kopen

Waarom heb je een infrarood badkamer verwarming nodig?

Wil je een spa-achtige behandeling in je badkamer? Kies dan voor een infrarood badkamer verwarming. In ons blog bespreken we alle over de wandpanelen badkamer gamma. Van afmeting tot de voordelen van een bijverwarming badkamer elektrisch. Kom te weten of je een infrarood badkamer verwarming nodig hebt als bijverwarming op je huidige verwarmingssysteem. Infraroodverwarming badkamer geeft een perfecte warmte die je nodig hebt om je comfortabel te voelen in je huis of badkamerruimte.

infrarood badkamer verwarmingVoordelen infrarood verwarming badkamer

Een infrarood verwarming badkamer werkt heel goed als het gaat om het verwarmen van de badkamerruimte. Het heeft verschillende voordelen die je zeker overtuigen waarom je dit type infrarood kachel in je badkamer wilt installeren.

 • Ruimtebesparende panelen badkamer
 • Voorkomt schimmelgroei
 • Eenvoudige installatie infrarood panelen
 • Wellness gevoel
 • Energiebesparend IR paneel badkamer
 • Geen onderhoud infrarood badkamer verwarming
  .

Warmteshop badkamer modellen

Warmteshop biedt diverse badkamer modellen aan. Voor iedere ruimte hebben wij een geschikt model, zoals:

 • Spiegels met verwarming en verlichting (optioneel)
 • Handdoekdroger
 • Infrarood plafondverwarming of wandverwarming badkamer: metaal of glasoppervlak.
  .

Als je een kleine badkamer hebt, en er geen elektrisch kachel in past, dan is een infrarood plafondverwarming de ideale keuze. Doordat de warmte van boven komt, warmt ook gelijk de vloer op. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig. De installatie is eenvoudig en zorgt voor een gelijkmatige warmte in de ruimte. Ook verkrijgbaar met led-verlichting. Infrarood badkamer verwarming – de beste oplossing om een kleine ruimte te verwarmen.

Meer weten over infrarood panelen badkamer?

beste elektrische verwarming badkamer infrarood spiegelverwarming

Infrarood panelen badkamer bieden veel voordelen, zijn zeer zuinig in verbruik en zijn veilig te gebruiken in een vochtige omgeving dankzij de IP44 klasse. Lees het complete artikel Waarom infrarood badkamer verwarming nodig, waar we uitgebreid ingaan op de voordelen en de verschillende badkamer modellen. 

Wil je meer informatie over infrarood badkamer verwarming? Neem dan contact op met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over plafondverwarming of wandverwarming badkamer wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons Warmteshop magazine alles vinden over hoe werkt een draadloze thermostaat. Lees meer over thermostaten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!