fbpx

Infrarood verwarming bureau, altijd warme werkplek

Infrarood verwarming bureau

Met een infrarood verwarming bureau heb je altijd een warme werkplek. Zowel thuis in de werkkamer als op kantoor in een kantoortuin. Met infrarood verwarming onder bureau regel je namelijk zelf de temperatuur op jouw werkplek. Heb jij achter je bureau vaak koude benen en voeten? De oplossing is een infrarood verwarming bureau. Met deze elektrische verwarming van slechts 150 Watt heb je het altijd warm. We leggen je uit waarom deze bureau verwarming zo ideaal is. 

Wat is infrarood verwarming onder bureau?

Een infrarood verwarming onder bureau is een slank infrarood paneel welke je onder het bureau plaatst. Het verwarmt vervolgens direct de ruimte onder het bureaublad. De kachel maakt gebruik van de zuinige en gezonde lange golf infrarood straling. Bij infrarood-warmte is er geen sprake van luchtverplaatsing, waardoor je geen last meer hebt van hinderlijke koude trek onder je bureau.

Een infrarood verwarming bureau van Warmteshop heeft een afmeting van 60 x 30 x 0,5 cm en is slechts 150 Watt. Door dit lage wattage bespaar je flink op de stookkosten. Aan de achterkant van dit slanke fiberplaat zit een plakstrip. Je kan bij Warmteshop ook kiezen voor een metalen infraroodpaneel van het Duitse merk Welltherm. Deze bureauverwarming heeft ook een afmeting van 60x 30 cm en heeft een dikte van 3 cm. Het vermogen van het Welltherm warmte paneel is 100 of 150 Watt en is leverbaar in de kleur antraciet. 

bureauverwarming-003

Montage infrarood verwarming bureau 150 Watt

De montage van een infrarood verwarming bureau 150 Watt is heel eenvoudig. Het fiberpaneel heeft een plakstrip op de achterkant, waardoor je het verwarmingspaneel eenvoudig onder je bureau plakt. De stevige lijm houdt het warmtepaneel goed op zijn plaats. Je kan er ook voor kiezen om het fiberpaneel op de ladekast te plakken. Maar net wat je prettig vindt. Zorg er wel voor dat het warmte paneel altijd vrij kan stralen. Dus zet er niet nog een ander kastje voor. Infrarood verwarming bureau 150 Watt is ideaal voor onder het bureau, bij de kassa in winkels en bij inpaktafels.

Bij de metalen infrarood verwarming Welltherm is de montage ook eenvoudig. Dit werkt net zoals de andere infrarood panelen met vier schroeven die je onder het bureau monteert. Deze infraroodverwarming zien we vaak terug bij inpaktafels of bij kerkbanken. Het biedt lokale warmte waardoor je nooit meer koude benen of voeten hebt. 

Creëer optimaal binnenklimaat kantoortuin

Vaak wordt een kantoortuin verwarmd door een CV of vloerverwarming. Voordat een grote ruimte verwarmd is met warme lucht ben je uren (of zelfs dagen) en hoge kosten verder. Met een infraroodverwarming heb je daar geen last van. 

Een infrarood kachel van Warmteshop warmt namelijk niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Deze houden de warmte lang vast. Daardoor zijn infraroodpanelen ideaal in te zetten om werkplekken te verwarmen. De infrarood verwarming onder bureau zien we dan ook veel terug in een kantoortuin. 

Het is vaak moeilijk om in een kantoortuin het iedereen naar wens te maken qua binnenklimaat. De ene persoon heeft het al warm als het 19 graden Celsius is, terwijl de andere het nog koud heeft bij 22 graden. Hoe regel je dan het binnenklimaat? De oplossing is een infrarood verwarming bureau.

