EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Sunshower is genieten terwijl je doucht

Sunshower is genieten van zon en warmte

De infrarood Sunshower is genieten terwijl je doucht in de badkamer. Infrarood straling wordt gebruikt voor meerdere toepassingen. Zoals het verwarmen van jouw woning met infrarood panelen, het verwarmen van een terras met een infrarood terrasverwarmer en stralers of een werkplaats verwarmen met industrie verwarming korte golf. 

We kennen ook de infrarood sauna. De voordelen van de infrarood sauna en de warmte van infraroodstraling is gecombineerd in een zonnedouche, de Sunshower. Met een Sunshower genieten onder de douche van infrarood warmte en de heerlijke waterstralen. 

Sunshower is genieten en is speciaal ontwikkelt voor gebruik onder de douche. De combinatie van infrarood straling met UV-licht zorgt ervoor dat jij jouw dag vol energie en zonder pijn start. We geven je meer uitleg over de Sunshower, de voordelen en de werking ervan. 

Wat is een Sunshower?

Infrarood douche Sunshower

Een Sunshower is een apparaat dat in de doucheruimte plaats en welke je zonlicht en infrarood warmte geeft terwijl je doucht. Sunshower is genieten van de zonne- en infraroodstralen in jouw badkamer. 

De zonnedouche is gemaakt voor personen die tijdens de koude wintermaanden te weinig zonlicht ontvangen. Daarnaast bied deze speciale douche je het hele jaar door gezonde infrarood warmte.

De infrarood douche Sunshower is verkrijgbaar als inbouw en Sunshower combi opbouw model voor bestaande douches. Er zijn zes prachtige designs verkrijgbaar. De modellen zijn allen voorzien van infraroodwarmte en optioneel met ultraviolet licht.

De opbouwmodellen zijn qua design net zo straks als de inbouw sunshower. Bijvoorbeeld de Sunshower Combi plaats je elegant in de hoek als een zwevend element. Het toestel is voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame. Dit model is voorzien van 4 infrarood lampen van ieder 500 Watt en 3 UV-lampen. 

Sunshower is genieten

Infrarood shower

Zonnedouche

De infrarood shower is tevens verkrijgbaar met ultraviolette straling. De zonnedouche combineert de krachtige infrarood straling met uv-licht, welke beide een positief effect hebben op ons lichaam. Wat is het effect van UV straling op je huid? 

Tijdens de koude winterdagen ontvangen we weinig UV-straling. Om ook in de koude maanden van het jaar voldoende zonlicht en energie te ontvangen is de Sunshower een ideale uitkomst. Terwijl je doucht ontvang je via de zonnedouche jouw dagelijkse portie ultraviolette licht en dat is genieten. 

Jouw lichaam heeft dit nodig voor de aanmaak endorfine, energie en vitamine D. Endorfine lijkt op opiaten, want ze geven ons een gelukzalig gevoel. Daarnaast zorgt de endorfine voor een natuurlijke pijnstilling op ons lichaam. De sessieduur onder de zonnedouche is maximaal tien minuten, wat precies de dagelijkse portie UV-straling biedt. 

Met infrarood shower is het genieten. Het werkt als warmtetherapie, zoals een infrarood sauna. Het verlicht pijn aan de spieren en gewrichten. Reumapatiënten hebben bijvoorbeeld minder last van stijve gewrichten. Daarnaast voelen de spieren soepeler aan. 

Vitamine D douche

Sunshower vitamine D

Met een dagelijkse vitamine D douche voel jij je energieker en blijer, waardoor je je dag goed begint. Tijdens de zomermaanden maakt ons lichaam voldoende vitamine-D aan door het dagelijkse zonlicht. Echter tijdens de donkere maanden in de winter komen we vaak deze vitamine tekort. 

Echter dankzij de Sunshower vitamine D douche ontvang je het hele jaar door jouw dagelijkse portie vitamine D. Onder invloed van het zonlicht (UV-B) maakt ons hele lichaam zelf de vitamine D3 aan. Om de huidcellen te prikkelen om vitamine D aan te maken door zonlicht, heb je ongeveer 10 minuten per dagen zonnestralen nodig. Dit is precies wat de sun shower je dagelijks geeft, want een sessie onder de zonnedouche duurt 10 minuten.

Vitamine D is gezond. Naast een verbeterde weerstand, suikerstofwisseling en bloeddruk heeft deze vitamine ook invloed op ons energie niveau. Met een Sunshower in jouw badkamer kan je genieten. Je voelt je opperbest, heb je geen last van lusteloosheid en je hebt meer energie. Je bent beter bestand tegen een griep en verkoudheid. 

