fbpx

Elektrische verwarming woonkamer 40m2 nodig

Heb je er ooit over nagedacht om je woonkamer van 40m2 te verwarmen met elektrische verwarming? Zo niet, dan is het nu tijd om dit te overwegen. De technologie heeft niet stilgestaan en elektrische verwarming is tegenwoordig een uitstekende optie voor het verwarmen van je huis.

Elektrische verwarming woonkamer 40m2: de voordelen

In het bijzonder, wanneer we het hebben over een elektrische verwarming woonkamer 40m2, zijn de voordelen talrijk. Ten eerste is het een zeer efficiënte manier om je huis te verwarmen. Elektrische verwarming zet bijna alle gebruikte energie om in warmte, waardoor er weinig energie verloren gaat.

Daarnaast is elektrische verwarming een stuk gemakkelijker te installeren dan bijvoorbeeld gasverwarming. Geen gedoe met leidingen of het installeren van een ketel. En wist je dat infrarood verwarming een vorm van elektrische verwarming is? Infraroodverwarming werkt door warmtegolven uit te zenden die objecten in de kamer verwarmen, waardoor een aangename warmte ontstaat. Dit type verwarming wordt steeds populairder in huizen.

Het gemak van infrarood panelen

Een manier om een infraroodverwarming te installeren is door het gebruik van een infrarood paneel. Deze panelen zijn eenvoudig te installeren en kunnen aan de muur of het plafond worden bevestigd. Ze zijn slank en discreet, waardoor ze nauwelijks opvallen in je interieur. Daarnaast zijn ze ook erg energiezuinig.

Het grote voordeel van infrarood panelen is dat ze de objecten in de kamer verwarmen, niet de lucht. Dit betekent dat de warmte langer blijft hangen, ook nadat het paneel is uitgeschakeld. Bovendien is de warmte die ze uitstralen vergelijkbaar met de warmte van de zon, waardoor je je comfortabel en natuurlijk voelt.

Dus, ben je op zoek naar een efficiënte, gemakkelijke en comfortabele manier om je woonkamer van 40m2 te verwarmen? De oplossing is eenvoudig: overweeg elektrische verwarming woonkamer 40m2. Neem een kijkje bij de Warmteshop voor meer informatie en opties.

Top 10 voordelen van het verwarmen met elektrische verwarming woonkamer 40m2:

  1. Efficiëntie: Infrarood verwarming is bijzonder energiezuinig omdat het direct objecten in de ruimte verwarmt in plaats van de lucht.
  2. Comfort: De warmte die door infraroodverwarming wordt geproduceerd, is vergelijkbaar met de warmte van de zon, wat een natuurlijk en comfortabel gevoel geeft.
  3. Snelle opwarming: In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, die tijd nodig hebben om de lucht op te warmen, werkt infraroodverwarming vrijwel onmiddellijk.
  4. Gezonde warmte: Infrarood warmte kan gunstig zijn voor de bloedsomloop en kan allergieën verminderen, omdat het de lucht niet uitdroogt of stof doet circuleren.
  5. Geluidloos: Infraroodverwarming werkt geruisloos, wat zorgt voor een rustige en serene woonomgeving.
  6. Onderhoudsvrij: Infrarood panelen hebben geen bewegende delen, wat betekent dat er weinig tot geen onderhoud nodig is.
  7. Esthetisch aantrekkelijk: Infrarood panelen zijn dun en kunnen worden aangepast aan je interieur, waardoor ze minder opvallend zijn dan traditionele radiatoren.
  8. Veilig: Infraroodverwarming is veilig in gebruik. De panelen worden niet zo heet dat ze brandwonden kunnen veroorzaken, en er is geen risico op koolmonoxidevergiftiging.
  9. Duurzaam: Infrarood panelen hebben een lange levensduur, waardoor je op de lange termijn geld kunt besparen.
  10. Gemakkelijke installatie: Infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren, zonder de noodzaak van ingewikkelde leidingen of systemen.
Elektrische verwarming woonkamer 40m2 nodig

Oplossingen

Hoeveel kost het om een woonkamer van 40m2 te verwarmen met elektrische verwarming? De kosten voor het verwarmen van een woonkamer van 40m2 met elektrische verwarming kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de isolatie van je huis, de buitentemperatuur en de specifieke elektrische verwarmingsoplossing die je kiest. Infraroodverwarming, bijvoorbeeld, is zeer energiezuinig en kan op de lange termijn kostenbesparingen opleveren.

Zijn infrarood panelen een goede optie voor het verwarmen van een woonkamer van 40m2? Ja, infrarood panelen kunnen een uitstekende optie zijn voor het verwarmen van een woonkamer van 40m2. Ze zijn energiezuinig, comfortabel en gemakkelijk te installeren. Bovendien verwarmen ze de objecten in de kamer in plaats van de lucht, wat zorgt voor een aangename en langdurige warmte.

Hoeveel infrarood panelen heb ik nodig om een woonkamer van 40m2 te verwarmen? Het aantal infrarood panelen dat je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals de isolatie van je huis en de gewenste binnentemperatuur. Een expert van de Warmteshop kan je helpen om het juiste aantal panelen voor jouw specifieke situatie te bepalen. Dat doen we geheel gratis.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!