fbpx

Bijverwarming badkamer met infrarood techniek

Toekomst van comfort: infrarood bijverwarming badkamer

Een infrarood bijverwarming badkamer is de elektrische verwarming die je niet wilt missen. In de moderne woning van vandaag is comfort een absolute prioriteit. Een van de ruimtes waar we dit comfort het meest waarderen, is ongetwijfeld de badkamer. Niemand houdt van koude voeten op de tegels op een winterochtend. Gelukkig is daar een oplossing voor: de bijverwarming badkamer die middels infraroodstraling werkt.

Infrarood verwarming: de perfecte bijverwarming badkamer

Infrarood verwarming heeft zich snel gepositioneerd als een van de meest efficiënte methoden voor bijverwarming badkamer. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, die de lucht verwarmen, straalt infraroodverwarming directe warmte uit naar de objecten en mensen in de ruimte. Dit betekent dat de warmte niet verloren gaat in de lucht, maar direct wordt overgedragen aan jou. Het resultaat is een snellere, efficiëntere en comfortabelere warmte-ervaring.

Bij de Warmteshop bieden we een breed scala aan infraroodverwarmingssystemen, specifiek ontworpen voor de badkamer. Onze producten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, waaronder spiegels met verwarming en verlichting, plafondverwarming, witte infrarood panelen en zelfs handdoekdrogers.

verwarming voor badkamer Bijverwarming badkamer

Verwarming infrarood: een duurzame keuze

Verwarming infrarood is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. De technologie achter infraroodverwarming maakt gebruik van korte golf infraroodstraling, wat betekent dat de verwarming direct opwarmt zonder onnodige energieverspilling. Dit maakt infraroodverwarming tot een van de meest energie-efficiënte methoden van bijverwarming badkamer.

Maar er is meer dan alleen efficiëntie. Onze badkamer verwarming infrarood modellen zijn ook ontworpen met esthetiek in gedachten. Of je nu kiest voor een spiegel met verwarming en verlichting of een wit infrarood paneel, je zult merken dat onze producten niet alleen je badkamer verwarmen, maar ook het design verbeteren.

Infrarood verwarming badkamer modellen

Of je badkamer nu klein of groot is, er is een infrarood verwarming systeem dat past bij jouw behoeften. Voor kleinere ruimtes zijn onze badkamer spiegels met verwarming en verlichting een uitstekende keuze. Ze zijn niet alleen een effectieve bijverwarming badkamer, maar ze zorgen ook voor een helder en warm licht, wat essentieel is voor die vroege ochtenden.

Voor grotere badkamers biedt onze plafondverwarming en witte infrarood panelen de perfecte oplossing. Ze zijn ontworpen om een grote ruimte snel en efficiënt te verwarmen, waardoor ze ideaal zijn voor bijverwarming badkamer in ruime ruimtes.

Bovendien profiteer je met een plafondverwarming ook nog eens van een heerlijke warme vloer. Dit komt doordat de stralen van bovenaf komen, waardoor de vloer heerlijk warm wordt. Je hebt daardoor geen vloerverwarming badkamer meer nodig. 

handdoekdroger infrarood

Innovatieve oplossingen: handdoekdroger en verwarming in eén

En laten we de handdoekdroger niet vergeten, een innovatief product dat een bijverwarming badkamer combineert met de functionaliteit van een handdoekdroger. Stel je voor dat je uit je warme douche stapt en een heerlijk verwarmde handdoek klaar hebt hangen. Het is de ultieme luxe en comfort die je verdient.

Het unieke aan de handdoek droger is dat het oppervlakte van het infrarood paneel is opgedeeld in twee zones. Het bovenste gedeelte is de pure infrarood verwarming waarbij de temperatuur oploopt naar 120 graden Celsius. Het onderste deel van het paneel heeft de droogfunctie voor de handdoeken. De temperatuur is hier lager, 70 graden Celsius. 

Bovendien past de infrarood handdoekdroger van de Warmteshop in elke badkamerstijl. Met verschillende modellen en alle RAL kleuren beschikbaar, kun je de perfecte match vinden voor jouw interieur.

Voordelen elektrische bijverwarming badkamer

Elektrische bijverwarming badkamer is niet zomaar een trend. Het heeft aanzienlijke voordelen die het een uitstekende keuze maken voor elke badkamerruimte. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke voordelen zijn als volgt.

1. Korte opwarmtijd bijverwarming badkamer

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, die tijd nodig hebben om de lucht op te warmen, werkt infrarood verwarming door directe straling. Binnen 5 tot 10 minuten is de bijverwarming badkamer al warm. Dit betekent dat de warmte onmiddellijk wordt gevoeld zodra je het systeem inschakelt. Geen wachttijd meer op koude winterochtenden – je badkamer is meteen een toevluchtsoord van warmte.

2. Esthetische look infrarood verwarming

Bij de Warmteshop begrijpen we dat de badkamerruimte niet alleen comfortabel moet zijn, maar ook stijlvol. Onze infrarood verarming voor badkamers zijn ontworpen met het oog op esthetiek. Of je nu kiest voor een spiegel met verwarming en verlichting, een wit infrarood paneel of een handdoekdroger in je favoriete RAL kleur, je zult merken dat onze producten je badkamer niet alleen verwarmen, maar ook een modern en strak uiterlijk geven.

3. Energiezuinige elektrische bijverwarming badkamer

Elektrische bijverwarming badkamer van Warmteshop is een van de meest energiezuinige methoden voor bijverwarming badkamer. Het systeem maakt gebruik van korte golf infraroodstraling, waardoor de warmte direct wordt overgedragen aan de objecten en mensen in de ruimte. Dit betekent dat er geen energie verloren gaat aan het verwarmen van de lucht, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

4. Minder condensatie en schimmelvorming

Een ander groot voordeel van een elektrische bijverwarming badkamer is dat het helpt om condensatie en schimmelvorming in de ruimte te verminderen. Omdat de warmte direct wordt overgedragen aan de objecten en mensen in de ruimte, blijven de muren en het plafond droger. Ook drogen de muren op. Dit betekent minder kans op schimmelvorming, wat bijdraagt aan een gezondere en aangenamere badkameromgeving.

Bijverwarming badkamer

Bijverwarming badkamer: het comfort dat je verdient

Het maakt niet uit hoe koud de winter is, met een infrarood bijverwarming badkamer geniet je altijd genieten van een warme en comfortabele ruimte. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met de Warmteshop en ontdek hoe onze infrarood verwarming producten jouw badkamerervaring transformeren.

De bijverwarming badkamer is meer dan een luxe, het is een investering in je comfort en welzijn. En met de efficiëntie en duurzaamheid van infraroodverwarming, is het ook een investering in onze planeet. Kies voor comfort, kies voor duurzaamheid, kies voor infrarood verwarming met bijvoorbeeld ledverlichting badkamer.Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel.

Denk daarnaast ook eens aan huis verwarmen met zonnepanelen op tuinhuis. Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals de sfeervolle terrasverwarming met verlichting.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!