Hoe duurzaam bedrijfshal verwarmen zonder gas?

Bedrijfshal verwarmen zonder gas, wat is de beste manier?

Er zijn verschillende alternatieven voor het gebruik van gas voor een bedrijfshal verwarmen.

duurzaam bedrijfshal verwarmen

De traditionele methode voor bedrijfshal verwarmen leidt tot aanzienlijke energiekosten. Bovendien verwarmen conventionele kachels de lucht (convectiewarmte). Koude lucht stijgt op en warme lucht daalt. Dit is inefficiënt voor en brengt hoge kosten met zich mee. De oplossing is infrarood verwarming met korte golf IR straling, welke direct de werkplek verwarmen. Daar waar de warmte nodig is. 

  • Directe warmte op de werkplek door zone verwarming
  • Geen onderhoud nodig
  • Zuinig in verbruik
  • In combinatie met groene stroom geen CO2 uitstoot

Meer weten over hoe bedrijfshal verwarmen zonder gas? Lees het complete artikel hoe duurzaam bedrijfshal verwarmen

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!