warmteshop-logo

Professionele terrasverwarming voor de horeca is een must

Professionele terrasverwarming voor de horeca 

Professionele terrasverwarming voor de horeca is een must

Op 8 mei mogen de horeca terrassen weer open. Maar door het Belgische weer is het niet zo zeker dat het heerlijk vertoeven is op onze terrassen. Hiervoor is het aangeraden de natuur een handje te helpen in de vorm van een professionele terrasverwarming. Dankzij een terrasverwarmer is het altijd zomer op jouw terras. 

Klanten blijven langer zitten en consumeren meer, waardoor jouw omzet stijgt. Onderscheid je van jouw concurrenten met een zonovergoten terras. Een professionele terrasverwarming voor de horeca is een must. Met een infrarood terrasverwarming van de Warmteshop genieten jouw klanten tot sluitingstijd van een heerlijk warm en gezellig terras! Zomerse temperaturen met een terrasverwarming professioneel.

Infrarood terrasverwarming 

Horeca terrasverwarming

Met een professionele infrarood terrasverwarming trek jij volle terrassen. Zorg ervoor dat jouw gasten op het terras droog en warm zitten. Met een infrarood horeca terrasverwarming creëer je een heerlijke zonne-warmte op het terras, waardoor de gasten langer blijven zitten en meer consumeren. 

In België openen vanaf zaterdag 8 mei de horeca terrassen. We mogen dan tot 22.00 uur met maximaal vier personen aan een tafeltje op het terras genieten. En genieten zullen we zeker. Want buiten op het terras zitten is gewoon heerlijk. Mits het terras ook warm is! Dit is eenvoudig te regelen met een infrarood terrasverwarmer. 

Het Belgische weer is helaas niet zoals in het zonovergoten Spanje, waar je bijna het hele jaar door buiten in het zonnetje op het terras kan zitten. Om te zorgen dat jouw gasten het heerlijk hebben op jouw terras, en met heerlijk bedoelen we droog en warm, regel je een professionele terrasverwarming infrarood. 

Professionele terrasverwarming horeca

Terrasverwarmer infrarood

Terrasverwarming infrarood straler

Een terrasverwarmer infrarood is de ideale manier om een horeca terras te voorzien van heerlijke zonne-warmte. Een professionele terrasverwarming maakt gebruik van de korte gold infrarood straling, welke een gelijkmatige warmte verspreiding geeft over de te verwarmen ruimte buiten. 

Het voordeel van een korte golf terrasverwarmer infrarood is dat de stralen niet gevoelig zijn voor wind. Zodra de gezonde infraroodstralen de mensen bereiken, voelt dat als de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. 

Daarnaast is een terrasverwarming infrarood straler in diverse modellen verkrijgbaar. Je hebt monteerbare modellen voor aan het plafond of de wand van de overkapping. Ook is er een mobiele professionele terrasverwarming infrarood welke je eenvoudig verzet naar de plek waar de warmte op het terras benodigd is. 

Terrasverwarmer elektrisch staand

Infrarood terrasverwarming staand

Een mobiele terrasverwarmer elektrisch staand kan je overal neerzetten op het horeca terras waar de warmte nodig is. Aangezien de korte golf stralen niet windgevoelig zijn, hoef jij je geen zorgen te maken over dat de warmte wegwaait. 

Anders dan bij een gas terrasverwarming, geeft een infrarood terrasverwarming staand geen vieze geuren af. Geen bedwelmende gaslucht voor de gasten, maar heerlijke gezonde warmte. De warme stralen ontspannen de spieren en geeft een heerlijk intens gevoel. 

Bovendien maakt een infrarood professionele terrasverwarming geen geluid en geeft direct warmte. De terrasverwarmer elektrisch staand kan je overal neerzetten waar je wilt. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Zorg bij een staande elektrische verwarming dat je het snoer altijd netjes weggewerkt. 

Professionele terrasverwarming 8 mei open

Professionele terrasverwarming

Star Progetti

Het weer is niet altijd even warm in België als we zouden willen. Nu de terrassen weer open mogen, wil je ook dat jouw terras vol zit. Om ervoor te zorgen dat de gasten het niet koud hebben, is een beetje hulp van een professionele terrasverwarming welkom. 

