warmteshop logo

Wat zijn de kosten infrarood verwarming?

Kosten infrarood verwarming berekenenWattage berekenen kosten infrarood verwarming

Bij de kosten infrarood verwarming berekenen zijn er meerdere factoren die hieronder vallen, zoals de aankoopprijs, installatie, verbruik en onderhoudskosten. De installatie is eenvoudig en kan je eventueel ook zelf doen. De onderhoudskosten zijn nul euro! Al vanaf 120 euro heb je een kleine infrarood verwarming en het verbruik is zeer zuinig. Lees het complete artikel Kosten infrarood verwarming berekenen .

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.