fbpx

Soepele spieren met Sunshower infrarood

Snel spierherstel met Sunshower infrarood douche

Onder de douche genieten van infrarood warmte en een sneller spierherstel? Dat is mogelijk met de Sunshower infrarood. Terwijl je onder de douche staat zorgt de infrarood warmte voor een sneller spierherstel. Je spieren voelen na de Sunshower douche soepel en ontspannen aan. Jouw dag kan fris en goed starten! 

Sunshower Deluxe White in de douche
Sunshower Deluxe White in de douche

Soepele spieren door infrarood

De warmte van infraroodstralen zorgen voor een sneller spierherstel, biedt ontspanning en vermindert bovendien rug- en nekklachten. Door de sun shower ’s morgens als je opstaat te gebruiken, geniet je van een warme douche in combinatie met infrarood warmte. 

Door de intenste warmte van de infraroodstralen, die door de huid dringen, ontspannen je spieren. Hierdoor nemen klachten als rug-, nekpijn en stijve spieren af. De infrarood stralen hebben namelijk een intense werking op het menselijk lichaam. Reumatische klachten nemen af, je geniet van een sneller spierherstel en de bloedsdoorstroming verbetert.

Wat is een Sunshower infrarood?

Een Sunshower is een apparaat dat je in de douchecel plaats en welke zonlicht en infrarood warmte geeft terwijl je doucht. Met een zomerdouche geniet je van de ultraviolette- en infraroodstraling in de badkamer. 

Een Sunshower douche geeft, terwijl je onder de douche staat, korte golf infraroodstraling af. Daarnaast kan je ook kiezen voor een Sunshower Combi met infrarood én Uv-straling. De ultraviolette straling geeft je de nodige portie vitamine D, die mensen vaak in de koude wintermaanden missen. Met een Sunshower infrarood geniet je het hele jaar door van gezonde infraroodwarmte.

Sunshower modellen: inbouw en opbouw

De zonnedouche is verkrijgbaar als inbouw en als opbouw model. De Sunshower opbouw kan eenvoudig gemonteerd worden in een bestaande doucheruimte. Er zijn zes wonderschone designs verkrijgbaar voor de Sunshower opbouw model. Allen zijn voorzien van infraroodstraling en optioneel met UV-licht. Beide stralingen zijn niet schadelijk, sterker nog, ze zijn juist goed voor onze gezondheid. 

De opbouw modellen zijn qua design even strak en mooi als de Sunshower inbouw. Laatstgenoemde is ideaal als je een nieuwe douche plaatst. Deze kan gelijk ingebouwd worden, waardoor de Sunshower douche gelijk strak is weggewerkt. Maar de opbouw modellen zijn even mooi. 

Bijvoorbeeld de Sunshower Combi kan je elegant in de hoek van de douchecel monteren als een zwevend element. Het apparaat is voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame. Dit model heeft maar liefst vier infraroodlampen van ieder 500 Watt en drie Uv-lampen.

sunshower combi white
sunshower combi white

Invloed van infrarood douche Sunshower op ons lichaam

De infrarood douche Sunshower heeft een positieve invloed op ons gehele lichaam. Ten eerste heeft de invloed van infraroodstraling een positief effect op onze spieren en gewrichten. Naast spierherstel hebben de korte golf IR-A stralen een positieve werking op je schoonheid. Het gebruik van de infrarood douche Sunshower heeft dan ook grote voordelen.

Infraroodwarmte is goed voor huid en spierherstel:

Doordat de infrarood stralen van de infrarood verwarming de bloedcirculatie verbeteren, heeft dit ook een positieve werking op je huid. Wanneer de doorbloeding verbetert kunnen nieuwe cellen sneller en beter worden opgebouwd. Wanneer de doorbloeding beter is, profiteer je ook van een snellere verwijdering van giftige stoffen.

Door de snelle opbouw van de cellen, herstel je bijvoorbeeld ook vlotter van kleine wondjes of beschadigingen aan de huid. Heb je last van acné, psoriasis of een andere huidaandoeningen? Dan is infrarood warmte een uitstekend hulpmiddel. De infrarood douche is hiervoor ideaal. 

Infraroodwarmte als warming-up voor sporters

De korte golf infraroodstraling dringen tot diep in de huid toe en verwarmen de spieren optimaal. Sunshower infrarood is daarom een prima warming-up voor sporters. Het is dan ook niet voor niets van topsporters baat hebben een zonnedouche met infraroodstraling, infrarood cabine of een infrarood sauna. Allen bieden de spieren de nodig warmte. 

Maar ook voor na het sporten is infraroodwarmte perfect voor het spierherstel. Door de warmte ontspannen spieren, ze herstellen sneller na intensieve beweging en zorgt daarbij voor minder spierpijn. Door de verbeterde bloedcirculatie herstellen spieren sneller. Daarnaast zorgt infraroodstraling ook voor pijnverlichting van spieren en gewrichten.

Warmtetherapie bij reuma patiënten

De infrarood warmte wordt vaak aangeraden als warmtetherapie bij spier- en gewrichtsklachten. Ook voor reumapatiënten is de Sunshower infrarood zeer geschikt, het vermindert en verlicht namelijk de reumatische klachten. De dag start gelijk goed met een Sunshower-douche!

Infrarood douche Sunshower met zonlicht

Je kan ook kiezen voor een combinatie model; een infrarood douche Sunshower met zonlicht. Ons lichaam heeft dagelijks zonlicht nodig. Het ultraviolette licht zorgt namelijk voor de aanmaak van vitamine D, welke onze weerstand op peil houdt. Tevens geven de zonnestralen ons energie, waardoor we vitaler en levendiger zijn. Het stimuleert ons immuunsysteem en van zon krijgen we een beter humeur. Het is bewezen dat een lage dosis Uv-licht veilig en gezond is voor mensen.

Met een sun shower in jouw badkamer geniet je zorgeloos onder de douche. Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen over de zonnedouche? Neem dan contact met de experts van Warmteshop op. Zij kunnen je namelijk alles vertellen over deze bijzondere en exclusieve douche met infrarood stralingswarmte. 

Informatie over Sunshower infrarood

Wil je meer informatie over de Sunshower infrarood? Neem dan contact op met Warmteshop. Wij geven je advies hoe de zonnedouche werkt en hoe de installatie werkt. Ook kunnen wij de douche voor je monteren. Wil je naast de Sunshower douche ook een infrarood verwarming in de badkamer plaatsen? Ook voor badkamer verwarming kan je terecht bij Warmteshop. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan de Sunshower of infrarood verwarming in de online shop

Je kan ook langskomen bij één van de ruim 30 showrooms in de Benelux. Er is altijd wel een winkel dichtbij. Meer informatie over huis verwarmen met infrarood panelen kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals de 5 methoden voor badkamer verwarmen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!