fbpx

Waarom een infrarood bureau verwarming ideaal is

Wat is een infrarood bureau verwarming?

Een infrarood bureau verwarming is een infrarood paneel welke je middels een dubbelzijdige strip aan de onderkant van het bureau monteert. De warmte straalt naar beneden waardoor je nooit meer koude benen en voeten hebt. Ondanks dat de kantoorruimte of je thuiswerkplek een aangename temperatuur heeft, kunnen je voeten of benen koud zijn. Dit is vervelend en vermindert je concentratie. De oplossing die Warmteshop hiervoor heeft is de infrarood bureau verwarming met dimmer. 

Met individuele bureau verwarming heb je het altijd warm

Met een bureau verwarming, ook een werkplek verwarming of spotverwarming genoemd zijn er geen problemen meer over hoe hoog de kachel op de werkplek moet zijn. Een koude werkplek is één van de meest voorkomende en ergerlijke problemen op kantoor. De eeuwige discussie of de kachel een paar graden hoger of lager moet. 

Als de kachel hoger wordt gezet hebben de collega’s die van koele hoofden houden het te warm. Zij zien liever dat de thermostaat wat lager wordt gezet tot ergernis van de collega’s die van meer warmte houden. 

Het regelen van het binnenklimaat op een kantoor is een grote uitdaging. Zeker als je iedereen tevreden wilt stellen. Maar met een infrarood bureau verwarming van Warmteshop is het gelukkig wel mogelijk. De thermostaat kan lager gezet worden en toch heeft iedereen het aangenaam warm.

Voor degene die koude voeten hebben wordt een individueel infrarood bureau paneel geplaatst. Dit verwarmingspaneel plaats je eenvoudig met een plakstrip onder het bureaublad. Nooit meer koude voeten of benen!

kleine bureau verwarming

Zuinige infrarood bureau verwarming

Met de zuinige infrarood bureau verwarming ben je in drie stappen verlost van koude benen en voeten onder je bureau. Onze bureau verwarming is geschikt voor je thuiswerkplek, voor bij de kassa in winkel, bij inpaktafels en ook als kerkverwarming.

Het infrarood bureau verwarming heeft een afmeting van 60×30 cm en is slechts 0,5 cm dik. Het slanke warmtepaneel is 150 watt en kan met gemak een elektrische heater van 1500 watt vervangen. Het verbruik is zeer laag, gemiddeld zo’n 3 eurocent per uur. 

Een bureaupaneel breng je eenvoudig aan met de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de plakstrip druk je de verwarming op de juiste plaats. Dit kan onder het bureaublad zijn of aan de zijkant van de ladekast die onder het werkblad staat.

Met de traploos instelbare regeling kan de temperatuur van het fiberpaneel worden ingesteld tot maximaal 70 graden Celsius. Omdat er geen sprake is van luchtverplaatsing heb je geen last van een hinderlijke trek onder het bureau. Zeer veilig in gebruik. 

  • Slank warmtepaneel van 60x30x0,5 cm.
  • Zuinig in verbruik: 150 watt.
  • Eenvoudig te monteren middels plakstrip.

Infrarood bijverwarming

Deze infrarood bijverwarming is ideaal voor jouw individuele werkplek. Of dit nu op kantoor is of thuis. Je hebt hiervoor drie mogelijkheden, de infrarood bureau verwarming van Enerco, het verwarmingspaneel van Welltherm of kies voor een mobiele verwarming. 

De mobiele verwarming verplaats je eenvoudig, daar waar de warmte het meeste benodigd is. Een mobiele infraroodverwarming staat op een robuuste voet of op een standaard met wieltjes. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact voor de aansluiting. Ideaal voor winkel, werkplaatsen en kantoortuinen, maar ook voor thuis.

Met een infrarood bijverwarming realiseer je snel en eenvoudig een directe warme werkplek bij je bureau of werkblad. Daarbij komt ook dat de werkplek infrarood panelen zeer zuinig in energie verbruik zijn. Een bureau fiberpaneel kan vervolgens eenvoudig onder het bureaublad worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde.

infrarood bureau verwarming

Ideale werkplek temperatuur

Wat doet het binnenklimaat met de productiviteit van jouw werknemers? Wat is een goede kantoor temperatuur voor het leveren van de beste prestaties? Het bewerkstelligen van een optimaal binnenklimaat is niet alleen goed voor werknemers, maar ook voor de kosten.

De beste temperatuur op achter een computer te werken is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed. Dit kan zelfs voor medewerkers met hart- en vaatproblemen gevaarlijk zijn. 

Bij het creëren van een prettig binnenklimaat op kantoor spelen verschillende factoren een rol. Denk aan de indeling van het kantoor, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van tocht. 

Een te warme ruimte, meer dan 25 graden, laat de productiviteit van de medewerkers dalen. De ideale binnen temperatuur van 22 graden realiseer je eenvoudig met een ir elektrische verwarming. Voor de bijverwarming van lokale werkplekken plaats je een bureaupaneel.

Creëer een aangename werkplek met stralingswarmte

Vaak wordt een ruimte verwarmd door de centrale verwarming of door vloerverwarming. Voordat een grote ruimte verwarmd is met warme lucht ben je enkele tijd en vele euro’s verder. Met verwarmingspanelen die middels stralingswarmte werken heb je daar geen last van.

Een verwarmingspaneel werkt op stralingswarmte. Dit betekent dat niet de lucht verwarmt wordt, maar direct de objecten en mensen. Deze houden de warmte lang vast. Daardoor zijn verwarmingspanelen ideaal in te zetten om werkplekken te verwarmen, zoals bij kantoortuinen.

Door gericht de ruimte te verwarmen bespaar je gelijk op de stookkosten. Een verwarmingspaneel is zeer zuinig en duurzaam in gebruik. Je bespaart tussen de 30 en 70% op de verwarmingskosten. 

Door naast de centrale verwarming ook gebruik te maken van infrarood bureau verwarming zorg je voor een aangename temperatuur. Individueel regelbare warmtepanelen, voor iedereen een comfortabele werkplek en directe energiebesparing door verlaging van de basistemperatuur.

fiber bureau verwarming

Informatie over zuinig werkplek verwarmen

Wil je meer informatie over werkplek verwarmen met infraroodstraling? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie bespaart met infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En hoe je een ruimte van 30m2 eenvoudig verwarmt met onze bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals wat de voordelen zijn van keramische plaat verwarming

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!