EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Mo-El infrarood verwarming, Italiaans design

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design zonder compromis

Italië staat bekend voor zijn pittoreske dorpjes en lekkere keuken. Maar Italië staat ook bekend voor zijn vele ontwerpers en wondermooi design cultuur. Geniet je van een Ferrari of een Maserati.

Ga je eerder voor een Armani, Gabbana of een Versace.  Allen zijn het stuk voor stuk pareltjes van Italiaans design. Wie zeker niet mag mankeren in het rijtje van top design merken is het Italiaanse merk Mo El.
Deze unieke infrarood verwarming systemen blinken uit in design en geven uw woning een extra luxueuze uitstraling.

Net zoals bij de meeste Italiaanse sportwagens het geval is, beperkt deze design infrarood verwarming zich niet tot enkel een mooi plaatje, maar geeft ook nog een eens een verbluffende prestatie bij het verwarmen van je woning.

verwarming voor buiten

Onbeperkte inzet mogelijkheden

Hang deze Mo El infrarood verwarming boven je zetel in de living en je creëert je eigen cocoon paradijsje in de woonkamer. Zijn heerlijke zonnestralen zorgen ervoor dat je gevoelstemperatuur aanvoelt alsof je tijdens een zomerse dag in het zonnetje zit. Mede dankzij zijn strak design zal een Mo El heatstrip nooit misstaan in je woonkamer.

Ben je in het bezit van een leef veranda of heuse pool house dan zorgt een Mo El heatstrip voor een weldadige warmte tijden de koude periodes van het jaar. In je pool house of veranda kan je Mo El Hot Top reeks uitrusten met een dimmer die er voor zorgt dat je zijn aangename warmte perfect kan doseren. Wens je meer een continu warmte gedurende de hele dag dan kan je de Mo El heatstrip perfect uitrusten met een week gestuurde programmeerbare thermostaat.

Mo El infrarood verwarming voor professionele doeleinden

Wist je dat een Mo El Hot Top heatstrip de ideale verwarming is voor een winkel of kantoor waar de isolatie niet optimaal is of waar de deur regelmatig opengaat. In sommige winkels staat de deur zelfs continu open. Als men in deze ruimtes een traditionele luchtverwarming zou plaatsen vliegt er enorm veel warmte naar buiten. Dit met grote financiële uitgaven tot gevolg.

Met een Mo El infrarood verwarming verwarmt men geen lucht maar wel alle objecten. Het zijn de objecten zoals je muren, vloeren en alle meubilair die op hun beurt weer de lucht verwarmen.  Je opgebouwd thermisch vermogen zit dus in vaste objecten welke hun warmte veel langer vasthouden dan bijvoorbeeld lucht.

Hierdoor gaat er veel minder warmte verloren dan bij een luchtverwarming. Denk heel even aan het skioord waar de luchttemperatuur onder het vriespunt zit, doch waar men in een T-shirt kan genieten op een terrasje. Hier worden wij als objecten opgeladen door de infrarood stralen van de zon.

Mo El infrarood verwarming, sterk in het zware werk

Om in elke ruimte de juiste verwarmingsoplossing te bieden heeft Mo El verschillende uitvoeringen van de Hot Top heatstrip reeks. Startende met een 1500 watt straler loopt het gamma op tot zelfs 4500 watt met 1 straler. Deze Hot Top stralers zijn verkrijgbaar in strak zwart en frivool zilver. 

Wens je een extra contrast dan is waarschijnlijk een zwarte uitvoering jouw keuze. Wens je de straler te laten opgaan tegenover een witte plafond, dan zal je keuze eerder op de zilveren reeks vallen.

Elke Mo El heatstrip is trouwens verkrijgbaar met of zonder dimmer. De keuze is dus aan jou, voor elk wat wils.

Wens je meer te weten over deze Hot Top Mo El heatstrip. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met een warmteshop. Vraag een vrijblijvend advies aan op of bel ons op 051/49 01 69. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Vraag en Antwoord

Infrarood terrasverwarming werkt middels korte golf infrarood straling. De korte golf stralen zijn niet gevoelig voor wind of luchtbewegingen. De directe warmte dringt diep in de huid door, waardoor je het warm krijgt. De objecten slaan de warmte af en weerkaatsen deze terug. Je voelt van alle kanten warmte.

Infrarood terrasverwarming is speciaal ontwikkeld zodat je het hele jaar door kan genieten van een warm buiten terras. Geschikt voor particulieren, maar ook voor professioneel gebruik in de horeca.

Verwarming buiten plaatsen zorgt ervoor dat je het hele jaar door warm op het terras zit. De terras verwarming van de Warmteshop met korte golf infrarood straling is niet wind gevoelig. Je kan buiten nog lang en warm genieten. 

Verwarming voor buiten zodat je het hele jaar kan genieten van een warm terras. Verwarming voor buiten is in verschillenden soorten te koop. Zoals gas heater, elektrische terrasverwarming en infrarood terrasverwarming. Infrarood heaters zijn niet gevoelig voor wind. Ze bieden het hoogste rendement tot 92% en zijn daarmee duurzaam in verbruik. 

Nee, de warmte waait niet weg met infrarood terrasverwarming. De korte golf infrarood terrasverwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Je voelt de infrarood straling je lichaam doordringen. Daarnaast zijn de korte golf infrarood terrasverwarming niet gevoelig voor wind bewegingen. 

Ja, de terrasverwarming is waterdicht als het tenminste een IPX5 klasse heeft. De Star Progetti infrarood stralers zijn bijvoorbeeld allemaal waterdicht. Als het regent of sneeuwt hoef je de heater niet naar binnen te halen. Veilig, duurzaam en mooi om te zien.

Een horeca terrasverwarming zijn krachtige infrarood stralers die een hoger vermogen hebben dan de particuliere terras verwarming. Ze maken gebruik van de korte golf infrarood straling. Deze hoogwaardige technologie verwarmt met gemak de gasten op het terras en is niet gevoelig voor wind.

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Il CESTINO Obelisk

Nieuwste blogs

WAT VOOR INFRAROOD VERWARMING?

KOOP EEN DUURZAME

INFRAROOD VERWARMING

WARMTESHOP

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.