fbpx

Altijd warm met verwarming onder bureau

Verwarming onder bureau plaatsen

Met een verwarming onder bureau heb je het nooit meer koud als je aan het werk bent. Of je nu thuiswerkt of op kantoor, met een infrarood verwarming onder bureau heb je altijd heerlijk warme benen en voeten. Kou trekt op van de grond, wanneer je dit verwarmt, kan je altijd in de juiste temperatuur werken. Het slanke warmtepaneel van 0,5 cm is slechts 150 Watt, waardoor deze ook nog eens heel zuinig in verbruik is. We leggen je de voordelen uit van een kleine infrarood verwarming onder bureau.

  • Zeer zuinig in verbruik 150 Watt
  • Slank fiberpaneel van 0,5 cm
  • Zelfklevend infrarood paneel van 60×30 cm
    .

Wat is een infrarood verwarming onder bureau?

bureau verwarming 150 watt verwarming onder bureau

Een infrarood verwarming onder bureau is een slank fiberpaneel welke je onder het bureau bevestigd middels de zelfklevende lijm op de achterkant. Het verwarmt de ruimte onder het bureau met lange golf infraroodstraling. Deze bureau verwarming heeft een afmeting van 60x30cm en is slecht 0,5 cm dik. Deze zelfklevende fiberplaat van Warmteshop is 150 watt en vervangt vanwege de manier van verwarmen met gemak een elektrische verwarming van 1500 watt.

Bij infrarood warmte is er geen sprake van luchtverplaatsing, waardoor je geen last meer hebt van hinderlijke koude trek onder je bureau. Je kan ook kiezen voor een metalen infrarood paneel van het merk Welltherm. Deze bureau verwarming is ook 60×30 cm en heeft een dikte van 3 cm. Het vermogen van dit infrarood paneel bureau is 100 of 150 watt en verkrijgbaar in de kleur antraciet. Je kan ook nog kiezen voor een extra dimmer bij deze Welltherm verwarming.

Hoe monteer je een bureau infrarood paneel?

Een bureau infrarood paneel is heel eenvoudig te bevestigen onder het werkblad. Aan de achterzijde van het fiberpaneel zit namelijk een plakstrip. Je verwijdert de beschermstrook van de strip en drukt de het infrarood paneel eenvoudig op de juiste plek vast. Dit kan zijn onder het bureaublad, maar ook aan de zijkant van een ladekast die onder het werkblad staat. Een bureau infrarood paneel is zeer geschikt voor thuis, op kantoor, maar ook voor winkels bij de kassa en inpaktafels.

De metalen verwarming van Welltherm monteer je eenvoudig met 4 schroeven onder je bureau of ladekast. Waarna je de stekker in het stopcontact steekt en binnen enkele minuten geniet je van de heerlijk warme en aangename infraroodstraling. Deze verwarming onder bureau heeft een zeer korte opwarmtijd van een kleine 5 minuten.

Infrarood bureau verwarming 150 watt

bureau verwarming

Het verbruik van een klein infrarood paneel voor op kantoor of in de werkkamer is zeer zuinig. Doordat de infrarood verwarming 150 watt nodig heeft om de ruimte onder het bureau en de vloer te verwarmen, bespaar je flink op de stookkosten. Je betaalt namelijk gemiddeld zo’n 6 à 7 eurocent per uur. Dankzij de korte opwarmtijd van een klein infrarood paneel verspil je ook geen energie. Ben je klaar met werken of heb je het warm genoeg, dan zet je de elektrische verwarming uit.

Infrarood verwarming 150 watt verwarmt bovendien direct de objecten op, dus je benen, voeten en vloer. Deze manier van verwarmen is anders dan bij een convectie kachel die de lucht verwarmd. Dit proces is traag en kostbaar. Verwarm daarom zuinig met een klein infrarood paneel de ruimte onder je bureau, zodat je altijd in alle rust en warmte kan werken. Of dit nu thuis is of op kantoor.

Ideaal werkklimaat met bureau verwarming infrarood

De temperatuur van de slanke bureau verwarming infrarood regel je eenvoudig via de traploos instelbare regeling. Het warmte paneel bereikt een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. Met een metalen of fiberpaneel onder je werkblad regel je eenvoudig de temperatuur van iedere werkplek. Dit bevordert bovendien de productiviteit.

Het warmtecomfort is per persoon verschillende. Eén van de grootste ergernissen van werknemers het binnenklimaat. De een heeft het koud bij 22 graden, terwijl de andere het al bij 20 graden te warm heeft. Hoe regel je een optimaal werkklimaat? Inderdaad, met een bureau verwarming infrarood. Deze kan je namelijk per werkplek instellen. Heb je het te koud in de kantoortuin, dan zet je gewoon je eigen fiberpaneel onder je werkblad aan.

Bureau verwarming kopen

bureau verwarming 
Uitzendbureaus zullen vanaf 2025 verplicht gecertificeerd moeten zijn

Een bureau verwarming kopen doe je eenvoudig in de online winkel van Warmteshop. Kom meer te weten over deze zuinige manier van elektrisch verwarmen middels onze blogs in het magazine infrarood verwarming. Zoals wat de beste positie elektrische verwarming muurbevestiging is. Bureau verwarming kopen is ideaal als bijverwarming. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies.

Je kan ook een bezoek brengen aan een van onze winkels. Warmteshop heeft ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!