warmteshop logo

Alternatief voor convector verwarming

Convector verwarming is een veelgebruikt type verwarming woning en utilitaire bouw. Hoewel het een aantal voordelen heeft, zoals snel opwarmen en gemakkelijke installatie, heeft het ook enkele nadelen. We nemen de nadelen convector verwarming door en geven je ook het beste alternatief voor elektrische convectoren, namelijk infrarood panelen. Lees het complete artikel Beste alternatief voor convector verwarming.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.