fbpx

Beste infrarood verwarmingspaneel: stijlvol en efficiënt verwarmen

Het beste infrarood verwarmingspaneel combineert stijl, comfort en efficiëntie in één. Deze verwarmingsoplossing biedt niet alleen warmte, maar is ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je huis. Of je nu je badkamer, woonkamer, slaapkamer of garage wilt verwarmen, er is een passend warmtepaneel voor elke ruimte.

Beste infrarood verwarmingspaneel: toepassingen in verschillende ruimtes

badkamerverwarming infrarood spiegel

Badkamer: warm en stijlvol met een infrarood spiegel

Een verwarmingspaneel de badkamer biedt comfort op een stijlvolle manier. Infrarood spiegel is ideaal voor deze ruimte, omdat deze niet alleen warmte biedt, maar ook voorkomt dat je spiegel beslaat. Stel je voor: je stapt uit de douche en je badkamer is heerlijk warm, terwijl je spiegel klaar is voor gebruik.

Een elektrisch infrarood verwarmingspaneel met thermostaat is een slimme keuze voor de badkamer. Je kunt de temperatuur eenvoudig aanpassen, zodat je altijd de perfecte warmte hebt, ongeacht het seizoen. Bovendien zijn deze panelen energiezuinig, wat betekent dat je geniet van een warme badkamer zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Woonkamer: sfeervolle warmte met plafondverwarming

warmteshop infrarood verwarming print woonkamer heaters beste infrarood vewarmingspaneel

In de woonkamer wil je een verwarmingsoplossing die zowel efficiënt als stijlvol is. Elektrische verwarmingspanelen voor het plafond zijn hier perfect voor. Deze panelen zijn discreet en nemen geen waardevolle ruimte in beslag. Ze stralen warmte van bovenaf uit, waardoor je hele woonkamer comfortabel en uitnodigend aanvoelt.

Een IR verwarmingspaneel voor het plafond biedt een gelijkmatige verdeling van warmte. Dit betekent dat je geen koude hoeken meer hebt en dat de hele ruimte snel en efficiënt opwarmt. Bovendien zijn deze beste infrarood verwarmingspanelen vaak voorzien van slimme thermostaten, waardoor je de temperatuur eenvoudig regelt en programmeert. 

IR warmtepaneel slaapkamer verwarmingspaneel

Slaapkamer: comfort en design met foto verwarming

Voor de slaapkamer is een warmtepaneel met een persoonlijk tintje ideaal. Foto verwarming combineert de functionaliteit van een verwarmingspaneel met het esthetische van een kunstwerk. Je kunt je eigen foto of een mooi kunstwerk laten printen op het paneel, waardoor het perfect past bij je interieur. Overigens ook een ideale keuze als woonkamer verwarming.

Elektrische verwarmingspanelen infrarood voor de slaapkamer bieden niet alleen warmte, maar ook een unieke uitstraling. Ze zijn stil in gebruik, wat zorgt voor een rustige slaapomgeving. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor je slaapkamer altijd comfortabel aanvoelt. Daarnaast verlies je weinig warmte als je het raam openzet om de slaapkamer te luchten. Dat is het voordeel van infraroodstraling, de objecten houden de warmte lang vast, zoals de muren, vloer en meubels. 

Garage: praktisch en efficiënt met gekleurde panelen

infrarood verwarming garage

De garage is vaak een ruimte die vergeten wordt als het gaat om verwarming. Maar met het beste infrarood verwarmingspaneel kun je ook deze ruimte comfortabel maken. Gekleurde IR panelen zijn een praktische en stijlvolle oplossing voor de garage. Ze bieden efficiënte warmte en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de rest van je interieur.

Elektrische verwarmingspanelen infrarood zijn ideaal voor de garage omdat ze snel opwarmen en weinig onderhoud vergen. Het beste infrarood verwarmingspaneel is ook bestand tegen stof en vocht, wat belangrijk is in een ruimte als de garage. Zo kun je genieten van een warme en gezellige werkplek, ongeacht het weer buiten.

De diverse elektrische verwarmingspanelen infrarood modellen voor elke behoefte

Er zijn verschillende modellen elektrische verwarmingspanelen infrarood beschikbaar om aan elke behoefte te voldoen. Hieronder een opsomming van de meest populaire opties:

Hoe werkt een infrarood verwarmingspaneel eigenlijk?

Een infrarood verwarmingspaneel werkt door lange golf infraroodstralen uit te zenden die objecten en mensen in de kamer direct verwarmen. De warmte is vergelijkbaar met de warmte van de zon, maar dan zonder de schadelijke UV-straling. Dit is anders dan traditionele verwarmingsmethoden die de lucht verwarmen. Het resultaat is een comfortabele en gelijkmatige warmte, zonder luchtcirculatie die stof kan verspreiden.

Een elektrisch verwarmingspaneel infrarood is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De beste infrarood verwarmingspaneel is voorzien van een thermostaat, waardoor je de temperatuur gemakkelijk kunt regelen. Indien er geen thermostaat bij de verwarming is inbegrepen, kun je thermostaten los kopen. Zoals een stekker thermostaat of klok thermostaat. Dit maakt het beste infrarood verwarmingspaneel  een energiezuinige en effectieve verwarmingsoplossing voor elke ruimte in je huis.

Meer over beste infrarood vewarmingspaneel

Wil je meer weten over wat het beste verwarmingspaneel voor jouw ruimte is Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je het beste infrarood verwarmingspaneel kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben over het beste infrarood verwarmingspaneel, neem dan zeker contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. 

Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals tips bij hoe een infrarood paneel aansluiten. Krijg ook antwoord op de vraag hoe snel verwarmt een infrarood paneel de ruimte. Ook over terrasverwarmer hebben we meer informatie, zoals de voordelen van een terrasverwarmer staand elektrisch

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!