Met een infrarood verwarming bureau kan eenieder zijn of haar eigen plek bijverwarmen. Individueel regelbare infrarood panelen onder de bureaus, voor iedereen een comfortabele werkplek en directe energie besparing door verlaging van de basis temperatuur. Doordat de bureauverwarming slechts 150 Watt is, bespaar je gelijk op de stookkosten. Een win-win situatie. Warme werkplekken, lage verbruik kosten en hoge productiviteit.

bureauverwarming-002

Verbruik infrarood paneel bureau

Het verbruik van een infrarood paneel bureau is zeer zuinig. Ten eerste komt dit doordat infrarood bijverwarming zuinig en lokaal verwarmt vanwege de techniek. Het verwarmt niet de lucht, maar direct de vloer, je benen en voeten. Hierdoor is er geen luchtcirculatie en er is ook geen sprake van warmteverlies door tocht. Dat is een groot voordeel van verwarmen met infrarood. 

Ten tweede waardoor het verbruik infrarood paneel bureau zuinig is, komt door het lage wattage. De infrarood verwarming bureau is een paneel van 150 watt, welke gemakkelijk een elektrische luchtverwarming van 1500 watt vervangt. Waarbij het warmte comfort gelijk is. Doordat het kleine warmte paneel slechts 150 watt nodig heeft om de ruimte onder het bureau en de vloer te verwarmen bespaar je flink op de stookkosten. Je betaalt namelijk gemiddeld zo’n 3 à 4 eurocent per uur. 

Dankzij de korte opwarmtijd van infrarood paneel bureau verspil je ook geen duurzame energie. Zodra je de werkplek verlaat, zet je de verwarming onder het bureau uit. Met de traploos instelbare regeling kan de temperatuur van het fiberpaneel worden ingesteld tot maximaal 70 graden Celsius. Omdat er geen sprake is van luchtverplaatsing heb je geen last van een hinderlijke trek rondom je benen. Zeer veilig en zuinig in gebruik.

Ideale werkplek temperatuur

Wat doet het binnenklimaat met de productiviteit? Wat is een goede kantoor temperatuur voor het leveren van de beste prestaties? Het bewerkstelligen van een optimaal binnenklimaat is niet alleen goed voor werknemers, maar ook voor de stookkosten.

De beste temperatuur op achter je computer te werken is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is zeker ook niet goed. Dit kan zelfs voor medewerkers met hart- en vaatproblemen risicovoller zijn. 

Bij het creëren van een prettig binnenklimaat op kantoor spelen verschillende factoren een rol. Denk aan de indeling van het kantoor, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van tocht. Bij een te warme temperatuur, boven de 25 graden, daalt de productiviteit. Denk maar aan warme zomers waarbij er op kantoor geen airco aanwezig is. 

De ideale binnen temperatuur van 22 graden realiseer je vervolgens met infrarood verwarming. Voor kantoren is plafondverwarming welke verwerkt zijn in het rasterplafond. Voor extra warmte voor de lokale werkplekken plaats je een infrarood paneel onder bureau. 

Waar bureau verwarming infrarood kopen

Bureau verwarming infrarood kopen doe je eenvoudig bij één van de winkels van Warmteshop of in de online shop. Onze adviseurs geven je graag meer informatie over goedkoop verwarmen zonder gas. En wat de toepassing mogelijkheden zijn van infrarood panelen. Zoals een moderne handdoekdroger als badkamer verwarming of terrasverwarmer design. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. Wij komen gratis bij je langs. 

Infrarood verwarming

Warmteshop badkamerInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
badkamer
Warmteshop slaapkamer Infrarood paneel kopenplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
slaapkamer
Warmteshop keuken verwarming plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
keuken
Warmteshop garage vInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
garage
Warmteshop infrarood verwarming woonkamerplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
woonkamer
Warmteshop terrasverwarmer terrasverwarming
terras
Warmteshop infrarood spiegel - spiegel met verwarming Infrarood paneel kopen infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
spiegel
Warmteshop led verwarming spiegel Infrarood paneel kopen bijverwarming
LED
Warmteshop krijtbord icon bijverwarming
krijtbord
Warmteshop icon print poster verwarming
Print
Warmteshop handdoekdroger icon bijverwarming
handdoekdroger
Warmteshop plafondverwarming heater infrarood paneel infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
plafond
Warmteshop infrarood panelen
panelen
warmteshop thermostaat
thermostaat

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!