fbpx

Alkari met ITC sturing, een slimme keuze

Infrarood panelen Alkari met ITC sturing

De infrarood panelen Alkari met ITC sturing zorgt voor de juiste temperatuur in de kamers via één centrale thermostaat regeling. Dit is niet alleen handig en praktisch, maar je bespaart ook direct op de verwarmingskosten. Een thermostatische regeling voor jouw infrarood verwarming draagt bij aan een energie besparing die kan oplopen tot 22%. 

De nieuwe reeks van Alkari infrarood panelen zijn namelijk voorzien van een slimme ITC sturing welke draadloos het paneel aanstuurt. Het is voldoende om een aantal panelen in de kamer te plaatsen welke voorzien zijn van 1 centrale thermostaat, die de volledige bediening van de IR panelen overneemt. Het resultaat is een overzichtelijke installatie zonder enige zichtbare bedrading. 

alkari

Draadloze thermostaat met wifi

Met een draadloze thermostaat met wifi bedien je eenvoudig de infrarood panelen die je in je woning of kantoor hebt hangen. Geen gedoe met draden die je moet wegwerken, omdat dit namelijk geen gezicht is. Met de thermostaat draadloos bedien je eenvoudig alle infrarood panelen in één keer. Je kan ze ook apart van elkaar instellen, indien je dat wenst en dat allemaal via één centrale. Dit bied comfort, gemak en heerlijke warme infraroodstraling. 

Met een draadloze thermostaat met wifi kan je de Alkari infrarood panelen met ITC sturing zelfs via de app op je mobiele telefoon of tablet bedienen. Voor iedere woning is een passende mooie thermostaat te vinden voor jouw Alkari infrarood verwarming. 

Een elektrische thermostaat wordt ook wel een warmteschakelaar of slimme warmteregelaar genoemd. Een slimme thermostaat draadloos is een warmteregelaar die schakelt op een vaste of een in te stellen temperatuur. Bedraad of als draadloze thermostaat met wifi. De panelen van Alkari met ITC sturing communiceren middels een draadloze verbinding met de centrale thermostaat. Je kan de digitale thermostaat verwarming beneden ophangen en een 2e thermostaat boven.

De communicatie vindt plaats via een internet- of gps-verbinding op afstand van het basisstation. Om deze redenen kan een programmeerbare thermostaat gezien worden als een multi functioneel communicatie toestel. Onze huishoudens worden de dag van vandaag steeds slimmer vanwege de automatisering, wat we ook wel domotica noemen. 

Met diverse technologieën kan steeds meer automatisch, op afstand en elektronisch geregeld worden. Dat is prettig voor ons, want ons wooncomfort wordt hierdoor verbetert. En het mooie is, dat deze infrarood verwarming Alkari met ITC sturing zelf het werk voor ons doen. Daarom noemen we de thermostaat draadloos ook wel een slimme thermostaat. 

Middels de draadloze thermostaat kan je de Alkari met ITC sturing op afstand bedienen via je smartphone. Eenvoudig en altijd bereikbaar via ja mobiele device. Waar je ook bent, thuis of buiten de deur of op vakantie. Kom je terug van een lang weekend sneeuwpret in de Ardennen, dan stel je een paar uur voordat je thuis komt de Alkari infrarood panelen met ITC sturing in, zodat je een warm ontvangst thuis hebt. 

Alkari met ITC sturing, een slimme keuze

Alkari infrarood panelen met ITC sturing 

Een infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat zorgt voor een besparing op de verwarmingskosten. De Alkari infrarood panelen met ITC sturing helpen je daarmee. De ITC versie van de Alkari infrarood panelen hebben een Integrated Temperature Controller. Vrij vertaald in het Nederlands betekent dit dat de infrarood verwarming een ingebouwde thermostaat sturing heeft. 

Hierdoor kan je vanaf één hoofdcentrale alle infrarood apart van elkaar aansturen. Dit kan zijn via het hoofdstation of via de app op je smartphone of tablet. Daardoor hoef je bij de montage ook geen rekening te houden met snoeren voor de programmeerbare thermostaat. Dit is niet alleen een mooier gezicht aan de wand, maar ook handig. Zeker bij een plafondverwarming is een Alkari met ITC sturing onmisbaar. 

