warmteshop logo

Mooie print art infrarood verwarming

Een infrarood paneel met foto afdruk is als kunst aan de muur. Infrarood verwarming schilderij staat bijzonder mooi in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Lees het complete artikel print art infrarood verwarming.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.