fbpx

Opendeurdagen infrarood verwarming winkel Hoogstraten

Kom naar de opendeurdagen van Warmteshop winkel Hoogstraten

Van 15 tot en met 19 maart organiseert infrarood verwarming winkel Hoogstraten opendeurdagen. Dit betekent dat Warmteshop Hoogstraten van 10.00 tot 17.00 uur geopend is voor iedereen die meer wil weten over infrarood verwarmingspanelen. De infrarood experts van infrarood winkel Hoogstraten staan je graag te woord om je vragen over elektrisch verwarmen met infraroodstraling te beantwoorden. En natuurlijk staat de koffie en thee voor je klaar.

Wil je de infraroodwarmte voelen? Ook dat is mogelijk tijdens de opendeurdagen van winkel Hoogstraten. Diverse infrarood panelen staan al werkend opgesteld, zodat je de warmte in het echt kan ervaren. Warmteshop Hoogstraten biedt energiezuinige verwarmingsoplossingen voor binnen en buiten. Van een lange golf infrarood verwarming woonkamer tot een korte golf terrasverwarmer. Kom langs van 15 t/m 19 maart 2023 bij winkel Hoogstraten!

infrarood verwarming winkel Hoogstraten Warmteshop

Huis verwarmen met infrarood panelen 

Infrarood panelen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook erg comfortabel. De infraroodstraling verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte. Hierdoor voelt de warmte veel aangenamer aan dan bij traditionele verwarmingssystemen. Bovendien kun je met infrarood panelen specifieke ruimtes verwarmen, zoals de woonkamer, badkamer of terras. Bij Warmteshop Hoogstraten vind je een ruim assortiment infrarood panelen in diverse maten en designs, zodat je altijd een passende oplossing vindt voor je interieur. De slanke warmtepanelen van 1,7 tot 2,2 cm zijn ruimtebesparend en hangen als een kunstwerk aan de wand of onopvallend aan het plafond. Meer weten? Kom langs tijdens de opendeurdagen van Warmteshop winkel Hoogstraten.

Infrarood verwarming woonkamer

infrarood verwarming winkel Hoogstraten Warmteshop

Infrarood verwarming is een duurzame en energiezuinige manier om je woonkamer te verwarmen. De infraroodstraling verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte. Hierdoor voelt de warmte veel aangenamer aan dan bij traditionele verwarmingssystemen. Bovendien kun je met infrarood verwarming specifieke ruimtes verwarmen, zoals de woonkamer. Bij de Warmteshop vind je een ruim assortiment infrarood panelen in diverse maten en designs, zodat je altijd een passende oplossing vindt voor jouw interieur. Kies voor comfort, gemak en duurzaamheid en ontdek de voordelen van infrarood verwarming woonkamer als hoofd- of bijverwarming.

Infrarood verwarming badkamer

infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming is een ideale oplossing voor het verwarmen van de badkamer. Wil je in de ochtend liever niet in een koude badkamer stappen? Dan is infrarood verwarming badkamer de oplossing. Binnen 5 tot 10 minuten is een infrarood verwarming al heerlijk warm en verwarmt de muren, vloer en vaste objecten in de badkamer. Stel de thermostaat vooraf in en je hebt altijd een warme badkamer. 

  • Kies je voor een plafondverwarming? Dan heb je geen vloerverwarming meer nodig. De tegels houden de warmte namelijk lang vast.
  • Met een handdoekdroger heb je niet alleen een warmte badkamer, maar ook altijd warme, zachte en droge handdoeken. 
  • Een spiegel infrarood verwarming zorgt ervoor dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen of baden. 

Kies voor comfort, gemak en duurzaamheid en geniet van een heerlijk warme badkamer, ook op de koudste dagen van het jaar. Kom langs bij de opendeurdagen van Warmteshop winkel Hoogstraten.

Warme en sfeervolle terrasverwarmer

winkel Hoogstraten terrasverwarmer

Met een terrasverwarmer kun je ook op koele avonden nog lekker buiten zitten. Bij Warmteshop Hoogstraten vind je een ruim assortiment terrasverwarming, van staande tot hangende modellen. Een elektrische terrasverwarming biedt niet alleen comfort en warmte, maar is ook een sfeervolle toevoeging voor je terras, balkon of tuin. Bovendien zijn onze terrasverwarmers energiezuinig en hebben een lange levensduur. Zo geniet je jarenlang van een warm terras met de Warmteshop terrasverwarmer. Ontdek de mogelijkheden en vind de perfecte terrasverwarmer voor je tuin of terras bij de opendeurdagen van infrarood verwarming Hoogstraten.

Kom langs op de opendeurdagen Warmteshop Hoogstraten

Ben je op zoek naar een duurzame en energiezuinige manier om je huis te verwarmen? Dan zijn de opendeurdagen van de Warmteshop Hoogstraten iets voor jou! Van 15 t/m 19 maart bent je van harte welkom om onze showroom te bezoeken en kennis te maken met onze infrarood verwarming en infrarood panelen voor binnen en buiten. Onze experts staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te adviseren over de mogelijkheden voor jouw woning.

Opendeurdagen showroom Warmteshop Hoogstraten zijn op:

15 maart tot en met 19 maart, tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

19 april tot en met 23 april, tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

24 mei tot en met 28 mei., tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

Reserveer de data alvast in je agenda, want dit wil je niet missen. Tijdens de opendeurdagen is het bij Warmteshop Hoogstraten feest. Ons adres is Veilingstraat 55, 2320 Hoogstraten (België). We maken een gratis offerte om je woning gasloos te verwarmen met de energiezuinig infrarood panelen.

Warmteshop opendeurdagen

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!