warmteshop logo

Sunshower infrarood: gezondheidsvoordelen en modellen

De Sunshower infrarood is een innovatieve douche die gebruikmaakt van infraroodstraling en UV-licht om je gezondheid te bevorderen. Het combineert de voordelen van infraroodwarmte en zonlicht met de ontspanning van een douche, waardoor het een populaire keuze is voor wellness-liefhebbers. Lees het complete artikel over de voordelen en modellen Sunshower infrarood zorgt voor complete wellness.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.