warmteshop logo

Hoe ziet infrarood paneel eruit in huis?

Hoe ziet infrarood paneel eruit?

infrarood kachel hoe ziet infrarood paneel

Een infrarood paneel is een slank warmtepaneel van 1,7 of 2,2 cm welke je eenvoudig aan de wand of he plafond monteert. Aan de voorkant zit een warmte afgifteplaat die zorgt voor de verspreiding van de infraroodstraling in de kamer. Het is een slank warmtepaneel dat er mooi en strak uitziet en verkrijgbaar is in vele uitvoeringen.

Lees het complete artikel Hoe ziet infrarood paneel eruit

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.