warmteshop logo

Hoe badkamer elektrisch verwarmen?

grote badkamer spiegel met verwarming 2 scaled badkamer elektrisch verwarmen

Beste manier voor badkamer elektrisch verwarmen

Hoe kun je het beste de badkamer elektrisch verwarmen? Door middel van convectie- of stralingswarmte? De beste manier voor een badkamer te verwarmen is middels infrarood straling. Problemen als schimmelvorming, vochtproblemen, natte handdoeken en beslagen spiegel behoren met een infrarood verwarming badkamer tot de verleden tijd. Lees het complete artikel Beste manier voor badkamer elektrisch verwarmen

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.