fbpx

Wat is een infrarood verwarming krijtbord

Infrarood verwarming krijtbord is multifunctioneel

Een infrarood verwarming krijtbord is een verwarmingspaneel welke een zwart mat oppervlakte heeft. Deze elektrische verwarming kan je met echt krijt beschrijven. Het oppervlak is gemaakt van robuust metaal of strak veiligheidsglas. Notities of een persoonlijk bericht, de zwart-matte afwerking van deze uitvoering geeft je de mogelijkheid om de ruimte bovendien gelijkmatig en milieuvriendelijk te verwarmen. En tegelijkertijd de oppervlakte te gebruiken als een beschrijfbaar memo paneel. Een verwarming en schoolbord in één toestel. Waar gebruik je een infrarood verwarming krijtbord en wat zijn de voordelen? 

krijtbord

Waar infrarood verwarming krijtbord gebruiken?

Vooral in keukens kan je een infrarood verwarming eenvoudig integreren als een stijl element dat elegant in het interieur opgaat. Daarnaast is een infrarood verwarming krijtbord zeer goed toe te passen in de kinderkamer, badkamer, werkruimte en woonkamer. Krijtbord is er ook als infrarood verwarming voor bedrijven zoals voor horeca ondernemingen, wellness centra, scholen en kantoren. 

Een krijtbord infrarood verwarming is functioneel en heeft een tijdloos design. Het functionele aspect van dit infraroodpaneel is dat je het met echt krijt beschrijft. Maar ook het uiterlijk speelt een belangrijke rol. De krijtbord panelen zijn strak en stijlvol en passen bij ieder kamer ontwerp. Ze zijn zwart van kleur en je hoeft natuurlijk niet altijd het warmtepaneel te beschrijven met krijt. Je kan het ook gewoon gebruiken als stijlvolle zwarte verwarming. 

Met een dikte van 2 tot 2,2 cm en afgeronde hoeken hebben deze warmtepanelen een tijdloos strak ontwerp. Infrarood krijtbord verwarming bewijst de dubbele functionaliteit in de keuken, maar ook in de studeerkamer, kantoor of kinderkamer. Zelfs in de restaurants is dit memobord een blikvanger, een grote menukaart die je ook nog aangenaam warm is.

Alkari infrarood verwarming zwart

Een Alkari infrarood verwarming zwart is verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens, welke je vervolgens koopt bij Warmteshop. Het oppervlak van de Alkari infrarood verwarming krijtbord is gemaakt van metaal, welke afgewerkt is met hoogwaardige zwart mat kleur. Dit geeft het infrarood paneel enerzijds een robuuste uitstraling en anderzijds is het paneel heel elegant. 

Alkari infrarood verwarming zwart is verkrijgbaar in diverse soorten. Van een klein paneel van 40 x 60 x 2 cm tot een grote verwarming van 600 x 1400 x 2 cm. Dankzij het slanke ontwerp van slechts 2 cm is het krijtbord infrarood paneel ook ruimtebesparend aan de wand. De zwarte verwarming kan je ook stijlvol aan het plafond monteren. De montage is eenvoudige met de bijgeleverde montagebeugels en installatiekit. 

Dankzij de IP44 klasse kan je het Alkari infrarood verwarming zwart ook in vochtige ruimtes monteren. Een zwarte badkamer verwarming is niet alleen stijlvol, maar ook heerlijk warm. Bovendien profiteer je ook van droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. Een Alkari krijtbord infrarood paneel zie je ook vaak terug in spa & wellness ruimtes. Houd bij de installatie in vochtige ruimtes wel altijd de veilige afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

krijtbord

Welltherm Ecaros infrarood panelen zwart 

Welltherm, Ecaros zijn twee merken die hoog staan aangeschreven in de verwarmingswereld. Warmteshop is importeer in België van deze A-merk warmtepanelen. De Welltherm infrarood verwarming krijtbord is gemaakt van ESG veiligheidsglas. Dit glas heeft een thermische behandeling ondergaan. Hierbij is het glas verhit naar 700 graden Celsius om het daarna met een shockeffect af te laten koelen. Hierdoor wordt het glas in een spanningstoestand gezet en verkrijgt het een hoge elasticiteit en buigvastheid. Extra sterk en veilig!

Een Welltherm infrarood verwarming zwart heeft maar weinig energie nodig om het in de ruimte heerlijk warm te maken. De maximale oppervlakte temperatuur is 120 graden Celsius, wat binnen de normen ligt van aanraakveiligheid. Daarom kan je de Welltherm infrarood panelen ook in de kinderkamer toepassen. Extra veilig met de verschillende veiligheidsschakelaars. Mocht het paneel overhit raken, dan gaat deze vanzelf uit. 

Het krijtbord infraroodpaneel is bij Warmteshop.be verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Van een klein warmtepaneel van 360 watt tot een groot satijn zwart glazen infrarood paneel van 930 watt. 

Naast de glazen infrarood verwarming Welltherm is dit model ook verkrijgbaar van het merk Ecaros. Hierbij kan je kiezen tussen een zwarte verwarming van 400, 600, 800 of 1000 watt. Welltherm Ecaros infrarood panelen zijn Voorzien van alle nodige veiligheidskeurmerken. Zoals VDE-goedkeuring, Made in Germany, RoHS en CE-keuring. Op de Welltherm infrarood panelen ontvang je maar liefst 5 jaar garantie en op Ecaros 3 jaar. 

Voordelen krijtbord verwarming zwart

– Je beschrijft het krijtbord paneel met echt krijt.

– Eenvoudig schoonmaken met vochtige doek.

– Ideaal voor ruimtes, zoals keuken, kinderkamer, scholen en restaurants.

– Gemakkelijk installatie dankzij de universele muurbeugel.

– Efficiënte infrarood warmte.

– Korte opwarmtijd van 5 tot 12 minuten.

– Energiezuinig in verbruik en te combineren met zonnepanelen.

– Onderhoudsvrij

– 2 tot 5 jaar garantie

Informatie over zwarte infrarood panelen 

Wil je meer informatie over verwarmen met zwarte infrarood panelen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een krijtbord verwarming kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online shop

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!