warmteshop logo

Wat is het alternatief voor pelletverwarming?

Pelletverwarming is een verwarmingssysteem dat gebruik maakt van pellets, samengeperste houtkorrels, als brandstof. Het is een duurzaam en efficiënt alternatief voor traditionele verwarmingssystemen zoals gas- en oliegestookte boilers en kachels. Infrarood verwarming is het beste en meest energiezuinig alternatief voor pellet kachel. Lees het complete artikel werking pelletverwarming en wat is het alternatief.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.