fbpx

Verschillende soorten infrarood verwarming badkamer

Voor de badkamerruimte kan je kiezen uit verschillende soorten infrarood verwarming badkamer. Van een handdoekdroger welke zorgt voor droge en warme handdoeken tot een spiegel met verlichting en verwarming. Ook kan je kiezen voor wandmontage of een plafondverwarming. Alle infrarood verwarming badkamer modellen zijn spatwaterdicht en veilig te monteren in een natte of vochtige ruimte. 

De mogelijkheden van elektrisch verwarmen met stralingswarmte is ongekend groot. We lichten de diverse soorten infrarood verwarming badkamer toe. 

Infrarood verwarming badkamer plafond

Bij Warmteshop kan je kiezen tussen infrarood verwarming badkamer plafond of wandpanelen. Een infrarood verwarming badkamer plafond heeft ten aanzien van wandpanelen een grotere warmte verspreiding, doordat de warmte van bovenaf komt. Bovendien warmt ook de vloer heerlijk op, waarbij donkere vloertegels de warmte nog beter vasthouden. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig. 

Een elektrische plafondverwarming is verkrijgbaar in diverse afmetingen en vermogens (wattage), waardoor er altijd een geschikt warmtepaneel bij zit. Ook kan je kiezen uit verschillende kleuren elektrische plafondverwarming. Een infrarood paneel plafond wordt standaard geleverd in de kleur wit of zwart, maar je kan ook kiezen uit alle andere RAL-kleuren. 

Het oppervlak van het infrarood paneel plafond is gemaakt van metaal of van verhard veiligheidsglas. De dikte van een infrarood verwarming badkamer plafond is respectievelijk 1,7 en 2,2 cm. Dankzij het slanke infrarood paneel gaat deze naadloos op in de ruimte. Het mooie van een infraroodpaneel plafond is dat je deze ook kan combineren met led verlichting. 

Duurzame infrarood verwarming plafond met verlichting

Met een infrarood verwarming plafond met verlichting profiteer je van twee zuinige apparaten. Je kan namelijk voor infraroodpaneel plafond een speciaal led-kader om de plafond verwarming heen leggen. Infrarood verwarming badkamer is zeer zuinig in verbruik. Je bespaart 30 tot 50% op de verwarmingskosten ten opzichte van een gasverwarming. 

Daarnaast profiteer je van de zuinige led-verlichting. De infrarood verwarming plafond met verlichting is uitgerust met slechts 48 watt aan led lampen, welke de ruimte aangenaam verlichten. Het led-paneel is leverbaar als inbouwframe aan het plafond en verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Bij de montage heb je slechts één aansluitpunt nodig voor beide apparaten, wat een enorm voordeel is. Bovendien bedien je de infrarood verwarming plafond met verlichting eenvoudig met een draadloze combinatie kit. Daardoor kan je beide apparaten afzonderlijk van elkaar bedienen. Een infrarood verwarming plafond met verlichting zien we dan ook vaak terug in badkamers of woonkamers. 

Spiegelverwarming boven de wastafel

Een spiegelverwarming vervangt de gewone spiegel boven de wastafel. Een infrarood verwarming spiegel is buitengewoon functioneel. Deze spiegel met verwarming is in iedere kamer een blikvanger, maar in badkamers komt de spiegelverwarming zeker tot zijn recht. Een badkamerruimte met een prachtige spiegel die een heerlijke zonnewarmte uitstraalt, dat wil toch iedereen ervaren? 

Het spiegeloppervlak van de infrarood verwarming badkamer is gemaakt van extra stevig veiligheidsglas en is licht verchroomd. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm past de spiegel met verwarming perfect boven de wastafel. Infrarood verwarming spiegel is dankzij de IP44 klasse spatwaterdicht en dus veilig boven de wastafel of op een andere plek in ruimte te monteren. De infrarood spiegelverwarming kan je zowel horizontaal of verticaal monteren aan de wand. 

Naast dat de spiegelverwarming de ruimte heerlijk verwarmt, beslaat het spiegeloppervlak na het douchen of baden niet. Dat is een groot voordeel. Zodra je onder de douche vandaan komt hoef je de spiegel niet eerst droog te maken met een doek. Je ziet namelijk gelijk je spiegelbeeld. 

