fbpx

Warmteshop schenkt warmte en avontuur met gesponsorde minibus

In het hart van Roeselare vindt een bijzondere samenwerking plaats die zowel de gemeenschap als het milieu ten goede komt. Warmteshop Roeselare, een vooraanstaande leverancier van topkwaliteit verwarmingsoplossingen, heeft besloten een stap verder te gaan in hun maatschappelijke betrokkenheid. Met een royaal gebaar hebben zij een minibus gesponsord voor het MSKA Internaat, een initiatief dat de schoolkinderen op het oog heeft. Deze minibus is niet zomaar een voertuig; het is een brug naar avontuur, educatie en ontdekking voor de jonge bewoners van het internaat.

De minibus, nu een vertrouwd zicht in de straten van Roeselare, maakt een scala aan uitstapjes mogelijk voor de kinderen. Van educatieve trips naar musea en culturele instellingen tot ontspannende uitjes in de natuur; deze bus opent deuren die anders gesloten zouden blijven voor velen. Het is een prachtig voorbeeld van hoe lokale bedrijven zoals Warmteshop Roeselare hun succes kunnen inzetten voor het welzijn van de gemeenschap.

Engagement Warmteshop

Warmteshop Roeselare is bekend om zijn engagement voor duurzaamheid en kwaliteit, niet alleen in hun producten maar ook in hun bedrijfsvoering. Door de sponsoring van de minibus zetten zij deze waarden om in concrete acties. Het initiatief onderstreept het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid en het effect dat bedrijven kunnen hebben op het bevorderen van onderwijs en het welzijn van kinderen.

Dit goed doel laat zien dat Warmteshop Roeselare meer is dan een plaats waar je topkwaliteit verwarming koopt. Het is een bedrijf met een hart voor de gemeenschap, dat begrijpt dat ware warmte niet alleen komt van de producten die ze verkopen, maar ook van de liefde en steun die ze geven aan projecten die een verschil maken in de levens van mensen. Door de minibus te sponsoren, brengen ze warmte in de meest letterlijke en figuurlijke zin van het woord naar de kinderen van het MSK Internaat, waardoor hun wereld een stukje groter en warmer wordt.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!