EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kantoor is aan te raden

Op kantoor is infrarood verwarming ook aan te raden

Op kantoren zorgt infrarood verwarming kantoor voor een aangename en comfortabele warmte. Deze manier van verwarmen geeft de gebruiker een ongekend bedieningsgemak. Bovendien zorgt de speciale maatvoering ervoor dat de infrarood panelen perfect in het systeemplafond passen. 

Infrarood verwarming kan je op vele manieren toepassen. Als spiegel infrarood verwarming in de badkamer, een krijtbord paneel in de keuken of een infrarood paneel met verlichting in de woonkamer. Maar ook op kantoor is infrarood verwarming zeker aan te raden. 

Je integreert de infrarood verwarming kantoor eenvoudig in het systeemplafond. Dankzij de standaard afmetingen passen ze namelijk altijd in het rasterplafond. Daarnaast hang je een infrarood verwarming krijtbord in de vergaderzaal welke dient als verwarming en brainstorm bord. 

Een bureau fiberpaneel verwarming kantoor zorgt voor extra warmte onder het bureau. De mogelijkheden van verwarmen met gezonde infrarood stralen zijn ongekend groot.

Infrarood paneel systeemplafond

Plafondverwarming

Plafondverwarming wordt steeds populairder. Door de snelle reactietijd wordt de ruimte dan ook comfortabel verwarmd. De temperatuur blijft tevens op een constante temperatuur, wat natuurlijk erg prettig is als je kantoor werkt. 

De meest voorkomende klacht op kantoren is namelijk binnenklimaat. Wat het lastig maakt om tot een ideaal klimaat te komen, zijn de individuele warmte behoeften. Het is vaak zeer inefficiënt om een grote kantoortuin of aparte kamers door middel van conventionele lucht verwarming kantoor te verwarmen. 

De warmte behoefte ligt bovendien ook per persoon anders. De ene werknemer heeft het al warm bij 19 graden Celsius, terwijl de andere persoon het aangenaam warm heeft bij 22 graden. Door infrarood verwarming kantoor te gebruiken stel je alle werknemers tevreden. 

Met infrarood paneel systeemplafond verwarm je één kantoor ruimte of de hele kantoortuin. Naast alle voordelen van IR verwarming kantoor is het voor kantoren zeer spaarzaam om ruimtes of zones apart van elkaar te verwarmen. Hierdoor kan voor iedere werkplek de gewenste temperatuur afzonderlijk worden ingesteld middels plafond verwarming kantoor.

Infrarood plafondverwarming

IR plafondverwarming

bureauverwarming-003

Met infrarood plafondverwarming geniet iedereen op kantoor van een optimaal binnenklimaat. De temperatuur blijft op een constant niveau en bovendien is er geen luchtcirculatie. IR plafondverwarming warmt namelijk niet de lucht op, zoals een convectie kachel dat doet, maar direct de objecten en mensen.

De muren, vloer en kantoormeubelen houden de warmte lang vast en weerkaatsen de infraroodstralen opnieuw de ruimte in. De werknemers die zich in het stralingsbereik van de infrarood plafond verwarming kantoor bevinden voelen daardoor van alle kanten de warmte. 

Doordat de lucht niet circuleert blijft de lucht schoon. Er zweven geen stofdeeltje of bacteriën in de lucht. Dit heeft als voordeel dat het personeel ook minder snel ziek wordt, zoals een verkoudheid. 

De stralen van de IR verwarming kantoor raken de huid van het personeel, maar dringen niet naar binnen. De warmte heeft bovendien een gezonde uitwerking op het personeel. De bloedsomloop verbetert en rug- en nekklachten worden minder. Spieren ontspannen en gewrichtspijnen nemen af. 

Allemaal voordelen van kantoor verwarmen met infrarood plafondverwarming. Schoon binnenklimaat, geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht, geen koude lucht circulatie, aangename warmte, constante temperatuur en gezonde straling voor het lichaam. 

 

Plafondverwarming infrarood

Plafondverwarming installeren

De plafondverwarming infrarood zien we veel terug bij kantoren, winkelruimtes en showrooms en beurshallen. Eigenlijk overal waar een systeemplafond is aangebracht kan je een infrarood plafondverwarming installeren. Dit kan vooraf of achteraf. 

Dankzij de subtiele standaard witte RAL kleur 9016 gaan de infrarood panelen naadloos op in het systeemplafond. Het oppervlak van het infrarood paneel systeemplafond is gemaakt van metaal en afgewerkt met een fijne poedercoat laag. Daardoor is het elektrische verwarmingspaneel nauwelijks te onderscheiden van een conventioneel roosterelement. 

