fbpx

Breng de zon in huis met nieuwe verwarming kopen

Woning elektrisch verwarmen met nieuwe verwarming

Infrarood verwarming is de nieuwe verwarming die zuinig, gezond en comfortabel warm is. Een woning elektrisch verwarmen met infraroodstraling, daarmee breng je letterlijk de zon in huis. Infraroodwarmte is namelijk te vergelijken met de warmte van de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling. Het verwarmt direct de objecten in het huis op, wat een zeer aangename en intense warmte geeft. We gaan verder in op nieuwe verwarming kopen voor nieuwbouwwoningen.

Infrarood verwarming in nieuwbouw

Voel je goed en bespaar geld met een infrarood verwarming. Wie zijn eigen huis bouwt, of wacht op de oplevering van een nieuwbouw woning, heeft veel ideeën over de inrichting ervan. Zodat energie-efficiëntie en een gevoel van welzijn in harmonie zijn.

Infrarood panelen maken je huis nog comfortabeler. In tegenstelling tot conventionele radiatoren verwarmt de weldadige infraroodstraling van Warmteshop niet de lucht in de kamer, maar de oppervlakken en het menselijk lichaam zelf. Deze stralingswarmte zorgt voor een comfortabeler warmtegevoel, zelfs bij lage temperaturen.

In een nieuw gebouw met perfecte isolatietechniek is een infrarood verwarming de crème de la crème van de verwarmingsmethoden. De installatiekosten zijn ongeveer 50 procent lager dan bij conventionele verwarmingssystemen. Bovendien hebben nieuwe gebouwen over het algemeen heel weinig verwarmingsenergie nodig. Het grote voordeel: wanneer de infrarood verwarming nodig is, is deze onmiddellijk klaar voor gebruik met behaaglijke gevoelswarmte. Er is geen lange opwarmtijd of onderhoud voor nodig. Wat zijn nog meer de voordelen van een nieuwe verwarming met infraroodstraling voor nieuwbouw?

nieuwe verwarming

5 Voordelen infrarood verwarming bij nieuwe woning

Wat zijn de voordelen infrarood verwarming bij nieuwbouw woningen? We hebben deze voor je op een rij gezet. Een nieuwe verwarming uitzoeken hoort namelijk ook bij het proces van een nieuw huis betreden. Een woning elektrisch verwarmen is de oplossing om een nieuwe woning te voorzien van heerlijke warmte. En dat op een energie-efficiënte wijze.

#1 Verkort de bouwtijd – Bespaar kosten met infrarood paneel

Voor een infrarood paneel hoef je geen leidingen te leggen of een verwarmingsruimte te plannen. Idealiter is zelfs vloerverwarming niet meer nodig, waardoor de dekvloer dunner wordt en sneller kan drogen. Dit bespaart bouw-, materiaal- en montagekosten en vooral tijd. Bij de verdeling van de stroomleidingen moet alleen rekening worden gehouden met de bijbehorende stroomaansluitingen. De installatietijd per infrarood paneel, inclusief de thermostaat regeling, is minder dan 30 minuten.

#2 Verwarmen zonder energieverlies met nieuwe verwarming

Op de weg van de ketel naar de individuele radiator laten conventionele verwarmingssystemen veel energie achter. Een nieuwe verwarming infrarood heeft het voordeel van een gedecentraliseerd systeem, wat betekent dat elke warmtepaneel voor zichzelf werkt. De warmtepanelen zijn ook afzonderlijk van elkaar te bedienen middels de thermostaat regeling. De warmte wordt opgewekt waar nodig dit nodig is. Dit leidt niet tot vermogensverlies, maar zet de volledige energie om in warmte. Vooral voor nieuwe gebouwen met een perfecte isolatietechniek is de nieuwe verwarming infrarood een interessante thermische oplossing.

#3 Voorspelbare en lage energiekosten

Infrarood warmtepanelen zijn de perfecte verwarmingsoplossing voor de goed geïsoleerde nieuwbouw huizen. De aanschafkosten zijn laag, terwijl de verwarmingsmodules onderhoudsvrij zijn door het ontbreken van bewegende delen. Hiermee moet rekening worden gehouden bij de berekening van de energiekosten. Stroomkosten worden alleen gemaakt voor de werking van de afzonderlijke infrarood warmtepanelen wanneer ze zijn ingeschakeld. Je beslist naargelang de weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren.

#4 Geen nazorg- en onderhoudskosten met nieuwe verwarming

Centrale verwarming heeft regelmatig onderhoud nodig. Bespaar jezelf de kosten van een onderhoudscontract voor de pomp en ketel of een bezoek van de schoorsteenveger en koop een nieuwe verwarming met infrarood. Onderhoudsvrije verwarmingspanelen van Warmteshop zijn Duitse meesterwerken van functioneel principe en materiaalverwerking. Je krijgt twee tot vijf jaar garantie op verwarmingsmodules en regelingen.

#5 Gezonde verwarming: beste klimaat voor mensen met een allergie

Het infrarood verwarmingsprincipe zorgt voor een gezond binnenklimaat. De stralingswarmte van deze nieuwe verwarming werkt als de diepe warmte die je voelt bij het zonnebaden en verhoogt het welzijn. Door de gelijkmatige warmteverdeling ontstaat er minder tochtlucht en wordt er minder stof aangewakkerd. Zo droogt de lucht niet uit en kunnen ogen en slijmvliezen zich ontspannen. Je huis wordt een oase van welzijn. Overigens: maak je geen zorgen over elektrosmog, de infraroodstralers van Warmteshop hebben verschillende keurmerken en certificeringen.

infrarood verwarming kunst infrarood verwarminspaneel infrarood panelen stralingspaneel

Beste manier voor woning elektrisch verwarmen

Je nieuwe woning elektrisch verwarmen is de beste keuze die je kan maken. In combinatie met groene stroom stoot je bovendien geen CO2 uit. Met infrarood panelen in huis heb je ook een lagere energierekening. Denk daarnaast ook eens aan de combinatie van infrarood verwarming op zonnepanelen voor een nog hogere besparing in de kosten. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Je bespaart al snel tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten ten opzichte van een convectie verwarming.

Wil je meer informatie over woning elektrisch verwarmen met de nieuwe verwarming infrarood? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je deze kan toepassen als hoofd- of als bijverwarming. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online online winkel.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over nieuwe verwarming kopen kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals welke elektrische verwarmer kopen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!