fbpx

Hoe werkt een thermostaat draadloos

Thermostaat draadloos voor infrarood verwarming

Een thermostaat draadloos voor infrarood verwarming regelt de temperatuur in de kamer. Een draadloze thermostaat is geschikt voor elektrische radiatoren en infrarood verwarming. Per infrarood warmtepaneel kan het energieverbruik gemeten worden in kWh en euro’s.

Een thermostaat draadloos bestaat uit twee onderdelen. De klokthermostaat meet en regelt de temperatuur, maar heeft een extra apparaat nodig om de elektrische verwarming te starten. Het tweede onderdeel sluit je aan op de infrarood verwarming. Deze heeft vervolgens maar één taak: het starten en stoppen van het verwarmingspaneel.

De ontvangers zijn verkrijgbaar als tussenstekker schakelaar of als schakel modus voor inbouw thermostaat in een verdeeldoos. De verdeeldoos voor elektra kan je netjes wegwerken in het plafond of de wand. De kabel naar de verwarming is met een inbouw thermostaat uit het zicht.

elektrische verwarming met thermostaat thermostaat draadloos

Verschil tussen draadloze kamerthermostaat en klokthermostaat

Een infrarood verwarming woonkamer bedien je met een draadloze kamerthermostaat of een draadloze klokthermostaat. Wat is het verschil tussen een kamer- en klokthermostaat? Een kamerthermostaat regelt het aan- en uitschakelen van de elektrische verwarming. Je stelt de temperatuur van jouw woning in en zet deze bijvoorbeeld ’s avonds handmatig lager.

Een draadloze klokthermostaat regelt de verwarming volautomatisch. Je hoeft deze maar één keer in te stellen en hij volgt volledig jouw leefpatroon. Dit is comfortabel en gemakkelijk en bovendien milieuvriendelijker. Handig als je op vakantie gaat, even weg bent van thuis of langer op wilt blijven.

Infrarood verwarming heeft voor elke behoefte de juiste kamer- of klokthermostaat met een mooi design en groot comfort. Je bedient de infrarood panelen in de woonkamer apart. Op deze wijze bespaar je nog meer op de energie. De stralingspanelen met thermostaat draadloos staan namelijk niet onnodig aan. Dit regelt de draadloze klokthermostaat voor jou en jouw woning.

Draadloos thermostaat voor woonkamer bespaart geld

elektrische wandverwarming

Een draadloos thermostaat zorgt ervoor dat je bespaart op het energieverbruik. Dit komt omdat de infrarood panelen niet onnodig aan staan. De besparing is gemiddeld 22%. Met een sensor voor detectie van open ramen of deuren bespaar je nog meer. Vraag ons naar de mogelijkheden van infrarood verwarming met draadloze thermostaat.

Een verwarming design woonkamer met thermostaat draadloos is verkrijgbaar in twee materialen. Het oppervlak is gemaakt van metaal of verhard veiligheidsglas. Zowel de metalen als de glazen panelen zijn in diverse soorten modellen te verkrijgen. Zoals een krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft of een kunst verwarming met een foto opdruk naar keuze.

Een infrarood verwarming met eigen foto opdruk is als een schilderij aan de muur. Kies een foto, bijvoorbeeld een familieportret of een Rembrandt schilderij en hang deze aan een vrije muur. Eventueel kan je de infrarood panelen voorzien van een omlijsting, welke in alle kleuren verkrijgbaar is. Je stuurt het verwarmingspaneel aan met een thermostaat draadloos.

Thermostaat kopen bij Warmteshop

Een thermostaat kopen voor een infrarood verwarming doe je eenvoudig bij Warmteshop. Je kan hiervoor terecht in één van onze showrooms in de Benelux of je kan de thermostaat kopen in de online shop van Warmteshop.

elektrische verwarming met thermostaat draadloos

Wil je meer informatie over verwarmen met infraroodstraling? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. Denk ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. We vertellen je graag meer daarover. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie infrarood verwarming kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals Hoe werkt een infrarood verwarmingspaneel of kom meer te weten over de voordelen infrarood paneel plafond.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!