fbpx

Warmteshop Hoogstraten opendeurdagen, je bent van harte welkom

Op 8 februari tot en met 12 februari organiseert Warmteshop Hoogstraten een opendeurdag voor iedereen die geïnteresseerd is in infrarood verwarming. Tussen 10:00 uur en 17:00 uur zijn onze experts beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

Warmteshop Hoogstraten biedt een uitgebreid assortiment infrarood verwarming, waaronder panelen voor de woonkamer, badkamer en slaapkamer. Onze infrarood panelen zorgen voor een efficiënte en comfortabele warmte, die droogt en schimmel voorkomt, dit maakt de badkamer veiliger net als gezonder te gebruiken. Bovendien bespaar je energie en zorg je voor een lagere CO2-uitstoot.

Warmteshop Hoogstraten opendeurdagen

Infrarood panelen

Infrarood panelen zorgen voor een comfortabele en efficiënte warmte die voelt als een zachte, natuurlijke warmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon. In tegenstelling tot traditionele verwarming, werkt infraroodverwarming door directe straling, waardoor de warmte binnen een paar minuten gevoeld wordt. 

Infrarood panelen zijn discreet en kunnen eenvoudig aan het plafond of aan de wand worden bevestigd, zonder dat ze de esthetiek van de ruimte verstoren. Bovendien droogt infraroodverwarming de lucht niet uit, wat zorgt voor een gezonde binnenlucht en voorkomt dat schimmel ontstaat, dit maakt de badkamer veiliger en gezonder te gebruiken. Infraroodverwarming is ook energie-efficiënt en helpt bij het reduceren van de CO2-uitstoot, dit kun je ook besparen op je energiekosten.

Warmteshop Hoogstraten opendeurdag

Een van de mooiste showrooms in infrarood verwarming van de gehele Benelux, en je krijgt er altijd een warme ontvangst van de infrarood panelen, de koffie en eigenaren.

Showroom infrarood verwarming bezoeken

Kom langs in Hoogstraten

Kom gewoon langs tijdens onze opendeurdag en ontdek de voordelen van infrarood verwarming voor je huis. Onze experts staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

infrarood panelen zelf ervaren in een winkel

Opendeurdagen in Hoogstraten zijn:

8 februari tot en met 12 februari, tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

15 maart tot en met 19 maart, tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

19 april tot en met 23 april, tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

24 mei tot en met 28 mei., tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!