fbpx

Alkari terrasverwarmer elektrisch voor warme feestdagen

Met een Alkari terrasverwarmer elektrisch is het buiten altijd warm

Met een Alkari terrasverwarmer elektrische geniet je de komende feestdagen, en natuurlijk ook het hele jaar door van aangename warmte buitenshuis. Een Alkari terrasverwarmer maakt gebruik van infrarood straling, waarbij de warmte vergelijkbaar is als de zonne-warmte.

Verlang je in de winter ook naar de zon? Ervaar dan nu de unieke warmte sensatie van terrasverwarmer infrarood. Een buitenverwarming welke werkt met korte golf infrarood straling die jou het hele jaar heerlijk warm houdt. Je hebt het nooit meer koud met een Alkari terrasverwarmer elektrisch, waardoor je zelfs in de winter kan genieten van jouw tuinoverkapping of balkon.
We geven je meer informatie over terrasverwarmer elektrisch en waarom een terrasverwarming onmisbaar is voor iedere terras.

alkari terrasverwarmer

Moderne infrarood techniek als terrasverwarming

De moderne infrarood techniek is als infrarood verwarming binnen niet meer weg te denken, maar ook als terrasverwarming. De tuin of balkon is een verlenging van de woonkamer. Hier maken we in de zomer dan ook volop gebruik van. Waarom zouden we in de winter het terras ook niet betrekken bij de woonkamer?

In de winter is het heerlijk om ook een keer te barbecueën met je vrienden of gewoon gezellig met de familie een borrel buiten drinken. Ondertussen genieten van de mooie tuin en de buitenlucht, zonder te klappertanden van de kou natuurlijk. De oplossing tegen de winterse kou is een terrasverwarming die werkt met infrarood straling. De korte golf stralen van de terrasverwarmer elektrisch zijn namelijk niet gevoelig voor windvlagen.

Fabrikant Alkari heeft een perfect oplossing als buitenverwarming ontwikkelt, namelijk de I-Pipe terrasverwarming infrarood. Deze terrasverwarming gebruikt de moderne infrarood techniek gecombineerd met een ultiem design. Een infrarood terrasverwarming in de vorm van een slanke buis, welke je gewoon buiten boven de tafel of lounge gedeelte hangt. Als een verlichting, maar dan met een heerlijke warmte afgifte. De Alkari terrasverwarmer elektrisch warmt een oppervlak van 12 tot 15 m2 eenvoudig op.

I-Pipe design terrasverwarmer

De I-Pipe design terrasverwarmer mag gezien worden. Het is een buitenverwarming in de vorm van een smalle buis met een afmeting van 104,5 cm lang en een doorsnede van 7,5 cm. In het midden zitten de amberkleurige infrarood halogeenlampen waardoor je geen fel licht ontvangt, maar goud geel licht.

Het gewicht van deze design terrasverwarmer is slechts 1,6 kilo waardoor je patio terrasheater eenvoudig kan monteren aan het plafond. Hang de Alkari I-Pipe terrasverwarmer elektrisch boven de tafel buiten waardoor je de hele avond warm kan genieten van een gezellig diner. Je kan de terrasverwarmer elektrisch ook buiten aan de veranda bevestigen boven het lounge gedeelte.
Heb je een plafond waar je de I-Pipe design terrasverwarmer elektrisch aan kan bevestigen, ook dat is geen probleem. Want de elektrische heater kan je ook eenvoudig aan de wand monteren. Alle bevestigingsmaterialen zijn bij de Alkari terrasverwarmer elektrisch inbegrepen.

Wie nu nog zegt dat je in de winter het terras of balkon niet bij de woonkamer kan betrekken, is nog niet bekend met de infrarood terrasverwarming van Warmteshop. Bij de infrarood verwarming winkel kan je overigens ook terecht voor andere modellen buitenverwarming. Zoals een staande terrasverwarmer infrarood of een verstelbare terrasverwarmer.

De I-Pipe terrasverwarming is een echte design verwarming. De behuizing van de terrasverwarmer elektrisch is zilverkleurig, waardoor deze bij iedere inrichting buiten past. De elektrische terrasverwarmer is verkrijgbaar in 1000 of 1500 watt en verwarmt met gemak een oppervlak van 12 tot 15 vierkante meter.

Waar kan je een design terrasverwarmer toepassen?

De design terrasverwarmer van het merk Alkari kan je op vele plekken buiten toepassen. Voor privé gebruik in een patio, BBQ plaats, achtertuin, balkon, veranda, garage, schuur, partytent of pergola. De terrasverwarmer elektrisch met infrarood mag je ook in overdekte gedeeltes gebruiken. Dit in tegenstelling tot een gas terrasverwarming, welke enkel en uitsluitend in een open ruimte buiten mag worden gebruikt vanwege het brandgevaar.

Voor commerciële toepassingen is de Alkari I-Pipe terrasverwarmer ook onmisbaar. Zoals voor een café, pub, clubs, restaurants, sport verenigingen, maar ook in loodsen of magazijnen. Een terrasverwarming zorgt altijd voor een heerlijke verwarmde buitenplaats.

