fbpx

Infrarood verwarming zwart als krijtbord

Infrarood verwarming zwart met krijt beschrijven

Een infrarood verwarming zwart kun je in meerdere kamers toepassen. Dit stijlvolle verwarmingspaneel maakt van een muur een prachtig aanzicht. Een zwarte verwarming is namelijk niet alleen stijlvol, maar straalt een aangename warmte uit. Deze infraroodwarmte is te vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijk Uv-straling. Een infrarood paneel in zwart mat kun je ook nog eens met krijt beschrijven. Een infrarood verwarming zwart is multifunctioneel, voor welke toepassing is deze kachel bedoeld? En wat zijn de kenmerken van een infrarood verwarming zwart.

infrarood verwarming zwart

Wat is een infrarood verwarming krijtbord

Een infrarood verwarming krijtbord is een zwarte verwarming, het oppervlak is gemaakt van metaal of glas. Dit oppervlak kun je bovendien beschrijven met echt krijt. Infrarood verwarming krijtbord zien we vaak terug in de keuken. Handig voor de boodschappenlijst, recepten of een lief berichtje voor je kinderen of partner. In de kinderkamer is het ook een ideaal warmtepaneel, want kinderen kunnen er heerlijk op krijten. Het warmtepaneel wordt maximaal 115 graden Celsius en is aanraakveilig. Er zitten ook geen scherp punten aan, waar kinderen of dieren zich aan kunnen stoten. Ook in de badkamer staat dit stijlvolle infrarood panelen prachtig.

Een krijtbord verwarming kan ook bij bedrijven heel goed toepassen. Bijvoorbeeld als bord om te brainstormen in de vergaderzaal van een kantoor. Je schrijft er alle ideeën op. In de horeca waar het dagmenu met krijt wordt opgeschreven. Omdat het infrarood verwarming zwart spatwaterdicht is, zie je ze ook veel terug in wellness centra. Het infrarood paneel maak je weer eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Alkari krijtbord infrarood paneel

Het Alkari krijtbord infrarood paneel, welke verkrijgbaar is bij Warmteshop is verkrijgbaar in de metalen versie. Het warmtepaneel is afgewerkt met hoogwaardige zwart mat gelakt metaal. Dit geeft het infrarood paneel enerzijds een robuuste uitstraling en anderzijds is het warmte paneel heel elegant.

Alkari infrarood verwarming zwart is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wattages. Van 40×6 x2 cm tot 600x1400x2 cm. Dankzij het slanke ontwerp van slechts 2 cm is het krijtbord infrarood paneel ook ruimtebesparend aan de wand. Ook is het mogelijk om het warmtepaneel aan het plafond te monteren. De montage is eenvoudige met de bijgeleverde montagebeugels en installatiekit.

Dankzij de IP44 klasse kun je het infrarood verwarming zwart ook in vochtige ruimtes monteren, zoals een infrarood verwarming zwart badkamer. Een Alkari krijtbord infrarood paneel zie je ook vaak terug in spa & wellness ruimtes. Houd bij de installatie wel altijd de veilige afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

alkari krijtbord verwarming

Infrarood verwarming zwart met thermostaat

De Alkari krijtbord infrarood panelen met ITC sturing hebben een geïntegreerde thermostaat. Infrarood verwarming zwart met thermostaat is voorzien van een slimme ITC sturing, welke draadloos de Alkari verwarming aanstuurt. Door één centrale thermostaat kun je eenvoudig meerdere infraroodpanelen in de ruimte draadloos aansturen Het resultaat is een overzichtelijke en nette installatie zonder zichtbare bedrading. Op een Alkari infrarood verwarming zwart met thermostaat ontvang je 2 jaar garantie.

De warmtepanelen van Warmteshop met ITC sturing communiceren via een draadloze verbinding met de centrale thermostaat. Waarbij je ook kan kiezen voor bediening op afstand via de app op je smart device, zoals een mobiele telefoon of tablet. De zuinige verwarming met een thermostaat regeling levert gemiddeld een jaarlijkse besparing op van 22%. Tel daarbij op het spaarzame verbruik van een infraroodverwarming. Je bespaart met infrarood panelen in huis zo’n 30 tot 50% op de energiekosten ten opzichte van een convectie kachel.

Zwart infrarood paneel Welltherm en Ecaros

Van de Duitse merken Welltherm en Ecaros kun je een zwart infrarood paneel kopen waarvan het oppervlakte gemaakt is van extra veilig glas. Het matte of glanzende glas oppervlak bereikt een temperatuur van maximaal 120 graden Celsius en is zeer efficiënt in gebruik. Het krijtbord infrarood verwarming is bij Warmteshop.be verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Van een klein Welltherm warmtepaneel van 360 watt tot een groot satijn zwart glazen warmtepaneel van 930 watt. Bij het merk Ecaros heb je de keuze in vermogens tussen 400 watt en 1000 watt.

Voorzien van alle nodige veiligheidskeurmerken. Zoals VDE-goedkeuring, Made in Germany, RoHS en CE-keuring. Op de Welltherm infrarood panelen ontvang je maar liefst 5 jaar garantie en op Ecaros 3 jaar. Alle panelen zijn voorzien van overhitting schakelaars, wat betekent dat het verwarmingspaneel zichzelf uitschakelt, mocht het om welke reden dan ook te warm worden. Extra veilig, zeer zuinig in verbruik, prachtig om te zien en beschrijfbaar met krijt. Ideaal als keuken, woonkamer of badkamer verwarming. Dat zijn de degelijke Duitse infrarood panelen van Welltherm en Ecaros.

Kenmerken krijtbord verwarming

  • Je beschrijft de krijtbord verwarming met echt krijt.
  • Eenvoudig schoonmaken met vochtige doek.
  • Ideaal voor ruimtes zoals keuken, kinderkamer, scholen en restaurants.
  • Eenvoudige installatie dankzij universele muurbeugel.
  • Efficiënte en direct warm.
  • Ruimtebesparend, slechts 2 cm dik.
  • Geen onderhoudskosten en zuinig in verbruik.

krijtbord kopen bij Warmteshop

Krijtbord kopen bij Warmteshop

Wil je een krijtbord kopen, dan kan je terecht bij Warmteshop. Ook voor meer informatie, neem je gewoon contact met ons op. Lees ook meer informatie in ons infrarood verwarming magazine, zoals woning verwarmen zonder gas.

Wil je meer informatie over verwarmen met zwarte infrarood panelen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. We hebben ruim 30 fysieke winkels waar je langs kunt gaan voor krijtbord kopen en waar je bovendien de infraroodstraling zelf kan voelen. Zoals een zwarte badkamer verwarming. Bezoek een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt.

Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een krijtbord verwarming kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!