EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Geniet ten volle van je veranda met een infrarood verwarming

Geniet ten volle van je veranda met een infrarood verwarming

Met een infrarood verwarming zit je het hele jaar door warm in jouw veranda ruimte. Ook als de zon niet schijnt is het heerlijk vertoeven tijdens de iets killere maanden van het jaar. 

Een veranda is de verlenging van jouw woonruimte. Zolang de zon schijnt is het op jouw veranda volop genieten. Maar zodra de zon achter de wolken verdwijnt kan het hier onaangenaam fris worden. Een infrarood verwarming in de vorm van bijvoorbeeld een heatstrip kan deze ruimte weer heerlijk warm maken.

Gebruik je jouw verwarming minder vaak en wil je deze ook wel eens op een andere plek in de tuin gebruiken? Dan kies je voor een mobiele infrarood terrasverwarming. Zoals een elektrische infrarood heater. Ben je van plan meer gebruik te maken van de verwarming, dan is een vast infrarood paneel aan de muur of plafond een uitstekend oplossing. 

veranda-verwarming-006

Veranda inrichten

Veranda verwarming

Bij een veranda inrichten kan je ook een ruimte creëren om thuis te werken. Thuiswerken verhoogt de arbeidsvreugde, de productiviteit en effectiviteit van het werken. Mits je een aparte ruimte hebt om je af te zonderen en je geconcentreerd aan de slag kan. In jouw veranda of tuinkamer creëer je een aparte werkkamer. 

In deze ruimte aan de woonkamer is het heerlijk werken in de lente en zomer. Maar zodra het weer minder wordt, of de temperaturen dalen dan is het koud en kil. Dit betekent niet dat je niet meer kan thuiswerken of tijd kan doorbrengen in de veranda ruimte. Wij hebben namelijk de warmte oplossing voor je; een infrarood veranda verwarming. 

Installeer een infrarood veranda verwarming heatstrip aan de wand en je hebt het nooit meer koud in jouw verlengde woonkamer. Heerlijke intense warmte die jouw lichaam direct opwarmen. Je denkt misschien dat een veranda verwarmen geen zin heeft, vanwege de slechtere isolatie. Niets is minder waar. We leggen dit aan je uit. 

Infrarood verwarming veranda

Hoe veranda verwarmen

Infraroodstraling werkt anders dan een luchtverwarming systeem, zoals een CV ketel of een elektrische kachel die warme lucht laat circuleren. Infrarood verwarming veranda werkt middels korte, midden of lange golf infraroodstraling. Hoe langer de warmte golven van infrarood zijn, hoe lager de stralingsenergie is. 

De korte golf infraroodstralers zijn niet gevoelig voor wind of tochtbewegingen. Daarom uiterst geschikt voor het verwarmen van open ruimtes, zoals een terras of een werkruimte in een slecht geïsoleerde bedrijfshal. De lange golf infrarood panelen worden toegepast in binnen ruimtes, zoals woningen, kantoren en utilitaire bebouwing. Denk aan scholen of ziekenhuizen. 

Hoe veranda verwarmen? De beste manier om jouw veranda te verwarmen is met de midden of lange golf infraroodstraling. Zoals de infrarood heatstrips van de Warmteshop. Deze raken de huid, maar dringen niet naar binnen. Het aanraken van de huid geeft een warm gevoel. 

Infrarood verwarming warmt namelijk niet de lucht op, maar direct de mensen en vaste objecten in de kamer. Er vindt bij dit verwarmingsproces geen luchtcirculatie plaats. Bovendien is infrarood verwarming veranda geurloos en geruisloos.

Je monteert de heatstrips of infrarood paneel eenvoudig aan de wand of het plafond. De installatie van de verschillende soorten warmtepanelen is snel en gemakkelijk. 

veranda-verwarming-005

Veranda verwarmen in de winter

Infrarood veranda verwarming

Zuinig veranda verwarmen in de winter met infraroodstraling. Met infrarood veranda verwarming worden de muren warm, de vloer en de meubels die erin staan. Deze houden vervolgens de warmte lang vast en weerkaatsen de stralen ook weer terug in de veranda ruimte. Als jij in het bereik van de verwarming zit voel je van alle kanten de comfortabele warmte. 

Met infrarood verwarming in jouw veranda ruimte heb je het nooit meer koud, ook ’s avonds niet! Infrarood straling is namelijk te vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV. Als de zon door het raam schijnt, voel je de heerlijke warmte op je lichaam. Dit effect heeft infraroodstraling ook. 

Het is een zuinige manier van veranda verwarmen in de winter. Bij een luchtverwarming waait de warme lucht naar buiten indien de isolatie niet goed is. Dit is niet het geval bij infrarood verwarming veranda. Je kan zelfs de deur op een kier zetten om de ruimte te luchten, zonder dat je veel warmteverlies hebt. Doordat de objecten de warmte lang vasthouden merk je nauwelijks dat de veranda deur nog openstaat. 

Bovendien verwarm je jouw veranda ook duurzaam. IR verwarming werkt op elektriciteit. In combinatie met groene stroom stoot je ook nog eens geen CO2 uit. Energiezuinig, duurzaam en comfortabele warmte. Geen opwarmtijd benodigd met infrarood veranda heatstrips.

veranda-verwarming-002

Wattage verwarming berekenen

Vermogen veranda verwarming

Welk vermogen je nodig hebt voor jouw veranda verwarming kunnen wij exact voor je berekenen. Bij het wattage verwarming berekenen kan je de volgende vermogens aanhouden voor de heatstrips:

Veranda kleiner dan 7 m2: één heatstrip van 1500 tot 2000 Watt.
Ruimte veranda tussen 6 tot 12 m2: 1x IR verwarming van 2000 W of 2x heaters van 1500 W.
Veranda van 10 tot 16 m2: twee heatstrips van 1500 Watt of drie stuks van 1000 Watt.

Twijfel je over het vermogen of het aantal heatstrips voor het verwarmen van veranda ruimte? Neem dan contact met ons op. Onze experts berekenen precies welk vermogen veranda verwarming je nodig hebt, zodat jij ook in de winter er warm bij zit. 

veranda-verwarming-003

Veranda verwarming heatstrip

Infrarood Warmteshop

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood veranda verwarming heatstrip? Of welke prachtige design uitvoeringen er passen in jouw veranda ruimte? Neem dan contact met ons op. 

Kom eens langs in één van onze infrarood Warmteshop winkels. Je vindt er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van verwarmen van veranda’s, terrassen en woningen. Zij voorzien je graag van een persoonlijk advies en een lekker kopje koffie. 

Lees ook ons blog magazine, waar je meer te weten komt over verwarmen met infrarood. Zoals je hobbykamer of werkplaats verwarmen of infrarood verwarming om een zolder te verwarmen.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Winkel in de buurt

Warmteshop heeft een groot verdeelnetwerk van meer dan 30 winkels over de ganse Benelux. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. In België en Nederland.

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

EIGEN Installatiedienst

Wij installeren vakkundig al onze infrarood verwarmingssystemen en zowel op huishoudelijk als op industrieel vlak. Contacteer ons voor een infrarood paneel offerte.

KOOP EEN DUURZAME

INFRAROOD VERWARMING

WARMTESHOP

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.