AMBIENTATI (1)
AMBIENTATI (5)
AMBIENTATI (11)
AMBIENTATI (1)
AMBIENTATI (5)
AMBIENTATI (11)

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design.

Verwarming voor uw winkel of uw woning
Mo El infrarood verwarming in de winkel toepassen

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design zonder compromis

Italië staat bekend voor zijn pittoreske dorpjes en lekkere keuken. Maar Italië staat ook bekend voor zijn vele ontwerpers en wondermooi design cultuur. Geniet je van een Ferrari of een Maserati. Ga je eerder voor een Armani, Gabbana of een Versace.  Allen zijn het stuk voor stuk pareltjes van Italiaans design. Wie zeker niet mag mankeren in het rijtje van top design merken is het Italiaanse merk Mo El.
Deze unieke infrarood verwarming systemen blinken uit in design en geven uw woning een extra luxueuze uitstraling.

Net zoals bij de meeste Italiaanse sportwagens het geval is, beperkt deze design infrarood verwarming zich niet tot enkel een mooi plaatje, maar geeft ook nog een eens een verbluffende prestatie bij het verwarmen van je woning.

Mo El verwarming boven uw zetel
Een aangename warmte boven uw zetel.

Onbeperkte inzet mogelijkheden.

Hang deze Mo El infrarood verwarming boven je zetel in de living en je creëert je eigen cocoon paradijsje in de woonkamer. Zijn heerlijke zonnestralen zorgen ervoor dat je gevoelstemperatuur aanvoelt alsof je tijdens een zomerse dag in het zonnetje zit. Mede dankzij zijn strak design zal een Mo El heatstrip nooit misstaan in je woonkamer.

Ben je in het bezit van een leef veranda of heuse pool house dan zorgt een Mo El heatstrip voor een weldadige warmte tijden de koude periodes van het jaar. In je pool house of veranda kan je Mo El Hot Top reeks uitrusten met een dimmer die er voor zorgt dat je zijn aangename warmte perfect kan doseren. Wens je meer een continu warmte gedurende de hele dag dan kan je de Mo El heatstrip perfect uitrusten met een week gestuurde programmeerbare thermostaat.

Mo El infrarood verwarming voor professionele doeleinden.

Wist je dat een Mo El Hot Top heatstrip de ideale verwarming is voor een winkel of kantoor waar de isolatie niet optimaal is of waar de deur regelmatig opengaat. In sommige winkels staat de deur zelfs continu open. Als men in deze ruimtes een traditionele luchtverwarming zou plaatsen vliegt er enorm veel warmte naar buiten. Dit met grote financiële uitgaven tot gevolg.

Met een Mo El infrarood verwarming verwarmt men geen lucht maar wel alle objecten. Het zijn de objecten zoals je muren, vloeren en alle meubilair die op hun beurt weer de lucht verwarmen.  Je opgebouwd thermisch vermogen zit dus in vaste objecten welke hun warmte veel langer vasthouden dan bijvoorbeeld lucht.

Hierdoor gaat er veel minder warmte verloren dan bij een luchtverwarming. Denk heel even aan het skioord waar de luchttemperatuur onder het vriespunt zit, doch waar men in een T-shirt kan genieten op een terrasje. Hier worden wij als objecten opgeladen door de infrarood stralen van de zon.

Uw werkplaats een aangename warmte geven.
Uw werkplaats een aangename warmte geven.

Mo El infrarood verwarming, sterk in het zware werk.

Om in elke ruimte de juiste verwarmingsoplossing te bieden heeft Mo El verschillende uitvoeringen van de Hot Top heatstrip reeks. Startende met een 1500 watt straler loopt het gamma op tot zelfs 4500 watt met 1 straler. Deze Hot Top stralers zijn verkrijgbaar in strak zwart en frivool zilver.  Wens je een extra contrast dan is waarschijnlijk een zwarte uitvoering jouw keuze. Wens je de straler te laten opgaan tegenover een witte plafond, dan zal je keuze eerder op de zilveren reeks vallen.

Elke Mo El heatstrip is trouwens verkrijgbaar met of zonder dimmer. De keuze is dus aan jou, voor elk wat wils.

Wens je meer te weten over deze Hot Top Mo El heatstrip. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met een warmteshop. Vraag een vrijblijvend advies aan op https://www.warmteshop.be/infrarood-offerte/ of bel ons op 051/49 01 69. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *