fbpx

Infrarood verwarming tuinhuis is onmisbaar

tuinhuis atelier verwarmenInfrarood verwarming tuinhuis is onmisbaar

Een heerlijke en stijlvolle infrarood verwarming tuinhuis, welke je verwarmt zoals de zonnestralen. Een tuinhuisje kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan er natuurlijk spullen in opslaan, zoals fietsen, tuinmeubelen, gereedschap en apparaten. Maar juist ook voor het uitoefenen van je hobby. Zoals orchideeën telen, beeldhouwerij, klussen of schilderijen maken.

Met een infrarood verwarming tuinhuis voeg je een extra ruimte toe aan je woning. We gaan dieper in op de mogelijkheden van tuinhuis elektrisch verwarmen.

Waarom infrarood verwarming tuinhuis gebruiken?

Door een infrarood verwarming tuinhuis te gebruiken, heb je het nooit meer koud in deze ruimte. Een tuinhuisje is allang geen ruimte meer waar je alleen maar tuinspullen opslaat. Het is een extra ruimte waar je bijvoorbeeld heerlijk je hobby kan uitoefenen.

Houd je bijvoorbeeld van tekenen of schilderen? Dan is een blokhut een uitstekende ruimte hiervoor. De rust die deze ruimte uitstraalt, het zonlicht dat door het raam naar binnen schijnt en de vogels die je hoort fluiten geven je inspiratie om een prachtig schilderij te maken. Een infrarood verwarming tuinhuis voegt het laatste element toe, namelijk warmte zoals de zon.

Door een infrarood paneel te monteren aan de wand of plafond heb je het altijd aangenaam warm. Daardoor kan je urenlang je hobby uitoefenen zonder het koud te hebben. De warmte die een infraroodpaneel uitstraalt is vergelijkbaar met de warmte van de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-stralen.

Comfortabele elektrische verwarming voor tuinhuis

Een elektrische verwarming voor tuinhuis bied je te allen tijde aangename warmte. Het warmtepaneel is vrijwel direct warm. Zodra je de elektrische verwarming aanzet, profiteer je binnen 5 tot 12 minuten van de infraroodwarmte. Afhankelijk van welk model, vermogen en op het het oppervlak van metaal of glas is.

Bovendien kan je een infrarood verwarming tuinhuis op afstand bedienen via de app op je smartphone. Zet bijvoorbeeld de elektrische verwarming voor tuinhuis een kwartiertje van te voren aan, waardoor je verwelkomt wordt in een comfortabele ruimte.

En tuinhuisje is vaak niet geïsoleerd, het is negen in de tien gevallen namelijk gemaakt van hout. Waardoor het ook wel een blokhut genoemd wordt, welke voorzien is met ramen. Je denkt misschien dat een elektrische verwarming voor tuinhuis zonde is van de energie. Maar niets is minder waar.

Doordat infrarood verwarming niet de lucht verwarmt, zoals een elektrische blazer dat doet, ‘waait’ de warmte niet door de kieren naar buiten. De objecten die in de ruimte staan, zoals de klustafel, stoel, bankje, de wanden van de blokhut en de deur worden door de infraroodstralen direct opgewarmd. Net zoals jijzelf. Objecten houden de warmte lang vast en bovendien weerkaatsen de stralen op bijna alles wat in de ruimte staat.

Door deze manier van verwarmen met infrarood panelen geeft het dus niet als de blokhut niet goed geïsoleerd is. Als jij in het bereik van het warmte paneel staat voel je namelijk van alle kanten de heerlijke IR-stralen. Stralingswarmte wordt vergeleken met de warmte van de zon. Zo intens en aangenaam warm en bovendien ook gezond vor je lichaam. Spieren warmen op, de bloedsomloop verbetert en de lucht is schoon. Daarom is een infrarood verwarming tuinhuis onmisbaar.

Combineer verwarming met zonnepanelen

Combineer de verwarming met zonnepanelen, want een tuinhuisje verleent zich daar namelijk zeer goed voor. Het platte of schuine dak van de blokhut is ideaal om een aantal zonnepanelen te plaatsen. Deze zonnepanelen geven voldoende energie om de infrarood verwarming tuinhuisje te voorzien van elektriciteit. Elektrisch verwarmen met zonnepanelen is duurzaam, goedkoop en natuurlijk goed voor het milieu.

