fbpx

Infrarood paneel met verlichting

Verlichting en verwarming combineren in één toestel

Combineer verlichting en verwarming in één apparaat. Een zuinig infrarood paneel met verlichting, wel te verstaande met duurzame led lichten. De meest ideale plaats voor een infrarood verwarming met led verlichting is aan het plafond. Dit heeft tal van voordelen, het rendement van het paneel stijgt en je bespaart ruimte aan de muren. 

Een nadeel is wel dat er meestal slechts één stroompunt voorzien is voor de verlichting. Vaak moet je daardoor een keuze maken tussen warmte of licht. Maar met de nieuwe infrarood verwarming met led verlichting is dit probleem van de baan. Je hebt namelijk maar één stroompunt nodig om beide functies op aan te sluiten. 

Naast plafondverwarming is een wand infrarood verwarming met verlichting erg praktisch. Erg populair is de spiegel met verwarming en verlichting. Een spiegel die de kamer verwarmt. Je kan deze spiegelverwarming overal in huis monteren. In de badkamer natuurlijk, maar ook in de entreehal, slaapkamer en woonkamer. Een prachtige design spiegel met verwarming en verlichting. 

Infraroodpaneel met licht

Verwarming met verlichting

Duurzame elektrische verwarming 

Ideaal is een infrarood verwarming met verlichting, omdat je twee toestellen in één apparaat combineert. Het is ruimtebesparend en zeer duurzaam. Infrarood verwarming werkt middels elektriciteit, waarbij de energie omgezet wordt in infrarood warmte. De verlichting die bij de IR verwarming past is de energiezuinige led verlichting. Daarom is het een dubbel zo duurzame elektrische verwarming met verlichting. 

Door een infrarood paneel met verlichting steel jij de show in jouw huis. Zodra jouw vrienden of familie merken dat het verlichte paneel aan het plafond uit glas, metaal of natuursteen ook nog eens een aangename warmte afgeeft, zullen zij versteld staan. Een infrarood verwarming met verlichting is de moderne manier van duurzame warmte in huis. 

Vervang bijvoorbeeld boven het zitgedeelte in de woonkamer de verlichting door een infrarood paneel met led-lichten welke indirect licht geeft. Je geniet van aangename warmte met sfeerverlichting. De ledverlichting is beschikbaar in direct en indirect licht. 

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Spiegel met verlichting en verwarming aansluiten

De badkamerspiegel met verlichting en verwarming is al jarenlang een echte trendsetter in de badkamer. De spiegel met verlichting en verwarming aansluiten is eenvoudig. Je monteert de spiegel verwarming namelijk op de plek van je huidige spiegel. 

In negen van de tien gevallen zit hier ook een elektra aansluiting. Op deze connectie sluit je de verlichting en verwarming aan. Een verwarmingspaneel met verlichting is zeer slank, slechts 3 cm, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Daardoor is dit één van de favorieten. 

De led-verlichting kan je in sterkte instellen. Wil je fel licht omdat je jouw make-up wilt op doen of je wilt scheren dan heb je direct licht bij de hand. Wil je genieten van een rustig bad moment, dan zet je de sfeerverlichting aan. Naast de sfeer die je creëert in jouw badkamer met een badkamerspiegel verlichting en verwarming, profiteer je nog van andere voordelen.  

Infrarood verwarming met led verlichting

Voordelen verwarming met verlichting

Een infrarood verwarming met led verlichting kent vele voordelen. In de badkamer profiteer je van de sfeer en ook van jouw spiegel verwarming. Met een infrarood badkamer spiegel heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen of baden. 

Bovendien warmen de muren op, waardoor het vocht wegtrekt. Veel mensen hebben last van schimmels in de badkamer. Schimmelvorming is niet alleen vies, het staat lelijk en het allerbelangrijkste het is zeer ongezond. Met infrarood verwarming verdwijnen schimmels. 

Voordelen verwarming met verlichting:
– Gezonde warmte.
– Juiste vochtigheidsgraad.
– Sfeerverlichting of direct licht met zuinige leds.
– Spiegel met verwarming en verlichting aansluiten is eenvoudig.
– Verlichting en verwarming apart van elkaar te bedienen.
– Geen onderhoudskosten aan de infrarood verwarming.
– Zuinige en duurzame infrarood warmte.
– Energiezuinig led-verlichting. 

Infrarood verwarming plafond met verlichting

Spiegel met verwarming en verlichting

Heel handig en ruimte besparend is een infrarood verwarming plafond met verlichting. Ideaal in de woonkamer, boven het eetgedeelte of in de badkamer. Aan het plafond neemt een verwarming geen ruimte in. Er is aan het plafond altijd wel een plek vrij om het verwarmingspaneel op te hangen. 

Je gebruikt de lichtaansluiting voor zowel het infrarood paneel als de led-verlichting. De bediening vindt separaat van elkaar. Je kan vervolgens alleen de verlichting aanzetten of alleen de infrarood verwarming. Of beide tegelijk, net hoe jij het wilt. 

Infrarood verwarming kan je aan de muur of het plafond monteren. Het voordeel van een plafondverwarming is dat je een grote warmte verspreiding van bovenaf hebt. Daarnaast wordt de vloer ook warm, je hebt daardoor geen vloerverwarming nodig. Daarentegen staat een spiegel met verwarming en verlichting prachtig in de woonkamer of badkamer.

Verlichting en verwarming buiten

Parasols met verwarming en verlichting

Verlichting en verwarming buiten is ook een goede combinatie. Infrarood terrasverwarming met korte golf straling is ideaal om jouw terras of balkon aangenaam te verwarmen. Je verlengt daarmee de zomer. 

Het is toch heerlijk om na een dag hard werken thuis te komen en ’s avonds nog na te genieten op je eigen warme terras? Lekker een glas wijn drinken of genieten je cappuccino. En als het te donker wordt zet je naast de terrasverwarming ook de verlichting aan. Je hebt parasols met verwarming en verlichting. Informeer naar de mogelijkheden. 

Altijd heerlijk warm buiten zitten met en terrasverwarmer met verlichting. En wel te verstaan altijd zuinige led verlichting. Met de infrarood verwarming en led-lichten bespaar je direct op de verbruikskosten, want beide toestellen zijn energiezuinig. 

Wil je meer weten over verlichting en verwarming combineren in één toestel? Neem dan contact op met de Warmteshop. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedegen advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen met verlichting in de online web winkel. 

Lees ook ons magazine met informatieve blogs over bijvoorbeeld je hobbykamer of werkplaats verwarmen. Of infrarood verwarming om een zolder te verwarmen. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!