warmteshop logo

Infrarood paneel met verlichting

Verlichting en verwarming combineren in één toestel

Combineer verlichting en verwarming in één apparaat. Een zuinig infrarood paneel met verlichting, wel te verstaande met duurzame led lichten. De meest ideale plaats voor een infrarood verwarming met led verlichting is aan het plafond. Dit heeft tal van voordelen, het rendement van het paneel stijgt en je bespaart ruimte aan de muren. 

Een nadeel is wel dat er meestal slechts één stroompunt voorzien is voor de verlichting. Vaak moet je daardoor een keuze maken tussen warmte of licht. Maar met de nieuwe infrarood verwarming met led verlichting is dit probleem van de baan. Je hebt namelijk maar één stroompunt nodig om beide functies op aan te sluiten. 

Naast plafondverwarming is een wand infrarood verwarming met verlichting erg praktisch. Erg populair is de spiegel met verwarming en verlichting. Een spiegel die de kamer verwarmt. Je kan deze spiegelverwarming overal in huis monteren. In de badkamer natuurlijk, maar ook in de entreehal, slaapkamer en woonkamer. Een prachtige design spiegel met verwarming en verlichting. 

Infraroodpaneel met licht

Verwarming met verlichting

Duurzame elektrische verwarming 

Ideaal is een infrarood verwarming met verlichting, omdat je twee toestellen in één apparaat combineert. Het is ruimtebesparend en zeer duurzaam. Infrarood verwarming werkt middels elektriciteit, waarbij de energie omgezet wordt in infrarood warmte. De verlichting die bij de IR verwarming past is de energiezuinige led verlichting. Daarom is het een dubbel zo duurzame elektrische verwarming met verlichting. 

Door een infrarood paneel met verlichting steel jij de show in jouw huis. Zodra jouw vrienden of familie merken dat het verlichte paneel aan het plafond uit glas, metaal of natuursteen ook nog eens een aangename warmte afgeeft, zullen zij versteld staan. Een infrarood verwarming met verlichting is de moderne manier van duurzame warmte in huis. 

Vervang bijvoorbeeld boven het zitgedeelte in de woonkamer de verlichting door een infrarood paneel met led-lichten welke indirect licht geeft. Je geniet van aangename warmte met sfeerverlichting. De ledverlichting is beschikbaar in direct en indirect licht. 

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Spiegel met verlichting en verwarming aansluiten

De badkamerspiegel met verlichting en verwarming is al jarenlang een echte trendsetter in de badkamer. De spiegel met verlichting en verwarming aansluiten is eenvoudig. Je monteert de spiegel verwarming namelijk op de plek van je huidige spiegel. 

In negen van de tien gevallen zit hier ook een elektra aansluiting. Op deze connectie sluit je de verlichting en verwarming aan. Een verwarmingspaneel met verlichting is zeer slank, slechts 3 cm, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Daardoor is dit één van de favorieten. 

De led-verlichting kan je in sterkte instellen. Wil je fel licht omdat je jouw make-up wilt op doen of je wilt scheren dan heb je direct licht bij de hand. Wil je genieten van een rustig bad moment, dan zet je de sfeerverlichting aan. Naast de sfeer die je creëert in jouw badkamer met een badkamerspiegel verlichting en verwarming, profiteer je nog van andere voordelen.  

Infrarood verwarming met led verlichting

Voordelen verwarming met verlichting

Een infrarood verwarming met led verlichting kent vele voordelen. In de badkamer profiteer je van de sfeer en ook van jouw spiegel verwarming. Met een infrarood badkamer spiegel heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen of baden. 

Bovendien warmen de muren op, waardoor het vocht wegtrekt. Veel mensen hebben last van schimmels in de badkamer. Schimmelvorming is niet alleen vies, het staat lelijk en het allerbelangrijkste het is zeer ongezond. Met infrarood verwarming verdwijnen schimmels. 

Voordelen verwarming met verlichting:
– Gezonde warmte.
– Juiste vochtigheidsgraad.
– Sfeerverlichting of direct licht met zuinige leds.
– Spiegel met verwarming en verlichting aansluiten is eenvoudig.
– Verlichting en verwarming apart van elkaar te bedienen.
– Geen onderhoudskosten aan de infrarood verwarming.
– Zuinige en duurzame infrarood warmte.
– Energiezuinig led-verlichting. 

Infrarood verwarming plafond met verlichting

Spiegel met verwarming en verlichting

Heel handig en ruimte besparend is een infrarood verwarming plafond met verlichting. Ideaal in de woonkamer, boven het eetgedeelte of in de badkamer. Aan het plafond neemt een verwarming geen ruimte in. Er is aan het plafond altijd wel een plek vrij om het verwarmingspaneel op te hangen. 

Je gebruikt de lichtaansluiting voor zowel het infrarood paneel als de led-verlichting. De bediening vindt separaat van elkaar. Je kan vervolgens alleen de verlichting aanzetten of alleen de infrarood verwarming. Of beide tegelijk, net hoe jij het wilt. 

Infrarood verwarming kan je aan de muur of het plafond monteren. Het voordeel van een plafondverwarming is dat je een grote warmte verspreiding van bovenaf hebt. Daarnaast wordt de vloer ook warm, je hebt daardoor geen vloerverwarming nodig. Daarentegen staat een spiegel met verwarming en verlichting prachtig in de woonkamer of badkamer.

Verlichting en verwarming buiten

Parasols met verwarming en verlichting

Verlichting en verwarming buiten is ook een goede combinatie. Infrarood terrasverwarming met korte golf straling is ideaal om jouw terras of balkon aangenaam te verwarmen. Je verlengt daarmee de zomer. 

Het is toch heerlijk om na een dag hard werken thuis te komen en ’s avonds nog na te genieten op je eigen warme terras? Lekker een glas wijn drinken of genieten je cappuccino. En als het te donker wordt zet je naast de terrasverwarming ook de verlichting aan. Je hebt parasols met verwarming en verlichting. Informeer naar de mogelijkheden. 

Altijd heerlijk warm buiten zitten met en terrasverwarmer met verlichting. En wel te verstaan altijd zuinige led verlichting. Met de infrarood verwarming en led-lichten bespaar je direct op de verbruikskosten, want beide toestellen zijn energiezuinig. 

Wil je meer weten over verlichting en verwarming combineren in één toestel? Neem dan contact op met de Warmteshop. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedegen advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen met verlichting in de online web winkel. 

Lees ook ons magazine met informatieve blogs over bijvoorbeeld je hobbykamer of werkplaats verwarmen. Of infrarood verwarming om een zolder te verwarmen. 

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Winkel in de buurt

Warmteshop heeft een groot verdeelnetwerk van meer dan 30 winkels over de ganse Benelux. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. In België en Nederland.

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Eigen Installatiedienst

Wij installeren vakkundig al onze infrarood verwarmingssystemen en zowel op huishoudelijk als op industrieel vlak. Contacteer ons voor een infrarood paneel offerte.

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.