fbpx

Design opties van elektrische radiator

Elektrische radiator is prachtig om te zien

Je wilt niet meer met gas je huis verwarmen, maar energiezuinig met elektrische radiator. Want je woning met elektriciteit verwarmen is duurzaam en we moeten van de overheid allemaal over op zonder gas huis verwarmen. De infrarood panelen van Warmteshop zijn de beste keuze om je huis energiezuinig te verwarmen, en bovendien verkrijgbaar als prachtige design elektrische radiatoren. We gaan verder in op een aantal design elektrische kachels.

infrarood verwarming met print elektrische radiator

Energiezuinige elektrische verwarming prachtig design

Ben je op zoek naar een energiezuinige elektrische verwarming prachtig design? Dan ben je Warmteshop aan het juiste adres. De ontwerp opties voor een design infrarood verwarming is vrijwel onbeperkt. Deze elektrische verwarming is namelijk een dun warmtepaneel met een hittebestendig veiligheidsglas of metalen oppervlak. Het glazen warmtepaneel is 2,2 cm dik, terwijl het metalen paneel 1,7 cm dik is, of eigenlijk moeten we zeggen dun is. Want deze slanke infrarood kachel neemt zeer weinig ruimte in beslag aan de muur of plafond.

Elektrische radiator met nanotechnologie

De elektrische radiator warmt in 5 tot 10 minuten op dankzij de nanotechnologie. Er zijn talloze voordelen aan het gebruik van infraroodstraling in je huis. Omdat de warmte gelijkmatig wordt verspreid, blijft de temperatuur in de kamer constant. Er zijn geen temperatuur verschillen omdat een elektrische radiator niet de lucht verwarmt zoals een gewone verwarming doet, maar de objecten zelf.

Warme lucht stijgt op uit een traditionele verwarming en vormt een warmtewolk onder het plafond. Je hebt vele uren en kostbare energie over tot de warmte daalt en jou bereikt. In tegenstelling tot infraroodstraling, waarbij de gewenste temperatuur gemakkelijk en snel wordt verkregen dankzij de lange golf infraroodstraling van de elektrische radiator.

Meubels, vloer en wanden warmen direct op en weerkaatsen bovendien de warmtestralen terug de kamer in. Je voelt daarom van alle kanten de warmte met een energiezuinige elektrische verwarming prachtig design. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, profiteer je ook van een schoon binnenklimaat. Er zweven immers geen bacteriën en stofdeeltjes in de lucht. Je merkt ook gelijk dat je met infrarood kachels minder stof in huis hebt.

De energiezuinige elektrische verwarming prachtig design is geschikt voor montage aan de muur of aan het plafond. Voor elektrische radiator in huis hebben we uiteen gestrekte ontwerp mogelijkheden. We bespreken een aantal uitvoeringen van de elektrische radiator.

Badkamerverwarming designmodellen

Een infrarood verwarming doet zeer goed zijn werk in de badkamer. De badkamerverwarming is in meerdere prachtige uitvoeringen bij Warmteshop verkrijgbaar:
– Badkamerspiegel met verlichting en verwarming
– Handdoekdroger
– Plafondverwarming

Badkamer spiegel: infrarood spiegel

Hoe warm wordt een infrarood paneel badkamer spiegel

Een badkamer spiegel heeft iedereen in zijn huis hangen, maar een infrarood spiegel is het ultieme. Dit is een infrarood verwarming met een spiegeloppervlak. De spiegel is licht verchroom en bovendien ook verkrijgbaar met zuinige led verlichting langs de randen. Een prachtige design verwarming, welke heerlijke warmte geeft. Dankzij de IP44 klasse is de badkamer spiegel van Warmteshop ook spatwaterdicht. En het allermooiste van deze elektrische radiator is dat de spiegel na het douchen niet beslaat.