Terrasheater hangend is waterdicht

De Alkari terrasheater hangend is dankzij de IP44 klasse spatwaterdicht. Dit betekent dat je de terraskachel hangend het hele jaar gewoon buiten kan laten hangen. De speciale coating die op de buis van de terrasverwarmer elektrisch is verwerkt, zorgt ervoor dat er geen oxidatie plaatsvindt. De terrasverwarmer elektrisch is zo afgewerkt dat deze bestand is tegen water, stof en winterse temperaturen.

Mocht het buiten regenen, dan hoef jij je geen zorgen te maken dat de terrasverwarmer kapot gaat. Zodra het weer droog is, kan je weer heerlijk genieten van de terrasverwarmer elektrisch op je terras, balkon of patio.

De terrasheater hangend van Alkari werkt op elektriciteit. De Alkari I-Pipe terrasheater hangend wordt geleverd met een elektriciteitssnoer van 150 cm, inclusief schukostekker. Je kan de heater ook direct aansluiten op de elektra, of gebruik gewoon een stopcontact voor de stroomvoorziening. Gebruik altijd groene stroom, zodat je geen CO2 uitstoot.

De Alkari terrasverwarmer elektrisch is voorzien van de nodige hoge kwaliteitskeurmerken. Zoals het Duitse TÜV-Sud keurmerk, CE markering en RoHS keurmerk. Dit staat voor een veilige buitenverwarming die ook nog eens energiezuinig in verbruik is.

De werking en bediening van een heater terras

Een heater terras van Warmteshop werkt middels elektriciteit waarbij de lampen infrarood warmte afgeven. Net zoals de stralingswarmte van de zon, straalt de infrarood warmte van boven. Een uniek elektrisch warmte element in combinatie met de design buis produceert een gelijkmatige warmte direct gericht op mensen en objecten in het bereik van de heater terras.

Dit in tegenstelling tot de traditionele buitenverwarming op gas die als doel heeft de omgeving te verwarmen. Hetgeen resulteert in hoge temperaturen dichtbij de Alkari terrasverwarmer en lagere temperaturen verder ervan af.

De terraskachel elektrisch straalt de warmte door de lucht wat resulteert in een gelijkmatige comfortabele temperatuur. Infrarood warmte waait niet weg bij een windvlaag, wat bij een gas verwarming buiten wel het geval is.

De bediening van een heater terras is heel eenvoudig. Je kan de aan- en uitknop natuurlijk gebruiken, maar makkelijker is met de afstandsbediening of via de app op je smartphone. Je kan de infrarood lampen van de terrasverwarmer elektrisch ook dimmen.

Zuinige terrasverwarmer kopen

EEn zuinige terrasverwarmer kopen doe je bij de grootste verwarmingswinkel van de Benelux, Warmteshop. Je kan de terrasheater online kopen in de shop of in een van de 32 winkels. De infrarood experts geven je graag meer uitleg over terrasverwarming, de werking en de ontelbare voordelen.

De zuinige terrasverwarmer kopen heeft als voordeel dat deze ook efficiënt en effectief in gebruik is. De Alkari terrasheater met de halogeen lampen van 1500 watt verwarmen met gemak een groot terras. Per uur betaal je bij een gemiddelde elektriciteitsprijs slechts € 0,33 kWh. De berekening is eenvoudig: 1,5 kWh x € 0,22 (gemiddelde elektriciteitsprijs) = € 0,33 kWh. Daarbij komt ook hoe beter de elektrische terrasverwarming met infrarood is afgestemd op het te verwarmen terras hoe minder warmte er verloren gaat.

Wil je meer weten over de welke terrasverwarmer kopen? Kom dan een keer langs in een infrarood verwarming winkel van Warmteshop, er zijn er maar liefst 32 verspreidt over de Benelux. 

In onze blogs kan je ook meer informatie terugvinden over bijvoorbeeld zonnepanelen en elektrisch verwarmen. Fabrikant Alkari heeft naast terrasverwarming ook infrarood verwarming voor binnen. Kom meer te weten over Alkari met ITC sturing, een slimme keuze. 

Infrarood verwarming

Warmteshop badkamerInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
badkamer
Warmteshop slaapkamer Infrarood paneel kopenplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
slaapkamer
Warmteshop keuken verwarming plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
keuken
Warmteshop garage vInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
garage
Warmteshop infrarood verwarming woonkamerplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
woonkamer
Warmteshop terrasverwarmer terrasverwarming
terras
Warmteshop infrarood spiegel - spiegel met verwarming Infrarood paneel kopen infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
spiegel
Warmteshop led verwarming spiegel Infrarood paneel kopen bijverwarming
LED
Warmteshop krijtbord icon bijverwarming
krijtbord
Warmteshop icon print poster verwarming
Print
Warmteshop handdoekdroger icon bijverwarming
handdoekdroger
Warmteshop plafondverwarming heater infrarood paneel infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
plafond
Warmteshop infrarood panelen
panelen
warmteshop thermostaat
thermostaat

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!