fbpx

Verlichting badkamer plafond en verwarming

Combineer verlichting badkamer plafond met verwarming

Combineer verlichting badkamer plafond met een infrarood verwarming. Een zuinig toestel met twee functies, zowel verlichting badkamer plafond als een heerlijke kachel. De meest ideale plaats voor een infrarood verwarming met led verlichting is aan het plafond. Dit heeft tal van voordelen, het rendement van de infrarood verwarming stijgt en je bespaart ruimte aan de muren. 

Meestal wordt het enige stroompunt boven gebruikt voor verlichting badkamer plafond. Aangezien er vaak maar één stroompunt aan het plafond zit, moet je kiezen voor verlichting badkamer plafond of warmte. Maar met de nieuwe infrarood verwarming met verlichting is dit probleem opgelost. Je hebt namelijk maar één stroompunt nodig om beide functies op aan te sluiten. 

Infrarood paneel met verlichting plafond

Ledverlichting badkamer wil je hebben

Een plafondverwarming met ledverlichting badkamer is ontzettend praktisch. Je geniet in deze ruimte van de sfeer van de ledverlichting badkamer en de heerlijke warmte van de infrarood verwarming. Je kan ook kiezen voor een muurpaneel badkamer spiegel. Met een infrarood badkamer spiegel heb je bovendien nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen of baden. Er zijn heel veel mogelijkheden voor verlichting badkamer plafond of wandpaneel, we vertellen je graag meer daarover.

Met de ledverlichting badkamer warmtepanelen van Warmteshop warmen ook de muren op, waardoor het vocht wegtrekt in de ruimte. Veel mensen hebben last van schimmels in de badkamer. Schimmelvorming is niet alleen vies, het staat lelijk en nog belangrijker schimmels zijn schadelijk voor de gezondheid. Met infrarood verwarming met led verlichting verdwijnen schimmels, doordat de muren ook drogen. 

Voordelen infrarood verwarming met verlichting: 

– 2 energiezuinige toestellen in één
– Gezonde warmte.
– Juiste vochtigheidsgraad.
– Sfeerverlichting of direct licht met zuinige leds.
– Verlichting en verwarming apart van elkaar te bedienen.
– Geen onderhoudskosten aan de infrarood verwarming.
– Energiezuinige verlichting en warmte

led verwarming warmteshop

Wandverwarming badkamer

Naast plafondverwarming is een wandverwarming badkamer met verlichting erg praktisch. Erg populair is de badkamerspiegel met verlichting en verwarming. Een spiegel die de gehele ruimte heerlijk verwarmt. Je kan deze infrarood spiegel overal in huis monteren. Als wandverwarming badkamer natuurlijk, maar ook in de entreehal, slaapkamer en woonkamer. Een prachtige design spiegel met verwarming en verlichting staat eigenlijk in iedere kamer en is reuze handig. 

Infrarood paneel plafond met verlichting

Heel handig en ruimtebesparend is een infrarood paneel plafond met verlichting. Ideaal voor in de kleinere badkamers, waar je geen wandverwarming kan plaatsen. Maar ook zeker prachtig en effectief in de in de woonkamer, boven het eetgedeelte of in de slaapkamer. Aan het plafond neemt een infrarood paneel namelijk geen ruimte in. Er is aan het plafond altijd wel een plek vrij om het verwarmingspaneel op te hangen. 

Je gebruikt de lichtaansluiting voor zowel het infrarood paneel plafond als de led-verlichting. De bediening vindt afzonderlijk van elkaar plaats. Je kan vervolgens alleen de verlichting aanzetten of alleen de kachel. Of beide tegelijk, net wat je wenst. De led-verlichting kan je bovendien ook dimmen. 

Je kan het warmtepaneel aan de muur of het plafond monteren. Het voordeel van een plafondverwarming is dat je een grote warmte verspreiding van bovenaf hebt. Daarnaast wordt de vloer ook aangenaam warm, je hebt daardoor geen vloerverwarming nodig in de badkamer. 

Wil je meer weten over verlichting en warmte combineren in één toestel? Neem dan contact op met de Warmteshop. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedegen advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen met verlichting in de online winkel.

Informatie over verlichting badkamer plafond 

Wil je meer informatie ontvangen over verlichting badkamer plafond met infraroodstraling van Warmteshop? Neem dan contact op de deskundige van Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedegen advies. Kan je niet wachten? Koop dan de A-kwaliteit Warmteshop infrarood panelen met verlichting in de online shop

Je kan ook langskomen in één van onze showrooms, waar wij je alles uitleggen over energiezuinig verwarmen met infraroodstraling. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming. Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Geen probleem, wij komen gratis bij je langs en geven advies over de badkamer verwarming of andere ruimte.

Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals is infrarood verwarming zuinig in verbruik

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!