De plafondverwarming infrarood is ideaal voor gebruik in kleine tot zeer grote ruimtes. Dankzij de standaard afmetingen is dit modulaire systeem overal eenvoudig te plaatsen. De infrarood plafondverwarming installeren is eenvoudig bij een nieuw roosterplafond alsmede achteraf bij een bestaand systeemplafond. 

Op ieder moment kan je een plafond verwarming kantoor installeren. Dat is het mooie van deze infrarood plafond panelen. Met een infrarood plafondverwarming heb je volledige flexibiliteit in het ontwerp van de ruimtes. 

Iedere module kan namelijk op elk gewenst moment worden gewijzigd door simpelweg een rooster te verplaatsen. Verandert de indeling op kantoor? Dan verplaats je de IR panelen van de verwarming kantoor eenvoudig mee. 

bureauverwarming-002

Infrarood panelen afmetingen

Elektrische plafondverwarming

De infrarood verwarming kantoor is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ze passen daardoor altijd in het systeemplafond met rasters van 60 x 60 cm en 120 x 60 cm. 

Voor beide infrarood panelen afmetingen zijn enkele of dubbele panelen verkrijgbaar. De vierkante enkele panelen hebben een verwarmingsvermogen van 400 watt. De rechthoekige elektrische plafondverwarming panelen vervangen twee roosterelementen en genereren een warmte met een wattage van 800 watt. 

Je hebt keuze in de infrarood panelen afmetingen, modellen en vermogen om jouw kantoor te verwarmen met infrarood. Welke IR panelen plafond het meest geschikt zijn voor jouw bedrijfspand en hoeveel warmtepanelen je nodig hebt, is afhankelijk de structuur van het gebouw, de isolatiewaarde, het aantal buitenmuren en de grootte van de kamers.

Gezond verwarmen

Gezond binnenklimaat

Gezond verwarmen van een kantoorruimte is mogelijk middels de infrarood verwarming kantoor van de Warmteshop. De infrarood plafondverwarming levert een gezond en prettig binnenklimaat op. Daarom gaan gezondheid en infrarood verwarming zeer goed samen.

De beste temperatuur voor op kantoor is 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed. Dit kan zelfs voor medewerkers met hart- en vaatproblemen gevaarlijk zijn. Bij 22 graden zijn de kantoor medewerkers ook het meest productief. 

Bij het creëren van een gezond binnenklimaat op kantoor spelen verschillende factoren een rol. Denk aan de indeling van het kantoor, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van tocht. Met IR plafondverwarming zorg je voor een constante temperatuur en een juiste vochtigheidsgraad. 

Indien er bij een bureau nog behoefte is aan extra warmte, kan je dit eventueel bijverwarmen met een bureau fiberpaneel van 150 watt. Deze bevestig je middels een plakstrip aan de onderkant van het bureau. De afmeting infrarood paneel bureau is slechts 60 x 30 x 0,5 cm waarmee je nooit meer koude benen en voeten hebt. 

Elektrisch verwarmen

Elektrische infrarood verwarming kantoor

De voordelen van elektrisch verwarmen met elektrische infrarood verwarming kantoor zijn onder andere: 

– Thermostaat gestuurd.
– Te combineren met elk systeemplafond.
– Ideaal voor bedrijfsruimten en kantoren.
– Ook geschikt voor winkels en showrooms.
– Plafondverwarming installeren is ongecompliceerd.
– Eenvoudig vooraf of achteraf in het roosterplafond te plaatsen.
– Optimaal binnenklimaat.
– Gerichte warmte en betere luchtkwaliteit.

Wil je meer informatie over elektrisch verwarmen met infrarood? Neem contact op de Warmteshop. Lees ook ons blog magazine met meer informatie over bijvoorbeeld je hobbykamer of werkplaats verwarmen en infrarood verwarming in de badkamer. 

Wil je zelf alvast de infrarood warmte voelen? Kom langs bij één van onze infrarood verwarming winkel in de België of Nederland. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Winkel in de buurt

Warmteshop heeft een groot verdeelnetwerk van meer dan 30 winkels over de ganse Benelux. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. In België en Nederland.

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

EIGEN Installatiedienst

Wij installeren vakkundig al onze infrarood verwarmingssystemen en zowel op huishoudelijk als op industrieel vlak. Contacteer ons voor een infrarood paneel offerte.

KOOP EEN DUURZAME

INFRAROOD VERWARMING

WARMTESHOP

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.