warmteshop logo

Voordelen van handdoekdroger zwart

Een handdoekdroger is een onmisbaar element in de badkamer. Het houdt niet alleen je handdoeken droog en warm, maar dient ook als aangename badkamer verwarming. Een handdoekdroger zwart is een stijlicoon in je badkamer, welke zorgt voor comfortabele warmte via infraroodstraling. Lees het complete artikel over de stijlvolle handdoekdroger zwart.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.