Geld besparen met thermostaat elektrische verwarming

Energie besparen met thermostaat elektrische verwarming

Een thermostaat elektrische verwarming bespaart je tot wel 22% op de verwarmingskosten. thermostaat elektrische verwarmingDit komt doordat de infrarood verwarming nooit onnodig aan staat. Ben je vergeten om bijvoorbeeld de infrarood verwarming badkamer uit te zetten toen je ’s morgens naar je werk toe ging? Dan kan je eenvoudig de infrarood kachel thermostaat wifi met app op je mobiele telefoon uitzetten.

Met een draadloze thermostaat met wifi regel je eenvoudig, betrouwbaar en nauwkeurig de temperatuur van iedere warmtepaneel in je huis. Meer weten? Lees het complete artikel elektrische verwarming met thermostaat en leer meer over de voordelen van een thermostaat verwarming.

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!