Voor de horeca bedrijven is een terrasheater daarom onmisbaar en een must. Je wilt niet dat jouw gasten tegen een lelijke terrasverwarmer aankijken. Ook daar heeft de Warmteshop een infrarood verwarming oplossing voor. 

Het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti heeft de design heaters gecombineerd met de nieuwe infrarood technologie. Dankzij de titaan spiegel en krachtige Golden Tube lampen heb je met een Star Progetti Heliosa66 een prachtige verwarming die een terras van 20 tot 25 m2 met gemak verwarmt. En dat met slechts 2000 watt. Met de grotere modellen verwarm je terrassen van 25 m2 of meer. 

Binnen één seconde verwarmt de infrarood heater jouw terras en genieten jouw gasten tot sluitingstijd van de aangename warmte. Vraag onze adviseurs van de Warmteshop naar de mogelijkheden voor jouw professioneel design infrarood terrasverwarming. 

Onze professionele terrasverwarming kan je online kopen in de webwinkel of kom langs bij een showroom van de Warmteshop. Wij hebben al 15 jaar ervaring in infrarood verwarming.

De voordelen van een professionele terrasverwarming op een rij: 

– Instant warmte, geen opwarmtijd benodigd.
– 100% veilig. Geen open vuur of verbrandingsgevaar.
– Aangenaam gevoel van warmte, zoals de zonnestralen.
– Geen nare geuren en een benauwde lucht, zoals bij een gas verwarming het geval is.
– Het is niet de lucht die wordt verwarmd, maar rechtstreeks het lichaam.
– Zeer hoge efficiëntie. Tot 93% van de energie wordt omgezet in warmte.
– 50% lagere verbruikskosten in vergelijk met terrasverwarming op gas.
– Op afstand bedienbaar met geïntegreerde thermostaat.
– Lange levensduur warmtelampen van 10.000 uur
– Te gebruiken in gesloten ruimtes, zoals wintertuin of partytent.
– Ruimtebesparend door wand- of plafondmontage.
– Ook voor mobiel gebruik op staander. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood terrasverwarming werkt middels korte golf infrarood straling. De korte golf stralen zijn niet gevoelig voor wind of luchtbewegingen. De directe warmte dringt diep in de huid door, waardoor je het warm krijgt. De objecten slaan de warmte af en weerkaatsen deze terug. Je voelt van alle kanten warmte.

Infrarood terrasverwarming is speciaal ontwikkeld zodat je het hele jaar door kan genieten van een warm buiten terras. Geschikt voor particulieren, maar ook voor professioneel gebruik in de horeca.

Verwarming buiten plaatsen zorgt ervoor dat je het hele jaar door warm op het terras zit. De terras verwarming van de Warmteshop met korte golf infrarood straling is niet wind gevoelig. Je kan buiten nog lang en warm genieten. 

Verwarming voor buiten zodat je het hele jaar kan genieten van een warm terras. Verwarming voor buiten is in verschillenden soorten te koop. Zoals gas heater, elektrische terrasverwarming en infrarood terrasverwarming. Infrarood heaters zijn niet gevoelig voor wind. Ze bieden het hoogste rendement tot 92% en zijn daarmee duurzaam in verbruik. 

Nee, de warmte waait niet weg met infrarood terrasverwarming. De korte golf infrarood terrasverwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Je voelt de infrarood straling je lichaam doordringen. Daarnaast zijn de korte golf infrarood terrasverwarming niet gevoelig voor wind bewegingen. 

Ja, de terrasverwarming is waterdicht als het tenminste een IPX5 klasse heeft. De Star Progetti infrarood stralers zijn bijvoorbeeld allemaal waterdicht. Als het regent of sneeuwt hoef je de heater niet naar binnen te halen. Veilig, duurzaam en mooi om te zien.

Een horeca terrasverwarming zijn krachtige infrarood stralers die een hoger vermogen hebben dan de particuliere terras verwarming. Ze maken gebruik van de korte golf infrarood straling. Deze hoogwaardige technologie verwarmt met gemak de gasten op het terras en is niet gevoelig voor wind.

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming