fbpx

Professionele terrasverwarming voor de horeca is een must

Professionele terrasverwarming voor de horeca 

Professionele terrasverwarming voor de horeca is een must

Op 8 mei mogen de horeca terrassen weer open. Maar door het Belgische weer is het niet zo zeker dat het heerlijk vertoeven is op onze terrassen. Hiervoor is het aangeraden de natuur een handje te helpen in de vorm van een professionele terrasverwarming. Dankzij een terrasverwarmer is het altijd zomer op jouw terras. 

Klanten blijven langer zitten en consumeren meer, waardoor jouw omzet stijgt. Onderscheid je van jouw concurrenten met een zonovergoten terras. Een professionele terrasverwarming voor de horeca is een must. Met een infrarood terrasverwarming van de Warmteshop genieten jouw klanten tot sluitingstijd van een heerlijk warm en gezellig terras! Zomerse temperaturen met een terrasverwarming professioneel.

Infrarood terrasverwarming 

Horeca terrasverwarming

Met een professionele infrarood terrasverwarming trek jij volle terrassen. Zorg ervoor dat jouw gasten op het terras droog en warm zitten. Met een infrarood horeca terrasverwarming creëer je een heerlijke zonne-warmte op het terras, waardoor de gasten langer blijven zitten en meer consumeren. 

In België openen vanaf zaterdag 8 mei de horeca terrassen. We mogen dan tot 22.00 uur met maximaal vier personen aan een tafeltje op het terras genieten. En genieten zullen we zeker. Want buiten op het terras zitten is gewoon heerlijk. Mits het terras ook warm is! Dit is eenvoudig te regelen met een infrarood terrasverwarmer. 

Het Belgische weer is helaas niet zoals in het zonovergoten Spanje, waar je bijna het hele jaar door buiten in het zonnetje op het terras kan zitten. Om te zorgen dat jouw gasten het heerlijk hebben op jouw terras, en met heerlijk bedoelen we droog en warm, regel je een professionele terrasverwarming infrarood. 

Professionele terrasverwarming horeca

Terrasverwarmer infrarood

Terrasverwarming infrarood straler

Een terrasverwarmer infrarood is de ideale manier om een horeca terras te voorzien van heerlijke zonne-warmte. Een professionele terrasverwarming maakt gebruik van de korte gold infrarood straling, welke een gelijkmatige warmte verspreiding geeft over de te verwarmen ruimte buiten. 

Het voordeel van een korte golf terrasverwarmer infrarood is dat de stralen niet gevoelig zijn voor wind. Zodra de gezonde infraroodstralen de mensen bereiken, voelt dat als de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. 

Daarnaast is een terrasverwarming infrarood straler in diverse modellen verkrijgbaar. Je hebt monteerbare modellen voor aan het plafond of de wand van de overkapping. Ook is er een mobiele professionele terrasverwarming infrarood welke je eenvoudig verzet naar de plek waar de warmte op het terras benodigd is. 

Terrasverwarmer elektrisch staand

Infrarood terrasverwarming staand

Een mobiele terrasverwarmer elektrisch staand kan je overal neerzetten op het horeca terras waar de warmte nodig is. Aangezien de korte golf stralen niet windgevoelig zijn, hoef jij je geen zorgen te maken over dat de warmte wegwaait. 

Anders dan bij een gas terrasverwarming, geeft een infrarood terrasverwarming staand geen vieze geuren af. Geen bedwelmende gaslucht voor de gasten, maar heerlijke gezonde warmte. De warme stralen ontspannen de spieren en geeft een heerlijk intens gevoel. 

Bovendien maakt een infrarood professionele terrasverwarming geen geluid en geeft direct warmte. De terrasverwarmer elektrisch staand kan je overal neerzetten waar je wilt. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Zorg bij een staande elektrische verwarming dat je het snoer altijd netjes weggewerkt. 

Professionele terrasverwarming 8 mei open

Professionele terrasverwarming

Star Progetti

Het weer is niet altijd even warm in België als we zouden willen. Nu de terrassen weer open mogen, wil je ook dat jouw terras vol zit. Om ervoor te zorgen dat de gasten het niet koud hebben, is een beetje hulp van een professionele terrasverwarming welkom. 

Voor de horeca bedrijven is een terrasheater daarom onmisbaar en een must. Je wilt niet dat jouw gasten tegen een lelijke terrasverwarmer aankijken. Ook daar heeft de Warmteshop een infrarood verwarming oplossing voor. 

Het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti heeft de design heaters gecombineerd met de nieuwe infrarood technologie. Dankzij de titaan spiegel en krachtige Golden Tube lampen heb je met een Star Progetti Heliosa66 een prachtige verwarming die een terras van 20 tot 25 m2 met gemak verwarmt. En dat met slechts 2000 watt. Met de grotere modellen verwarm je terrassen van 25 m2 of meer. 

Binnen één seconde verwarmt de infrarood heater jouw terras en genieten jouw gasten tot sluitingstijd van de aangename warmte. Vraag onze adviseurs van de Warmteshop naar de mogelijkheden voor jouw professioneel design infrarood terrasverwarming. 

Onze professionele terrasverwarming kan je online kopen in de webwinkel of kom langs bij een showroom van de Warmteshop. Wij hebben al 15 jaar ervaring in infrarood verwarming.

De voordelen van een professionele terrasverwarming op een rij: 

– Instant warmte, geen opwarmtijd benodigd.
– 100% veilig. Geen open vuur of verbrandingsgevaar.
– Aangenaam gevoel van warmte, zoals de zonnestralen.
– Geen nare geuren en een benauwde lucht, zoals bij een gas verwarming het geval is.
– Het is niet de lucht die wordt verwarmd, maar rechtstreeks het lichaam.
– Zeer hoge efficiëntie. Tot 93% van de energie wordt omgezet in warmte.
– 50% lagere verbruikskosten in vergelijk met terrasverwarming op gas.
– Op afstand bedienbaar met geïntegreerde thermostaat.
– Lange levensduur warmtelampen van 10.000 uur
– Te gebruiken in gesloten ruimtes, zoals wintertuin of partytent.
– Ruimtebesparend door wand- of plafondmontage.
– Ook voor mobiel gebruik op staander. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!