Spiegel met led verlichting zorgt voor sfeer

Een spiegel met led verlichting welke ook nog warmte geeft is zalig. Om de spiegelverwarming kan je namelijk losse magneetstrippen vastklikken welke led-lichten bevatten. Voor de aansluiting van de led verwarming heb je slechts één aansluitpunt nodig. De spiegel et led verlichting is verkrijgbaar met direct of indirect led-licht.

De bediening van de led verwarming vindt vervolgens separaat van elkaar plaats. Je kan namelijk alleen de verlichting aanzetten of alleen de infrarood verwarming. Of beide tegelijk, net hoe jij het wilt. De spiegel met led verlichting kan je bovendien in sterkte instellen. Fel licht om je bijvoorbeeld te scheren of make-up op te doen. Of sfeerverlichting als je geniet van een heerlijke warm bad moment. En daarnaast geniet je natuurlijk ven de comfortabele infraroodstraling.

Handdoekdroger voor warme en droge handdoeken

In het assortiment van Warmteshop is uiteraard ook een handdoekdroger opgenomen. Dit is een zeer bijzondere elektrische handdoekdroger. Het is namelijk een 3-in-1 toestel, waarbij de handdoekdroger 3 functies heeft:

1. infrarood verwarming

2. drogen van handdoeken

3. handdoekenrek

De handdoekdroger is een badkamer verwarming gemaakt van glas of metaal gecombineerd met handdoekbeugels. Dankzij de onzichtbare bevestigingsbeugel die aan de achterkant van het warmtepaneel vast zitten, lijkt het net of de beugels in de lucht zweven. Er kunnen twee of drie handdoekbeugels op de handdoekdroger verwarming gemonteerd worden.

Elektrische handdoekdroger met dual-zone systeem

De elektrische handdoekdroger wordt ook wel Dual-zone infrarood verwarming genoemd. Dit komt omdat het warmtepaneel is opgedeeld in twee zones. De ene zone is de zuivere infrarood verwarming badkamer waarbij de temperatuur oploopt tot 115 of 120 graden Celsius (afhankelijk van het model). De andere zone van de handdoekdroger heeft een droogfunctie voor de handdoeken waarbij de maximale temperatuur 70 graden Celsius is. 

De handdoekdroger kan je op twee manieren middels de bijgeleverde montagebeugels aan de muur monteren. De handdoekbeugels boven of onder. Het oppervlak kan je in alle RAL kleuren bestellen en zelfs een print foto schilderij van maken. Een handdoekdroger zwart staat bijvoorbeeld prachtig in een strakke moderne ruimte. 

De intelligente dual-zone combinatie zorg voor warme en droge handdoeken en verwarmt daarnaast de badkamerruimte. Met een elektrische handdoekdroger maak je optimaal gebruik van de warmte en het energieverbruik. Met een elektrische handdoekdroger met thermostaat bedien je deze zelfs op afstand middels de app op je telefoon. 

Infrarood vloerverwarming

Vloerverwarming zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, variërend van moderne infrarood vloerverwarming tot klassieke waterdragende verwarming. De infrarood vloerverwarming is gemaakt van moderne elektrische filmelementen en is een ideale bijverwarming. Deze zelfklevende meshmatten zijn slechts 3,2 mm dun waardoor een infrarood vloerverwarming uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel of betonnen vloer. 

De vloerverwarming meshmatten kunnen rechtstreeks op de betonnen cementdekvloer worden geplaatst. Voor een snellere opwarmtijd en minder energiekosten, adviseren wij om gebruik te maken van isolatieplaten. Deze platen kunnen namelijk gelijmd worden op de betonnen-cementdek ondervloer.

Niets is zo fijn als wanneer je de ruimte inloopt en je voelt de heerlijke warmte onder je voeten. Combineer infrarood vloerverwarming met een handoekdroger, welke altijd zorgt voor warme en droge handdoeken. Maak de ruimte af met een spiegel met verwarming zodat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen of baden. Infrarood verwarming badkamer zorgt altijd voor een comfortabele warmte. Ideaal als hoofd- of bijverwarming. 

