warmteshop logo

Draadloze schakelaar voor infrarood verwarming

Als je op zoek bent naar een handige manier om je infrarood verwarming te bedienen, dan is een draadloze schakelaar de perfecte oplossing. Deze schakelaars werken zonder kabels en zijn eenvoudig te installeren. Je bedient de infrarood panelen afzonderlijk van elkaar, zonder de kamer te verlaten. Lees het complete artikel over draadloze schakelaar voor infrarood verwarming.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.