Hoe wattage berekenen infrarood verwarming

Wattage berekenen voor infrarood verwarmingWattage berekenen

Het wattage berekenen voor een infrarood verwarming is belangrijk, zodat je optimaal profiteert van de zuinige elektrische kachel. Om het wattage van een infrarood verwarming uit te rekenen voor een bepaalde ruimte, heb je de volgende informatie nodig:

  • De grootte van de ruimte (Lengte x Breedte x Hoogte) in vierkante meter.
  • Het R-waarde van de isolatie van de wanden, vloer en plafond van de ruimte.
  • De gewenste temperatuurstijging in de ruimte (warmtebehoefte).

Lees het complete artikel Wattage berekenen infrarood verwarming. We leggen hier de formule uit voor hoeveel vermogen je nodig hebt voor een infrarood verwarming om de betreffende ruimte optimaal te verwarmen.

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!