Hoe verwarmen zonder gas

Woning verwarmen zonder gasAlles over infrarood verwarming gezondheid huis verwarmen zonder gas infrarood verwarming nadelen verwarmen zonder gas

Verwarmen zonder gas van woning, appartement of kantoor is de toekomst. Nieuwbouw worden jarenlang niet meer met een gasaansluiting opgeleverd.

Op zich niet vreemd dat we gasloos verwarmen willen, want aardgas is duur, vervuilend en bovendien is deze fossiele brandstof ook steeds schaarser aan het worden. Hoe verwarmen zonder gas? Daar zijn drie oplossingen voor, namelijk infrarood verwarming, warmtepomp en stadsverwarming. Alle drie gebruiken elektriciteit om de energie om te zetten in warmte. De meest zuinige en goedkope manier van hoe verwarmen zonder gas is met infrarood verwarming.

We leggen je uit hoe je een woning gasloos verwarmen kan en wat de voordelen ervan zijn. Lees het complete artikel Woning verwarmen zonder gas.

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!