Alkari infrarood panelen met ingebouwde thermostaat en ITC sturing zijn eenvoudig in de bediening, maken de installatie eenvoudiger en besparen je tegelijkertijd veel geld uit aan de stookkosten. Een verwarming met een thermostaat regeling levert je een gemiddelde jaarlijkse besparing op van 22%. Dit komt omdat de verwarmingspanelen niet onnodig aanstaan. 

Ben je vergeten de infrarood Alkari badkamer verwarming uit te zetten toen je het huis verliet? Geen probleem, je kan deze via de app op je mobiel op afstand uitzetten of lager zetten. Dit geldt natuurlijk ook andersom. Ben je bijna thuis van weggeweest en wil je alvast in een warm huis aankomen? Dan kan je de Alkari panelen middels de ITC sturing aanzetten. Een slimme thermostaat kan je zelfs zo instellen dat je verwarming aangaat als je in de buurt van je woning bent. Dit wordt gemeten via je GPS positie. 

Bedien je infrarood verwarming met het hoofdstation 

De infrarood verwarming bedien je eenvoudig via het hoofdstation, waar je de temperatuur en andere instellingen bedient. De locatie van de thermostaat plaats je op een centrale plek in huis. Meerdere ontvangers kunnen op centrale verwarmingsthermostaat worden aangesloten. Dit zorgt ervoor dat je voor iedere ruimte de gewenste temperatuur in huis regelt met de centrale unit. Je kan er nog voor kiezen om een 2e thermostaat boven op te hangen. 

Dit kan zijn voor infrarood spiegel of handdoekdroger verwarming in de badkamer. De zwarte Alkari infrarood panelen in de slaapkamer of de verwarming woonkamer. Voor iedere ruimte kan je de Alkari met ITC sturing bedienen. Bovendien is de Alkari infrarood verwarming in vele vermogens, afmetingen en prachtige designs verkrijgbaar. 

Informeer bij een Warmteshop infrarood verwarming winkel naar de mogelijkheden. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen als je meer wilt weten over Alkari met ITC sturing. Onze infrarood experts leggen je graag uit wat de voordelen zijn van Duitse infrarood panelen die je aanstuurt middels een thermostaat. 

Je kan ook nog meer lezen in onze blog artikelen. Krijg antwoord op de vraag Hoe kan ik infrarood verwarming bestellen of kom meer te weten over het verschil tussen infrarood korte en lange golf.  

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming kopen is het voordeligst bij Warmteshop. Elk infrarood verwarmingspaneel  is veilig en duurzaam.

Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoekdroger of infrarood spìegel, infrarood verwarming met print, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer,

Warmteshop zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming België zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik. 

Infrarood verwarming winkels van Warmteshop

Oprichter warmteshop Eugene Verbraak

Warmteshop is marktleider in infrarood verwarming. Wij hebben meer dan 30 winkels en showrooms over de ganse Benelux. Je kan online infrarood panelen kopen in onze webshop. Energiezuinige en hoog kwalitatieve verwarmingen voor huis en bedrijfspanden.

Eugene Verbraak
Directeur oprichter

Infrarood verwarming

Warmteshop badkamerInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
badkamer
Warmteshop slaapkamer Infrarood paneel kopenplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
slaapkamer
Warmteshop keuken verwarming plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
keuken
Warmteshop garage vInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
garage
Warmteshop infrarood verwarming woonkamerplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
woonkamer
Warmteshop terrasverwarmer terrasverwarming
terras
Warmteshop infrarood spiegel - spiegel met verwarming Infrarood paneel kopen infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
spiegel
Warmteshop led verwarming spiegel Infrarood paneel kopen bijverwarming
LED
Warmteshop krijtbord icon bijverwarming
krijtbord
Warmteshop icon print poster verwarming
Print
Warmteshop handdoekdroger icon bijverwarming
handdoekdroger
Warmteshop plafondverwarming heater infrarood paneel infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
plafond
Warmteshop infrarood panelen
panelen
warmteshop thermostaat
thermostaat

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!