warmteshop logo

Elektrisch badkamer verwarming vragen

Elektrisch badkamer verwarming is de oplossing voor een warme en droge ruimte. Want infrarood verwarming badkamer zorgt voor een heerlijk binnenklimaat, niet alleen warm maar ook vochtvrij. Infraroodstraling werkt namelijk anders dan convectiewarmte. Niet de lucht wordt verhit, maar de objecten in de ruimte. Lees het complete artikel Vragen over badkamer verwarming elektrisch.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.