Kortom, de warmte- en lichtoplossingen van Sunshower is genieten en dragen bij aan jouw algehele welzijn en gezondheid.

Is een Sunshower gevaarlijk? 

Douchecabine met Sunshower

Is een Sunshower gevaarlijk? Nee, een Sunshower is niet gevaarlijk of schadelijk voor onze gezondheid. Integendeel, de zonnedouche maakt gebruik van korte golf infraroodstraling die sterk lijkt op de stralen van de zon. Maar dan zonder de schadelijke UV-straling. 

Het feit is dat wij als mensen niet zonder zonlicht kunnen. Het unieke van de sun shower is dat deze naast infraroodstraling ook een UV-licht heeft. Deze is overigens optioneel. Standaard is de zonnedouche uitgerust met IR-straling. 

Hoe langer de warmte golven van infrarood zijn, hoe lager de stralingsenergie is. De korte golf ir-stralen van de Sunshower dringt door tot ons lichaam. Daardoor komen moleculen in beweging waardoor het warmte in ons lichaam veroorzaakt. Deze warmte voelt aangenaam en is gezond voor ons lijf. 

Zodra je de douchecabine met Sunshower betreedt zet je het apparaat aan en geniet je direct van de infrarood warmte. Er is geen opwarm tijd nodig en de sessie duurt maximaal 10 minuten. De infrarood warmte verhelpt of vermindert bepaalde gezondheidsklachten. 

Door de intense warmte zetten onze bloedvaten uit en verbetert de bloedsomloop. Dit biedt vervolgens verlichting bij gespannen spieren. Het verhelpt ook het verkrampte gevoel bij rug en nek. Deze voordelen hebben ook een comfortabele badkamer verwarming met infrarood.

Sunshower is genieten

Infrarood douche voordelen

Infrarood sauna 

De infrarood douche voordelen van de Sunshower zijn te vergelijken met de infrarood sauna. Sunshower is genieten terwijl je doucht. We hebben de belangrijkste voordelen infrarood douche voor je op een rij gezet:

– Uitzetting van bloedvaten waardoor bloedsomloop verbetert.
– Door infraroodlicht ontspant je lichaam.
– Verlicht spierpijn en stijfheid van spieren.
– Vermindert rug- en nekklachten.
– Verlicht reumatische klachten.
– Sneller spierherstel na sporten.
– Diepe reiniging van de huid.

De UV-straling van de zonnedouche biedt de vogelende voordelen:

– Geeft een veilige en gezonde dosis ultraviolet licht af.
– UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D.
– Verbetert je immuunsysteem.
– Zonlicht geeft je meer energie en een gezonde teint.
– Stimuleert de aanmaak van endorfine, waardoor jij je blij voelt.

Sunshower kopen

Sunshower België 

Wil je meer informatie ontvangen of een Sunshower kopen? Kom dan een keer lang bij één van de winkels van de Warmteshop Sunshower België. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de voordelen van een zonnedouche in jouw badkamer. 

Er zijn zes modellen verkrijgbaar voor in jouw douche ruimte. De zes uitvoeringen zijn allemaal voorzien van infrarood lampen en optioneel met uv-licht erbij. Wil je alleen de infrarood warmte voelen dan zijn de design modellen Solo, Duo, Pure XL en Pure aan te raden. 

Wil je genieten van beide stralingen, zowel infrarood als ultraviolette? Dan adviseren wij om te kiezen voor Deluxe of de Combi Sunshower. 

Kom een keer langs bij de Warmteshop, wij geven je advies hoe je de Sunshower kan inbouwen of kies voor een opbouwmodel. Je kan de Sunshower ook in de online winkel kopen. Wil je meer lezen over onze andere infrarood producten, lees dan ons magazine. Zoals infrarood paneel met verlichting of infrarood verwarming kantoor is aan te raden.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Winkel in de buurt

Warmteshop heeft een groot verdeelnetwerk van meer dan 30 winkels over de ganse Benelux. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. In België en Nederland.

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

EIGEN Installatiedienst

Wij installeren vakkundig al onze infrarood verwarmingssystemen en zowel op huishoudelijk als op industrieel vlak. Contacteer ons voor een infrarood paneel offerte.

KOOP EEN DUURZAME

INFRAROOD VERWARMING

WARMTESHOP

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.