fbpx

Spiegel warmtepaneel: perfecte combinatie van comfort en stijl

Wat is een spiegel warmtepaneel?

Een spiegel warmtepaneel is de ideale combinatie van een stijlvolle spiegel en een efficiënt elektrisch verwarmingspaneel. Dit innovatieve product biedt niet alleen de praktische voordelen van een spiegel, maar ook de warme en aangename straling van een IR verwarmingspaneel. De warmte die het paneel uitstraalt, voelt als een zachte zonnestraal op je huid en zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de ruimte.

Waar kun je een spiegel warmtepaneel toepassen?

spiegelverwarming badkamer

1. Spiegelverwarming in de badkamer

Stel je voor: een heerlijk warme badkamer zonder condens op je spiegel. Met een spiegelverwarming badkamer wordt dit werkelijkheid. Geen gedoe meer met beslagen spiegels na een hete douche. Bovendien trekt het spiegel warmtepaneel vocht uit de lucht en de muren, waardoor de kans op schimmels drastisch vermindert. Dit maakt het een ideale oplossing voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Daarnaast zorgt de gelijkmatige warmteverspreiding voor een aangename temperatuur, zodat je altijd in comfort je ochtendroutine kunt starten.

2. Spiegel warmtepaneel in de hal

De hal is vaak een vergeten ruimte als het gaat om verwarming, maar met een spiegel warmtepaneel breng je hier verandering in. Een warm onthaal begint bij de voordeur, en wat is er mooier dan een stijlvolle spiegel die ook nog eens warmte biedt? Ideaal om even snel je outfit te checken voordat je de deur uitgaat. De warmte van een spiegel warmtepaneel zorgt ervoor dat de ruimte niet kil aanvoelt en je jassen en schoenen sneller drogen, wat vooral handig is tijdens natte herfst- en winterdagen.

spiegelverwarming slaapkamer spiegel warmtepaneel

3. Infrarood spiegelverwarming in de kledingkamer

Een kledingkamer met een infrarood spiegelverwarming is de droom van elke modeliefhebber. Terwijl je je outfits uitprobeert, zorgt het verwarmingspaneel ervoor dat je het niet koud krijgt. Bovendien heb je altijd een passpiegel bij de hand, die niet beslaat door temperatuurschommelingen. Dit maakt het kiezen van je kleding een stuk aangenamer. De warmte van een spiegel warmtepaneel kledingkamer helpt ook om vochtige lucht te onttrekken, wat schimmelvorming op kleding voorkomt.

4. Spiegel warmtepaneel in de slaapkamer

Een spiegel warmtepaneel in de slaapkamer is een slimme keuze, vooral als je het tegenover een buitenmuur plaatst. Dit vewarmingspaneel onttrekt vocht uit de muur, waardoor schimmelvorming geen kans krijgt. Daarnaast zorgt de stralingswarmte voor een gelijkmatige en comfortabele temperatuur in de kamer. Geen koude nachten meer en altijd een stijlvolle spiegel binnen handbereik. Zo creëer je een luxe en gezonde slaapomgeving.

warmteshop warmtepanelen spiegel hal infrarood spiegel

5. Infrarood spiegel woonkamer

In de woonkamer biedt een infrarood spiegel niet alleen warmte, maar ook een ruimtelijk effect. De infrarood spiegel reflecteert licht en vergroot optisch de ruimte, terwijl het paneel een aangename temperatuur handhaaft. Dit is ideaal voor grote open woonkamers waar centrale verwarming soms niet voldoende is. Bovendien kun je kiezen uit verschillende stijlen, met of zonder omlijsting, om perfect bij je interieur te passen. Met een infrarood spiegel woonkamer kun je alle kanten. Verkrijgbaar in diverse wattages en afmetingen. 

Spiegelverwarming met of zonder omlijsting

Spiegelverarming is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Of je nu kiest voor een elegante omlijsting of een strakke, moderne uitstraling zonder kader, er is altijd een optie die bij jouw stijl past. Deze veelzijdigheid maakt het gemakkelijk om een spiegel warmtepaneel in elk interieur te integreren, van klassiek tot minimalistisch.

Voordelen van spiegel warmtepaneel

  • Geen condens meer op de badkamerspiegel
  • Onttrekt vocht en voorkomt schimmels
  • Stijlvol en functioneel
  • Gelijkmatige warmteverspreiding
  • Ruimtelijk effect in elke kamer
  • Verkrijgbaar met of zonder omlijsting
    .

IR verwarmingspaneel in jouw interieur

Een IR verwarmingspaneel zoals een infrarood spiegel biedt ongeëvenaarde voordelen. Niet alleen verwarmt het je ruimte efficiënt, maar het voegt ook een stijlvol element toe aan je interieur. Het is tijd om afscheid te nemen van ouderwetse radiatoren en je huis te verwarmen met moderne technologie.

Spiegelverwarming: de oplossing voor elk seizoen

Spiegelverwarming is niet alleen praktisch in de winter. Het hele jaar door zorgt het voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Geen koude rillingen meer in de ochtend of vochtige ruimtes in de zomer. Met een spiegel warmtepaneel geniet je altijd van een aangename temperatuur en een helder zicht.

Met een spiegelverwarming voeg je niet alleen warmte toe aan je huis, maar ook stijl en functionaliteit. Ontdek de veelzijdigheid en het comfort dat deze innovatieve verwarmingsoplossing biedt en verander elke ruimte in je huis met een infrarood spiegel of ander design verwarming met infraroodstraling.

Waarom kiezen voor een elektrisch verwarmingspaneel?

Elektrisch verwarmingspaneel systemen zijn de toekomst van verwarming. Ze zijn energiezuinig, milieuvriendelijk en eenvoudig te installeren. Bovendien bieden ze een schoon alternatief voor traditionele verwarmingsmethoden, zonder stofophoping of allergenen.

Wil je meer informatie over verwarmen met elektrische verwarmingspanelen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming. En waar je een spiegel warmtepaneel kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Vragen? Kom langs in de Warmteshop showroom

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. 

Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons Warmteshop magazine blog. Een spiegel verwarming is bijvoorbeeld heel goed te combineren met een badkamer verwarming, zoals de badkamer handdoekverwarmer. En ook met een infrarood warmtepaneel plafond, welke zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!