warmteshop logo

Wat is een straalkachel badkamer?

Hoe werkt een straalkachel badkamer?infrarood paneel badkamer van Warmteshop IR panelen badkamer elektrische badkamerverwarming straalkachel badkamer

Een straalkachel badkamer is een verwarmingseenheid die wordt gebruikt om een specifieke ruimte, zoals een badkamer, te verwarmen. Het werkt door middel van infraroodstralen, die direct op de objecten en personen in de ruimte worden gericht, in plaats van de lucht in de ruimte op te warmen. Dit maakt ze efficiënter en sneller in het verwarmen van een ruimte, en zorgt daarbij voor een aangenamer gevoel van warmte.

De infrarood panelen zijn compact en kunnen aan de muur of plafond worden bevestigd, wat ze geschikt maakt voor gebruik in badkamers waar ruimte een beperkende factor kan zijn. Ideaal ook om in te zetten als bijverwarming en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Lees het complete artikel wat is een straalkachel badkamer.

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.