Elektrische handdoekdroger met thermostaat

De elektrische handdoekdroger met thermostaat zorgt voor een warme ruimte en altijd warme en droge handdoeken. Het dual-zone infrarood warmtepaneel van de merken Ecaros en Welltherm bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van de glazen elektrische radiator is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger. Met een badkamer infrarood verwarming geniet van een aangenaam warm klimaat.

welltherm-handdoekdroger Elektrische handdoekdroger

De handdoek verwarming is een elektrische radiator en handdoekdroger in één toestel. Daarnaast heb je gelijk een plek om je handdoeken aan op te hangen. Naast de warmte en het gemak van het ophangen van je handdoeken, staat een infrarood elektrische radiator met handdoekbeugels prachtig in jouw badkamer. Het is een ware eyecatcher!

Ben je op zoek naar een handdoekdroger zwart? Ook deze is bij Warmteshop leverbaar. Een stijlvol element in een moderne badkamer. Plaats de infrarood handdoekbeugel tegenover het bad of douche, zodat je gelijk de warmte ervaart als je klaar bent met douchen of badderen.

De infraroodstraling van de elektrische radiator droogt bovendien gelijk de badkamer, waardoor het vocht snel wegtrekt. Door het juiste luchtvochtigheidspercentage heb je geen last van schimmelvorming in de muren.

Plafondverwarming badkamer

Plafondverwarming badkamer

Een plafondverwarming badkamer heeft een ruime warmteverspreiding en neemt bovendien geen plek aan de wand in beslag. Deze elektrische radiator is daarom ook zeer geschikt voor kleine badkamers. Een plafondverwarming kan je alle kleur krijgen en zelfs ook als infrarood verwarming met led verlichting.

Het voordeel van een elektrische radiator aan het plafond is dat de vloer ook gelijk heerlijk warm wordt. Heb je donkeren tegels in de badkamerruimte liggen? Deze houden de warmte nog langer vast, je hebt geen vloerverwarming meer nodig.

Zwarte verwarming stijlicoon

De vraag naar een zwarte verwarming is steeds groter. Het is dan ook zeer stijlvol en de zwarte verwarming mag opvallen in de woning. Creëer met een design verwarming een stijlvolle look in jouw woning. De kleur zwart is tijdloos waardoor je een zwarte elektrische verwarming in iedere ruimte kan toepassen. Kies voor strakke zwarte glazen panelen in de woonkamer of een badkamer verwarming zwart.

warmteshop infrarood paneel krijtbord keuken zwarte verwarming

Een zwarte elektrische radiator in de keuken welke je ook nog eens met echt krijt kan beschrijven. Schrijf de boodschappen op of een gerecht. Het keuken krijtbord warmtepaneel maak je eenvoudig schoon met een vochtig doek.

Het oppervlak van een zwarte elektrische verwarming met infrarood straling is gemaakt van metaal of veiligheidsglas. Beide uitvoeringen zijn slank van ontwerp met 1,7 tot 2,2 cm dikte. Eventueel kan je de zwarte verwarming ook nog omlijsten met infrarood licht led.

Informatie over elektrische radiatoren

Met de design elektrische radiatoren van Warmteshop kan je echt alle kanten op. Voor iedere ruimte hebben wij een geschikte elektrische radiator, welke in diverse afmetingen en wattages verkrijgbaar is. De warmtepanelen zijn naast een zwarte kleur tevens verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw design verwarming met lange golf infraroodstraling.

Wil je een elektrische radiator personaliseren? Dat is mogelijk door een foto uit te kiezen. Vervolgens printen wij de foto middels een speciale techniek op het oppervlak van het infrarood paneel.

warmteshop infrarood paneel plafond slaapkamer

Wil je meer informatie over verwarmen met elektrische radiatoren? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen zonder gas. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een elektrische radiator kan toepassen als bijverwarming.

Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online shop.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is.

Meer informatie over huis verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas. Hier kan je ook terecht met vragen over badkamer verwarming elektrisch.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!