warmteshop logo

Welke verwarmer buiten kiezen?

Een vewarmer buiten verlengt de zomeravond, maar is ook ideaal om in de winter te gebruiken bij buitenfeestjes. Kom meer te weten over de verschillende terrasheaters en de voordelen van elektrische terrasverwarming ten opzichte van terrasverwarmer op gas lees het complete artikel Altijd warm met verwarmer buiten.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.