Door de infrarood verwarming met zonnepanelen te combineren profiteer je van duurzame warmte. Het is een ideale mix om vervolgens heerlijk te vertoeven in jouw warme tuinhuisje. Voor een kunstenaar die sculpturen maakt is een infraroodpaneel perfect, omdat deze de juiste temperatuur binnen brengt voor het drogen van de klei.

Je kan het infraroodpaneel namelijk heel nauwkeurig middels de ingebouwde of wifi thermostaat per halve graad instellen. Een elektrische verwarming met thermostaat is daarom ook bij uitstek geschikt als verwarming met zonnepanelen voor jouw tuinhuisje. Schakel de antifrost-functie in, wat betekent dat de thermostaat automatisch aangaat als de temperatuur onder een bepaald niveau komt.

Een tuinhuisje met een verwarming met zonnepanelen zorgt ervoor dat je zelfvoorzienend bent. Je profiteert van twee energiezuinige werelden, namelijk de zeer zuinige verwarmingspanelen en de zonnepanelen die de energie opwekken voor de elektrische kachel.

infrarood verwarming tuinhuis

Mogelijkheden voor tuinhuis met overkapping verwarmen

Een tuinhuis met overkapping verwarm je met infrarood panelen. Er zijn vele ontwerp mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een groen warmte paneel welke past bij de orchideeën of andere planten die je kweekt in jouw blokhut. Ben je creatieveling, kies dan voor een infrarood verwarming met print. Kies een beeld uit wat je mooi vindt, en wij zorgen ervoor dat deze vakkundig op het oppervlak van de infrarood verwarming tuinhuis wordt afgedrukt.

Wil je graag een spiegel in je tuinhuisje plaatsen, omdat je deze ruimte gebruikt als naaiatelier? Gebruik de ruimte aan de wand dan efficiënt en monteer een spiegel met verwarming aan de wand. Je kan deze ook nog voorzien van zuinige led-verlichting strips.

Heb je geen ruimte aan de wand? Geen probleem, dan kies je voor een plafond verwarming welke verkrijgbaar is alle kleuren van de regenboog. Zit je graag buiten bij je tuinhuis met overkapping? Plaats dan een terrasheater met korte golf infraroodstraling. Deze is niet gevoelig voor windvlagen en geeft instant warmte.

De mogelijkheden voor tuinhuis met overkapping verwarmen zijn ongekend groot. Wil je meer informatie ontvangen over de verschillende modellen? Neem dan zeker een keer contact op met Warmteshop. We voorzien je graag van informatie over elektrisch verwarmen met zonnepanelen.

Infrarood verwarming tuinhuis kopen

Wil je een infrarood verwarming tuinhuis kopen? Kom dan langs bij één van de showrooms van Warmteshop. We hebben ruim 30 winkels verspreidt over de Benelux. Uiteraard kan je ook onze infrarood verwarming tuinhuis kopen in de online shop.

De combinatie van natuurlijk daglicht en zonnewarmte middels infrarood verwarming tuinhuis zorgt ervoor dat jij je helemaal top voelt. De ideale mix om uren door te brengen en te werken aan je schilderij, je planten te verzorgen of gewoon een klus dag in te plannen.

Onze experts van de Warmteshop geven je graag meer informatie over infrarood verwarming tuinhuis eventueel in combinatie met zonnepanelen. Je kan ook meer lezen op onze blog pagina, zoals welke verschillende soorten infrarood verwarming badkamer er zijn. Infraroodverwarming kan je namelijk gebruiken als hoofd- en als bijverwarming. Met onze badkamer verwarming profiteer je van alle voordelen die deze kachel te bieden heeft. 

Infrarood verwarming

Warmteshop badkamerInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
badkamer
Warmteshop slaapkamer Infrarood paneel kopenplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
slaapkamer
Warmteshop keuken verwarming plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
keuken
Warmteshop garage vInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
garage
Warmteshop infrarood verwarming woonkamerplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
woonkamer
Warmteshop terrasverwarmer terrasverwarming
terras
Warmteshop infrarood spiegel - spiegel met verwarming Infrarood paneel kopen infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
spiegel
Warmteshop led verwarming spiegel Infrarood paneel kopen bijverwarming
LED
Warmteshop krijtbord icon bijverwarming
krijtbord
Warmteshop icon print poster verwarming
Print
Warmteshop handdoekdroger icon bijverwarming
handdoekdroger
Warmteshop plafondverwarming heater infrarood paneel infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
plafond
Warmteshop infrarood panelen
panelen
warmteshop thermostaat
thermostaat

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!