fbpx

Warmte nieuws: Infrarood innovaties op Bouwbeurs Roeselare 

Bezoek Warmteshop op de Bouwbeurs Roeselare 2024

Ben je klaar voor een warme ontdekkingstocht? De Bouwbeurs Roeselare 2024 staat voor de deur, en dit jaar is het warmer dan ooit met de deelname van Warmteshop, dé expert op het gebied van infrarood verwarming. Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari openen de deuren van dit prestigieuze event zich voor iedereen die geïnteresseerd is in de bouw, renovatie en natuurlijk… verwarming!

Bouwbeurs Roeselare: het evenement van het jaar

Voor wie het nog niet kent, de Bouwbeurs Roeselare is hét evenement waar je moet zijn als je bouw- of verbouwplannen hebt. Het is de plek waar je inspiratie opdoet, de nieuwste trends ontdekt en advies krijgt van experts op elk gebied. Dit jaar vindt de beurs plaats op twee weekenden in februari, een perfecte timing om jouw projecten voor het nieuwe jaar te plannen.

Warmteshop Roeselare: pionier in infrarood verwarming

Warmteshop staat bekend om zijn innovatieve infrarood verwarmingssystemen die niet alleen zorgen voor een aangename warmte maar ook nog eens uiterst energiezuinig zijn. Terwijl we druk bezig zijn met het opbouwen van onze beursstand, kunnen we niet wachten om jullie te verwelkomen op onze stand. Een ding is zeker: bezoekers aan onze stand kunnen zich verheugen op een warm welkom en een schat aan informatie over hoe infrarood verwarming een verschil maakt in bij je thuis of op kantoor. Ook voor industriële verwarmingsmogelijkheden kun je terecht bij Warmteshop infrarood verwarming. Kom langs bij onze stand op de Bouwbeurs Roeselare!

beurs beurzen bouwbeurzen Warmteshop op Bouwbeurs Roeselare

Een voorproefje van innovatie

Op de Bouwbeurs Roeselare 2024 biedt Warmteshop een unieke kans om van dichtbij kennis te maken met de voordelen en mogelijkheden van infrarood verwarming. Of je nu op zoek bent naar een zuinige manier om je huis te verwarmen, of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste technologieën op het gebied van verwarming, de experts van Warmteshop staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Voel de warmte zelf

Mis deze kans niet om de warmte zelf te ervaren. De Bouwbeurs Roeselare is meer dan alleen een beurs; het is een ervaring die je helpt om geïnformeerde beslissingen te nemen voor jouw bouw- of renovatieproject. En met Warmteshop aan je zijde weet je zeker dat je verkent hoe je je huis op een duurzame en efficiënte manier kunt verwarmen.

Bezoek Warmteshop Roeselare op de Bouwbeurs!

Dus, ben je klaar om de kou buiten te laten en de warmte binnen te halen? Zet dan de data in je agenda en plan je bezoek aan de Bouwbeurs Roeselare. Warmteshop wacht op je met open armen en een schat aan informatie. Tot daar!

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!