fbpx

Geld besparen met thermostaat elektrische verwarming

Energie besparen met thermostaat elektrische verwarming

Een thermostaat elektrische verwarming bespaart je tot wel 22% op de verwarmingskosten. thermostaat elektrische verwarmingDit komt doordat de infrarood verwarming nooit onnodig aan staat. Ben je vergeten om bijvoorbeeld de infrarood verwarming badkamer uit te zetten toen je ’s morgens naar je werk toe ging? Dan kan je eenvoudig de infrarood kachel thermostaat wifi met app op je mobiele telefoon uitzetten.

Met een draadloze thermostaat met wifi regel je eenvoudig, betrouwbaar en nauwkeurig de temperatuur van iedere warmtepaneel in je huis. Meer weten? Lees het complete artikel elektrische verwarming met thermostaat en leer meer over de voordelen van een thermostaat verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!