Voordelen elektrische vloerverwarming

Het is een logische en duurzame keuze om jouw badkamervloer te verwarmen met zelfklevende elektrische vloerverwarming matten, ook wel infrarood vloerverwarming genoemd. De voordelen van een elektrische vloerverwarming zijn onder andere:

– Veel kortere opwarmtijd in vergelijking met warmwater vloer verwarming. 

– Kleinere opbouwhoogte in vloer. 

– Veel minder breekwerk en dus goedkoper en sneller gelegd. 

– In combinatie met groene stroom duurzaam en geen CO2 uitstoot.

– Eenvoudig aanleggen vanwege de zelfklevende matten. 

– Waterdicht vanwege IPX7 klasse. 

– In verschillende formaten en wattages verkrijgbaar.

Elektrische verwarming wandmontage is spatwaterdicht

Zoals eerder genoemd kan je bij de Warmteshop kiezen voor een elektrische verwarming wandmontage of een plafondverwarming. Beide soorten infrarood verwarming badkamer worden geleverd met een montagebeugel en -kit. Een infrarood paneel voor de natte ruimte is voorzien van een IPX4 klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. De kachel kan je daardoor in vochtige ruimtes monteren. Of het nu gaat om een handdoekdroger, spiegelverwarming of plafond verwarming. 

Houd bij installatie van de elektrische verwarming wandmontage altijd de veiligheidsafstand van 60 centimeter in acht van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. De infrarood panelen bedien je gemakkelijk met een draadloze thermostaat. Door middel van een app op je smartphone kan je ze afzonderlijk van elkaar instellen en bedienen. 

Dankzij de verschillende programma’s kan de thermostaat verwarming meerdere schakeltijden beheren. Je stelt bijvoorbeeld in dat het warmtepaneel een half uur voordat je opstaat aan gaat, daarnaast pas je de temperatuur eenvoudig aan naar jouw behoeften. Met infrarood panelen bespaar je op energie, en tegelijkertijd heb je een heerlijk warme comfortabele badkamerruimte. 

Wil je meer informatie ontvangen over de verschillende soorten infrarood verwarming badkamer? Een handdoekdroger tegenover de douche, een infrarood spiegel boven de wastafel of een plafondverwarming met verlichting? Of hoe je zonnepanelen en elektrisch verwarmen combineert?

Kom lang bij één van onze showrooms, onze adviseurs van infrarood verwarming winkel Warmteshop staan je graag te woord. Ook kan je bij Warmteshop terecht infrarood verwarming in andere ruimtes. Zoals een Alkari terrasverwarmer elektrisch voor warme feestdagen. Je kan natuurlijk ook direct de verwarmingspanelen in de online shop bestellen. 

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming kopen is het voordeligst bij Warmteshop. Elk infrarood verwarmingspaneel  is veilig en duurzaam.

Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoekdroger of infrarood spìegel, infrarood verwarming met print, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Warmteshop heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Warmteshop zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming België zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Infrarood verwarming winkels van Warmteshop

Oprichter warmteshop Eugene Verbraak

Warmteshop is marktleider in infrarood verwarming. Wij hebben meer dan 30 winkels en showrooms over de ganse Benelux. Je kan online infrarood panelen kopen in onze webshop. Energiezuinige en hoog kwalitatieve verwarmingen voor huis en bedrijfspanden.

Eugene Verbraak
Directeur oprichter

Infrarood verwarming

Warmteshop badkamerInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
badkamer
Warmteshop slaapkamer Infrarood paneel kopenplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
slaapkamer
Warmteshop keuken verwarming plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
keuken
Warmteshop garage vInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
garage
Warmteshop infrarood verwarming woonkamerplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
woonkamer
Warmteshop terrasverwarmer terrasverwarming
terras
Warmteshop infrarood spiegel - spiegel met verwarming Infrarood paneel kopen infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
spiegel
Warmteshop led verwarming spiegel Infrarood paneel kopen bijverwarming
LED
Warmteshop krijtbord icon bijverwarming
krijtbord
Warmteshop icon print poster verwarming
Print
Warmteshop handdoekdroger icon bijverwarming
handdoekdroger
Warmteshop plafondverwarming heater infrarood paneel infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
plafond
Warmteshop infrarood panelen
panelen
warmteshop thermostaat
thermostaat

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!