fbpx

Mo-El infrarood verwarming, Italiaans design

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design zonder compromis

Italië staat bekend voor zijn pittoreske dorpjes en lekkere keuken. Maar Italië staat ook bekend voor zijn vele ontwerpers en wondermooi design cultuur. Geniet je van een Ferrari of een Maserati.

Ga je eerder voor een Armani, Gabbana of een Versace.  Allen zijn het stuk voor stuk pareltjes van Italiaans design. Wie zeker niet mag mankeren in het rijtje van top design merken is het Italiaanse merk Mo El.
Deze unieke infrarood verwarming systemen blinken uit in design en geven uw woning een extra luxueuze uitstraling.

Net zoals bij de meeste Italiaanse sportwagens het geval is, beperkt deze design infrarood verwarming zich niet tot enkel een mooi plaatje, maar geeft ook nog een eens een verbluffende prestatie bij het verwarmen van je woning.

verwarming voor buiten

Onbeperkte inzet mogelijkheden

Hang deze Mo El infrarood verwarming boven je zetel in de living en je creëert je eigen cocoon paradijsje in de woonkamer. Zijn heerlijke zonnestralen zorgen ervoor dat je gevoelstemperatuur aanvoelt alsof je tijdens een zomerse dag in het zonnetje zit. Mede dankzij zijn strak design zal een Mo El heatstrip nooit misstaan in je woonkamer.

Ben je in het bezit van een leef veranda of heuse pool house dan zorgt een Mo El heatstrip voor een weldadige warmte tijden de koude periodes van het jaar. In je pool house of veranda kan je Mo El Hot Top reeks uitrusten met een dimmer die er voor zorgt dat je zijn aangename warmte perfect kan doseren. Wens je meer een continu warmte gedurende de hele dag dan kan je de Mo El heatstrip perfect uitrusten met een week gestuurde programmeerbare thermostaat.

Mo El infrarood verwarming voor professionele doeleinden

Wist je dat een Mo El Hot Top heatstrip de ideale verwarming is voor een winkel of kantoor waar de isolatie niet optimaal is of waar de deur regelmatig opengaat. In sommige winkels staat de deur zelfs continu open. Als men in deze ruimtes een traditionele luchtverwarming zou plaatsen vliegt er enorm veel warmte naar buiten. Dit met grote financiële uitgaven tot gevolg.

Met een Mo El infrarood verwarming verwarmt men geen lucht maar wel alle objecten. Het zijn de objecten zoals je muren, vloeren en alle meubilair die op hun beurt weer de lucht verwarmen.  Je opgebouwd thermisch vermogen zit dus in vaste objecten welke hun warmte veel langer vasthouden dan bijvoorbeeld lucht.

Hierdoor gaat er veel minder warmte verloren dan bij een luchtverwarming. Denk heel even aan het skioord waar de luchttemperatuur onder het vriespunt zit, doch waar men in een T-shirt kan genieten op een terrasje. Hier worden wij als objecten opgeladen door de infrarood stralen van de zon.

Mo El infrarood verwarming, sterk in het zware werk

Om in elke ruimte de juiste verwarmingsoplossing te bieden heeft Mo El verschillende uitvoeringen van de Hot Top heatstrip reeks. Startende met een 1500 watt straler loopt het gamma op tot zelfs 4500 watt met 1 straler. Deze Hot Top stralers zijn verkrijgbaar in strak zwart en frivool zilver. 

Wens je een extra contrast dan is waarschijnlijk een zwarte uitvoering jouw keuze. Wens je de straler te laten opgaan tegenover een witte plafond, dan zal je keuze eerder op de zilveren reeks vallen.

Elke Mo El heatstrip is trouwens verkrijgbaar met of zonder dimmer. De keuze is dus aan jou, voor elk wat wils.

Wens je meer te weten over deze Hot Top Mo El heatstrip. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met een warmteshop. Vraag een vrijblijvend advies aan op of bel ons op 051/49 01 69. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Vraag en Antwoord

Infrarood terrasverwarming werkt middels korte golf infrarood straling. De korte golf stralen zijn niet gevoelig voor wind of luchtbewegingen. De directe warmte dringt diep in de huid door, waardoor je het warm krijgt. De objecten slaan de warmte af en weerkaatsen deze terug. Je voelt van alle kanten warmte.

Infrarood terrasverwarming is speciaal ontwikkeld zodat je het hele jaar door kan genieten van een warm buiten terras. Geschikt voor particulieren, maar ook voor professioneel gebruik in de horeca.

Verwarming buiten plaatsen zorgt ervoor dat je het hele jaar door warm op het terras zit. De terras verwarming van de Warmteshop met korte golf infrarood straling is niet wind gevoelig. Je kan buiten nog lang en warm genieten. 

Verwarming voor buiten zodat je het hele jaar kan genieten van een warm terras. Verwarming voor buiten is in verschillenden soorten te koop. Zoals gas heater, elektrische terrasverwarming en infrarood terrasverwarming. Infrarood heaters zijn niet gevoelig voor wind. Ze bieden het hoogste rendement tot 92% en zijn daarmee duurzaam in verbruik. 

Nee, de warmte waait niet weg met infrarood terrasverwarming. De korte golf infrarood terrasverwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Je voelt de infrarood straling je lichaam doordringen. Daarnaast zijn de korte golf infrarood terrasverwarming niet gevoelig voor wind bewegingen. 

Ja, de terrasverwarming is waterdicht als het tenminste een IPX5 klasse heeft. De Star Progetti infrarood stralers zijn bijvoorbeeld allemaal waterdicht. Als het regent of sneeuwt hoef je de heater niet naar binnen te halen. Veilig, duurzaam en mooi om te zien.

Een horeca terrasverwarming zijn krachtige infrarood stralers die een hoger vermogen hebben dan de particuliere terras verwarming. Ze maken gebruik van de korte golf infrarood straling. Deze hoogwaardige technologie verwarmt met gemak de gasten op het terras en is niet gevoelig voor wind.

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Il CESTINO Obelisk

Nieuwste blogs

WAT VOOR INFRAROOD VERWARMING?

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!