Besparen met draadloos thermostaat

Infrarood verwarming met Draadloos thermostaatwifi thermostaat draadloos thermostaat

Een draadloos thermostaat heeft meerdere voordelen. De grootste is natuurlijk de besparing die je het jaarlijks oplevert. Dit ligt rond de 22%. Tel daarbij de besparing op die het je oplevert als je met infrarood verwarming je woning verwarmt, dan kom je al snel uit op op een totale besparing van zo’n 52%.

Lees het complete artikel Draadloos thermostaat bespaart geld en kom er ook achter hoe je een thermostaat draadloos maakt. Bedien ieder infrarood paneel afzonderlijk van elkaar via het hoofdstation of via de app op je mobiele device.

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!