fbpx

Welke terrasverwarming kiezen?

Soorten terrasverwarming uitgelegd

Terrasverwarming is een manier om het terras of de tuin in de koudere maanden van het jaar aangenaam warm te houden. Dit kan een aantrekkelijk en comfortabel alternatief zijn voor het binnenblijven of het gebruik van dikke jassen en dekens. Er zijn verschillende manieren om een terras te verwarmen, waaronder elektrische terrasverwarming, gasverwarming en infrarood terrasverwarming. Je kan uit drie soorten terrasverwarmingen kiezen.

  1. Elektrische terrasverwarming
  2. Terrasverwarmers op gas
  3. Terrasverwarming infrarood

Welke terrasverwarmer kopen?

elektrische terrasverwarming staand terrasverwarming

Er zijn een aantal zaken waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een terrasverwarmer. Zo is het belangrijk om te overwegen wat voor soort verwarming het beste past bij de specifieke behoeften en de beschikbare ruimte. Bovendien moet rekening worden gehouden met de kosten, zowel voor de aanschaf als voor het gebruik van de verwarming.

Ook moet worden gekeken naar de veiligheid van de verwarming, met name bij gasverwarming. Een terrasverwarmer op gas mag nooit in een (half) gesloten ruimte worden gebruikt. Dat wil zeggen niet onder een overkapping of een partytent. Daarentegen is infrarood terrasverwarmer daar wel zeer geschikt voor.
Daarnaast is het belangrijk om te overwegen hoe de verwarming wordt gebruikt en hoe vaak.

Waarvoor terrasverwarmers elektrisch gebruiken?

terras verwarmer hoe ver straalt een infrarood paneel design terrasverwarmer

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat terrasverwarmers elektrisch niet alleen nuttig zijn om het terras aangenaam te verwarmen, maar ook om het gebruik van het terras te verlengen. Dit kan een leuke manier zijn om langer van de buitenlucht te genieten, zelfs wanneer het koud is. Met de beste terrasverwarming is het terras of de tuin een aangename en comfortabele plek zijn om te verblijven, zelfs in de koudere maanden van het jaar.

Lees het complete artikel welke terrasverwarming kopen, waar we de drie soorten terrasverwarmers uitgebreid toelichten. De beste terrasverwarmer is een korte golf infrarood terrasheater. Deze is niet gevoelig voor windvlagen, zoals een gasverwarming wel is en is veilig in gebruik. Ook zeer geschikt als patio verwarming of terrasheater in een partytent.

Wil je meer weten over hoe je het beste een terras kan verwarmen? Neem dan gerust contact op met Warmteshop. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!